Samsung Galaxy Note II, Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

Καλές οι διαρροές και οι πρώτες φωτογραφίες, αλλά σε μία τόσο ιδιαίτερη συσκευή, όπως είναι το Samsung Galaxy Note II αξίζει να επανέρχεσαι με τις αναλυτικές πληροφορίες για όλα όσα προσφέρει και όσα το αφορούν. Δεν είναι τυχαίο που οι Κορεάτες αφιέρωσαν σε αυτό το μεγαλύτερο μέρος του press event τους στην φετινή έκθεση IFA 2012 στο Βερολίνο.

Ετοιμαστείτε για μια βουτιά στη λίστα με τα επίσημα τεχνικά του χαρακτηριστικά και μετά δείτε φωτό από τη συσκευή. Στο σημείο αυτό θα πρέπει απλώς να τονίσουμε ότι η λειτουργία Air View επιτρέπει στον χρήστη να περνά επάνω (hover) από κάποιο link, email, gallery ή video για να δει προεπισκόπηση, ενώ το Popup Note επιτρέπει στον χρήστη να γράφει σημειώσεις στην οθόνη τη στιγμή που χρησιμοποιεί κάποια άλλη εφαρμογή. Δύο θα είναι οι χρωματικοί τόνοι στους οποίους θα κυκλοφορήσει, το Marble White και το Titanium Gray.

Η τιμή του Samsung Galaxy Note II στη Γερμανία θα είναι 640 ευρώ.

Samsung Galaxy Note II
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Samsung Exynos 1.6 GHz τετραπύρηνος
Μνήμη RAM: 2GB
3G/ LTE
Οθόνη: 5.5 ίντσες Super AMOLED, 1.280×720 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.9 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB /64GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Win-Fi n, Wi-Fi Direct, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, USB 2.0 Host, NFC
Μπαταρία: 3100 mAh
Διαστάσεις: 80.5×151.1×9.4 χλστ.
Βάρος: 180 γρ.

, Samsung Galaxy Note II, Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

, Samsung Galaxy Note II, Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

, Samsung Galaxy Note II, Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gpower

Τελικα ειναι super amoled σαν του SIII,super amoled plus-η καλη δηλαδη-σαν του SII η κατι αλλο καινουργιο??

Γιωργος Αγριανιτης

Την ιδια απορια εχω…:S
Αν ειναι σαν του S3 λογικα θα πιξελιαζει αρκετα περισσοτερο απ’οτι αν ηταν plus γιατι εχει λιγοτερα ppi απο αλλα με ιδια αναλυση…

Tyler Durden

στο Gsmarena λένε πως είναι plus

Teo

HD Super Amoled ειναι και του S3 οπως και του ΝΟΤΕ ΙΙ
😉

Γιαννης

Η οθονη δεν ειναι κλασσικη pentile οπως εχει το s3 αλλα ουτε και plus.ειναι μια νεα πατεντα με 3 subpixels ανα πιξελ αντι για δυο που εχει η κλασσικη pentile!ελπιζω να βοηθησα!

MANOS

Το έψαξα λίγο και από ότι φαίνεται δεν είναι ίδια με του S3…
Είναι Plus αλλα δεν έχει την κλασική διάταξη των RGB. Έχουν μεγαλώσει τα μπλε subpixel λόγο του ότι φθείρονται πιο εύκολα από τα αλλα δυο χρώματα και τα έχουν τοποθετήσει κάθετα, εδώ υπάρχει και εικόνα:
https://i-cdn.phonearena.com/images/articles/65956-thumb/note-II-one-x-pixels.jpg
Είναι καλύτερη από του S3 αλλα μένει να το δούμε και στην πράξη!

Tony Cool

Εχει ψιλοχαθει η μπαλα.Αλλοι λενε rgb,αλλοι pentile και αλλοι λενε καποια υβριδικη τεχνολογια,κατι σαν βελτιωμενη pentile.Πολυ θα το ηθελα η sammy να του φοραγε μια οθονη που θα αφηνε τον ανταγωνισμο ετη φωτος πισω(καθως η οθονη για μενα ειναι το σημαντικοτερο σε ενα high end smartphone) αλλα ακομα και τωρα το note 2 παραμενει η εντυπωσιακοτερη φορητη συσκευη της αγορας!

Silender

Η οθόνη του είναι pentile matrix με pixel arrangement σε standard RGB(όπως οι LCD)

εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα για την οθόνη του Note 2

https://www.phonearena.com/news/No-more-PenTile-Samsung-Galaxy-Note-II-specs-review_id33845

νομίζω πως οι Pentile οθόνες πήγαν 1 βήμα μπροστά πλέον 😉

Anastasios-Antonios Toulkeridis

πενακι το 2013? Ευχαριστω δεν θα παρω.
Κατα τ’αλλα μηπως να μετονομαστει το site σε androidblog.gr? Καθολου καλυψη για το Samsung Ativ S. Kυκλοφορουν βιντεος της συσκευης, συγκριτικα με το GS3, μεχρι και προπαραγγελια στην Ολλανδια (στα 549 ευρω). Τιποτα στο techblog 😛 Τι επιταγες πηρατε απο το elgoog?

MEDS

@Anastasios-Antonios Toulkeridis
Δεν είσαι δίκαιος φίλε μου. Να φιλτράρεις ότι ειδήσεις βλέπεις και διάλεξε ότι θες, κανένας δε σε πιέζει. Στο κάτω κάτω, υπάρχουν άλλα 1.000.000 sites να διαβάσεις.

panageor
Κώστας Βλαχάκης

Παιδια, σας ευχαριστώ για το support. Θα παρακαλέσω όμως να μην το συνεχισουμε 😉

Anastasios-Antonios Toulkeridis

οτι δεν μας συμφερει το διαγραφουμε? νεο ηθος στο techblog

Anastasios-Antonios Toulkeridis

ξαναλεω και διεγραφε το, μπορω να το κανω ολη τη βδομαδα: γραψατε μια γραμμη για τα Lumia leaks?

Ζήτησα να μην συνεχιστεί το off-topic. Αν δεν σε καλύπτει το Techblog βρες και άλλες πηγές ενημέρωσης. Δεν θα το επιτρέψω αυτό που κανείς. Μου εστειλες προσωπικό email.πριν λιγο στο facebook λέγοντας ότι το μετανιωσες γι ατό πρώτο σου σχόλιο κ ότι δεν θέλεις να δημιουργήσεις flames. Τώρα τι κανείς; Γιατί σου αρέσει επανηλημενα να δημιουργείς πρόβλημα στη δουλειά μ και σε μένα προσωπικά; Γράψε ότι θες από δω και κάτω, μόλις κατέβω από το αεροπλάνο θα τα σβήσω όλα γιατί είναι off-topic.

Αποστόλης

@Anastasios-Antonios Toulkeridis … ρε φιλαράκι αν δε σε καλύπτει το site τράβα και αλλού για ενημέρωση… μη μας ζαλίζεις τον έρωτα.
Και εμείς όλοι εδώ που μπαίνουμε, μπαίνουμε και σε άλλα site και ο καθένας ανάλογα με το ενδιαφέρον του διαβάζει και ενημερώνεται κατά βούληση.
Ακόμα και αν τα παίρνει το site όπως λες ΜΑΓΚΙΑ του και καλά κάνει. Στο κάτω κάτω δεν πληρώνεις εσύ για τον server ούτε ξημερωβραδιάζεσαι για το στησιμο και την ενημέρωση της σελίδας.
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές… 😉 … να διαβάζεις αυτά που σε ενδιαφέρουν.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.

manolinio7

Ρε παιδια αφηστε το βλαμμενο γιατι εχουμε και με αλλα να ασχοληθουμε..! Πρεπει να λυθει το μυστηριο της οθονης του note. .!!!%@%@!! Τι ειναι τελικα? Παντως οτι και να ναι μια χαρα οθονη ειναι. Μη ξεχνατε οτι τετοιες αναλυσης πανω κατω εχουμε οι περισοτεροι και στις οθονες τον pc μας οποτε ας μην ειμαστε υπερβολικοι με τα πιξελς…

gkgman

φαίνεται πολύ καλό …αλλά οι διάφορες ουσίας είναι μόνο στο software από ότι καταλαβαίνω
2g μνήμη τι θα την κάνει ?

vasilis.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ TROLL?

Tony Cool

@Anastasios-Antonios Trollkeridis
Οταν αγοραζεις μια ουδετερη αθλητικη εφημεριδα βλεπεις να αφιερωνει τον ιδιο αριθμο σελιδων για Παναθηναικο-Ολυμπιακο και τον ιδιο για τα σουρμενα και την αναγεννηση καρδιτσας;Μην τρελαθουμε και εντελως ρε παιδια,ακου αξιωσεις για τα wp!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

vasilis +10000 με προλάβες με το troll !!!

Όσο για το note πραγματικά ειναι απο τις ελάχιστες εώς και μοναδικές φορές που δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα παραπάνω απο ένα smartphone!!!! Ειναι ξεκάθαρα Η καλύτερη συσκευή στον πλανήτη αυτήν την στιγμή. Όθοάρα , μπαταρία τούμπανο , επεξεργάστης-ram-gpu τουμπανα , s-pen ενσωματωμένο και ειναι και πανέμορφο..

giorgos

Καλό μου φαίνεται.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, εχει λήξει η φάση. Μέχρι την επομενη φορά βέβαια…

Ας ασχοληθούμε με το θέμα του αρθρου. Τα Windows Phone ήμασταν από τους πρώτους που τα αγκαλιασαμε και φωνάξαμε πόσο μας αρέσουν και ότι περιμενουμε και καλύτερα. Thanks.

Δημητρόπουλος

Δύο ερωτήσεις παιδιά. Η πρώτη είναι μια παρατήρηση , καλά , η samsung γιατί δεν έβαλε NFC και στο NOTE 2 όπως και στο S3? Και δεύτερον , πότε θα έχουμε το hands on video?

jim

Θέλουμε hands on και σύγκριση με galaxy s3.

Silender

@Δημητρόπουλος
Που είδες ότι το Note 2 δεν έχει NFC?
Σχεδόν παντού διαβάζω το αντίθετο.

Αν δεν το γράφει εδώ είναι πιθανόν λόγω φόρτου εργασίας.

Panos7GR

@ Anastasios-Antonios Toulkeridis Ναι πενακι και το 2013! Ίσα ίσα μην πω πως και το πρώτο Note έπρεπε να το είχε. Δεν είναι από εκείνα τα πενακια που είχες στο Windows Mobile σου πάντως!! Μην μπερδεύεσαι Microsoft fanboy… Γιατί μην ξεχνάς ότι το Note είναι άλλου είδους συσκευή, δεν είναι ένα απλό smartphone (το βλέπεις ξεκάθαρα από τις ίντσες της οθόνης του και το όνομά του). Το πενακι θα το χρησιμοποιεί ο χρήστης μόνο όταν θέλει να σημειώσει κάτι και όχι για χρησιμοποιήσει με ευκολία την συσκευή του (αλά Windows Mobile εποχές). Το πρώτο Note το έχει ένας γνωστός μου και το είχε σαν εργαλείο για την δουλειά του και σε μια κουβέντα μας που τον είχα ρωτήσει πως βολεύεται να χρησιμοποιεί καθημερινά ένα τέτοιο θηρίο, πάνω σε όλα που μου έλεγε είχε πει πως του λείπει ένα σύγχρονο πενακι για να κρατάει πιο εύκολα σημειώσεις και ότι θα τον γλίτωνε από αρκετό χρόνο. Πάνω σε αυτό επειδή έχω επισκεφτεί αρκετές σελίδες στο Διαδίκτυο αναφέρουν ακριβώς αυτό οι παλιοί χρήστες του Note, πως το πενακι θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Καταλήγουμε πως για τους χρήστες που απευθύνεται το Note δηλαδή σε αυτούς που θέλουν την μεγάλη και ποιοτική οθόνη ενός tablet… Συνέχεια »

spyros

Τώρα γράφω απο το το Dell streak 5 μου.Παρόλο που το έχω 2μισή χρόνια,ακόμη με βολεύει,αν και παλιό πλέον,απο τεχνολογικης πλευράς.Και το άτιμο δεν λέει να χαλάσει!Γιατί,όταν γίνει αυτό,το Note 2 θα ήθελα να είναι ο άξιος αντικαταστατης του.Πολύ καλό φαίνεται.

nikos

το note 1 εχει πενακι αν δεν κανω λαθος

zaxarias

@Panos7GR το νοτε 1 εχει πενακι :s

Mike

Καλη οθονη αλλα κραταω τις επιφιλαξεις μ γιατι ερχετε μια retina στο iphone 5 οπου νανε, το s2 που εχω δεν βλεπω ουτε ενα πιξελ, στο s3 του φιλου μου φενονται και με το παραπανω, αυτο ειναι και το μειωνεκτημα του απεναντη στο one x.

Silender

Αλί αλί και τρις αλί, έρχεται ένα iphone με retsina και στη δεινοσαυρική ανάλυση του SGS2 δεν φαίνονται τα pixel ενώ στο SGS3 με το μάτι του Arnold από το Terminator 2(ναι αυτό το κοκκινωπό προς το τέλος) φαίνονται τα pixel.

Παρακαλώ ακυρώστε την παραγγελία μου για το Note 2, είναι φως φανάρι ότι το “τηλεφωνάκι” δεν αξίζει μια.

(με το θέμα τίποτις σχετικό ή θα λέμε τον πόνο μας?)

Okman

Πάρα πολύ ωραίο! και βρήκα και ένα πολύ ενημερωτικό βίντεο γιά τις δυνατότητες του galaxy note 2 όσο αφορά το software του σε συνδιασμό με τις δυνατότητες του powerfull tabletphone!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5DcgZum8M1o&gl=GR

Ανέστης

Ένα πολύ καλό κινητό που σίγουρα θα το αγοράσω. Τώρα θα μου πει κάποιος τι να την κάνεις την παντόφλα εντάξει μπορεί να μην τον εξυπηρετεί αυτόν η μεγάλη οθόνη αλλά εμένα προσωπικά πιστεύω θα μου ήταν πολύ χρήσιμη. Επίσης το πενάκι, ναι είναι χρήσιμο μπορεί να δώσει στον χρήστη του κινητού άλλη εμπειρία με μεγάλη διαφορά από την απλή χρήση του δαχτύλου του. Άλλωστε γι’αυτό είναι μια καινοτόμα και διαφορετική συσκευή για το πενάκι αν δεν είχε αυτό θα είχε απλός μια μεγάλη οθόνη. Α και επίσης μια χαρά χωράει στην τσέπη εκτός αν έχεις τσέπες μόνο για τα κλειδιά σου. Φιλικά πάντα…..

Σωτήρης

Η έκδωση που θα κυκλοφορίσει στην Ελλάδα και Κύπρο θα υποστιρίζει πρόσβαση σε δύκτια 4g ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 6: Απογοητευτικά τα νέα για το σύστημα κάμερας

Η πιο πρόσφατη δημοσίευση του leaker Ice Universe παρουσιάζει μια απογοητευτική εικόνα για το Galaxy Z Fold 6 της Samsung.