Samsung Galaxy Note Fold: Concept παρουσιάζει τον πιθανό του σχεδιασμό με πενάκι

, Samsung Galaxy Note Fold: Concept παρουσιάζει τον πιθανό του σχεδιασμό με πενάκι

Η Samsung αναμένεται μέσα στο έτος να κυκλοφορήσει ένα smartphone το οποίο ίσως ονομάζεται Galaxy Note Fold. Αυτό το smartphone ουσιαστικά θα είναι διάδοχος του πρώτου foldable smartphone το οποίο ακούει στο όνομα Galaxy Fold.

Το LetsGo Digital ετοίμασε ένα concept σε συνεργασία με τον Jermaine Smit ο οποίος είναι γνωστός στον χώρο για παρόμοια concept, τα οποία παρουσιάζουν έναν πιθανό σχεδιασμό. Το smartphone συνολικά μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχο ωστόσο στην πλάτη του υπάρχει ορθογώνιο module για την κάμερα ενώ η κύρια οθόνη αντί για ένα notch με περίεργο κόψιμο έχει punch-hole στην πάνω αριστερή γωνία.

Φυσικά, όντας συσκευή η οποία ανήκει στην κατηγορία των Note δεν θα μπορούσε να λείπει το stylus. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το smartphone φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 4.6 ίντσες στο έξω μέρος ενώ η κύρια οθόνη θα ανέρχεται στις 7.3 ίντσες και θα χρησιμοποιεί Ultra Thin Display για την προστασία της.

Πιθανόν, στα χαρακτηριστικά να δούμε τον Snapdragon 865 με 6 ή 8GB μνήμη RAM καθώς και αποθηκευτικό χώρο που θα ξεκινάει από τα 128GB ωστόσο τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.