Samsung Galaxy Note: Νέες πληροφορίες για οριστικό τέλος της σειράς

Galaxy Note, Samsung Galaxy Note: Νέες πληροφορίες για οριστικό τέλος της σειράς

Με την κυκλοφορία του Galaxy S21 Ultra και την υποστήριξη S Pen, το μέλλον της σειράς Samsung Galaxy Note φαινόταν αβέβαιο. Στην ανακοίνωση των νέων μοντέλων η εταιρεία μίλησε για επέκταση του S Pen και σε άλλες κατηγορίες συσκευών, με αναφορά μάλιστα και στη σειρά Galaxy Note, όμως το άφησε λίγο… μετέωρο.

Σήμερα, ο γνωστός leakster Ice Universe ανέβασε ένα αινιγματικό Tweet, με την εικόνα “The End” και από πάνω απλά έγραψε “Galaxy Note”. Λίγη ώρα πριν ο leakster @MauriQHD μας είχε προετοιμάσει για το ίδιο ακριβώς πράγμα, αναφέροντας πως έχει ήδη αποφασιστεί το οριστικό τέλος της δημοφιλούς σειράς Samsung.

Θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί γιατί η εταιρεία να κάνει κάτι τέτοιο, όμως τα πράγματα ίσως είναι πιο απλά από ότι νομίζουμε: έτσι η σειρά Galaxy S θα παραμείνει η ναυαρχίδα, ενώ όσοι θέλουν S Pen μπορούν να το αγοράσουν ξεχωριστά και να το χρησιμοποιήσουν στο Galaxy S21 Ultra. Επιπλέον, αν η εταιρεία καταφέρει να προσφέρει S Pen στο Galaxy Z Fold 3, τότε αυτόματα θα είναι η συσκευή που θα κοιτάει προς τους business καταναλωτές.

Αν όντως ισχύουν τα παραπάνω και είστε κάτοχοι Galaxy Note, θα πάτε προς S21 Ultra ή ως Z Fold 3 μεριά;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Θα θέλαμε Z Fold 3, αλλά τα 2k που θα κάνει θα μας «αναγκάσουν» στο 1k που θα πέσει το s1 ultra.

VasilisS20

Εγώ περιμένω Z Fold με Windows 10X αντί του Dex για να είναι ολοκληρωμένο το business πακέτο.

Γιαννης

Αν κ χρηστης μηλων πολλα χρονια ειχα δουλεψει κ διαφορα Νοτε κ το πενακι με βοηθησε πολλες φορες.Οποτε κ δεν θα ηθελα να σταματησει.Ηδη ετοιμαζομαι να παρω Νοτε 8 η 9 μεταχειρισμενο ωσ δευτερη συσκευη επειδη το πενακι μου χρειαζεται σε καποιες εργασιες

SUPS 👨‍⚖️

Αναμενομενη κινηση απο τη στιγμη που πλεον τ foldable ειναι το μελλον…Αν και ο κατακερματισμος της αγορας πολυ συχνα εχει τ ωφελη του καλο θα ηταν να επικεντρωθει πλεον στα υπολοιπα μοντελα η σαμμυ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.