Samsung Galaxy Note, Root με οδηγό βήμα βήμα από σήμερα

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες (Ελλάδα το περιμένουμε στα μέσα του μήνα), το Samsung Galaxy Note έγινε root για να ξεκινήσετε όσοι το αποκτήσετε να πειραματίζεστε με cooked roms και γιατί όχι ίσως να του περάσετε και Ice Cream Sandwich πριν τις γιορτές. Όλα αυτά μέσα από ένα βίντεο οδηγό βήμα βήμα. Το Note μας λείπει ε;!

, Samsung Galaxy Note, Root με οδηγό βήμα βήμα από σήμερα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KonSammyOmnia7

Εχθες ειδα το unboxing και το review του Smartphnoe-Tablet και πραγματικα πιστευω πως αξιζει τα λεφτα του ..! Και αν οντως οσοι το αποκτησουν , εχουν και την ευκαρια για αναβαθμση με πριν την αλλαγη του χρονου πραγματικα , να τρεξουμε να το παρουμε..!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Εχει αρχισει και μου αρεσει επικίνδυνα το note…..Πρέπει να συγκρατηθώ…..!!!

spiros

Το εχω το galaxy note, τι ειναι αυτο το root ρε παιδια?

Διονυσης

ειναι resistive η οθονη του και χρησιμοποιει γραφιδα? ή μηπως ειναι λιγο πιο high tech η γραφιδα απο μονη της?

spiros,το root ειναι μια διαδικασια που σου δινει δικαιωματα υπερχρηστη(superuser) και σαν αποτελεσμα μπορεις να περασεις unofficial ROMs στην αντροιντ συσκευη σου που συνηθως ειναι καλυτερες απο τις επισημες, γιατι ειτε το κινητο σου δεν εχει αναβαθμιστει προσφατα, ειτε γιατι μπορεις να κανεις overclock στη CPU.

Διονυσης

ναι οκ. 😛 αλλα πως γινεται να αντιλαμβανεται την γραφιδα? οι capacitive ειναι στα δαχτυλα μας και μονο

Giannis

Τσεκάρε και το παρακάτω link από XDA για rooting. Εύκολο και δουλεύει για πάρα πολλές συσκευές (βασικά για όλες τις 2.2/2.3). Δοκιμασμένο προσωπικά σε Note και παίζει άψογα!

https://goo.gl/lye7e

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Η γραφιδα αυτη δεν ειναι μια απλη γραφιδα που χρησιμοποιουν τα κινητα με resistive.ειναι ειδική για κινητα με capacitive.ειναι καπως φτιαγμενη για να εχει ηλεκτροστατικη ενεργεια ή κατι τετοιο τελος παντων.

Ακόμα δεν βγήκε κι αρχίσαν τα μαγειρέματα. Ακόμα πιο νωρίς κι από τότε που είχε βγει το Galaxy S II τέλη Μαΐου!

Αυτό θα πει διάλυση του ανταγωνισμού, πριν καν υπάρξει!

Μπράβο Samsung!!! R E S P E C T . _

Hesham ( Μάνος)

Πραγματικα το εργαλειο ειναι καταπλικτικο!!Βασικα δεν μπορω να το πω ουτε κινητο ουτε ταμπλετ ουτε PDA αυτο ειναι κατηγορια απο μονο του.Το χω στα χερια μου απο την Δευτερα και δεν εχω ξεκολλησει,η οθονη του ειναι ενα διαμαντι full touch με το S pen μπορεις σχεδον να κανεις τα παντα.Η καμερα του ειναι απιστευτη τα χρωματα δειχνουν καταπλικτικα στην HD Super Amoled οθονη του.Δεν νομιζω να ξανακοιταξω αλλο κινητο ειμαι τρελα ερωτευμενος με το Galaxy Note!!!

Marios

Σχεδόν μία βδομάδα με το galaxy note,προσωπικά έχω μείνει ενθουσιασμένος. Το galaxy s που έχω επίσης, μου φαίνεται πλέον πολύ μικρό.. Το galaxy note με την τεράστια οθόνη με ευχαριστεί να το αγγίζω! Χρησιμοποιώ όλες τις εφαρμογές πολύ πιο εύκολα και χωρίς να ζουμάρω στα πάντα για να βγάλω άκρη…Πχ, navigation,χάρτες, πλοήγηση στο internet, φωτογραφίες, τροποποίηση εγγράφων,mail, εύκολο γράψιμο μηνυμάτων (έχω και μεγάλα δάχτυλα 😛 ), και φυσικα απόλυτο gaming !! Αν και θα χρησιμοποιήσω πρόγραμμα για φάκελους γτ μου αρέσει η λιτότητα και το minimal στην επιφάνεια εργασίας, μου αρέσει πάρα πολύ πως σε κάθε οθόνη μπορώ να βάλω παααρα πολλές εφαρμογές λόγω μεγέθους! Η μπαταρία έως τώρα με έχει αφήσει επίσης απόλυτα ικανοποιημένο και μου βγάζει σχεδόν 2-3 μέρες. H φωτογραφική του είναι πάρα πολύ καλή και το βράδυ και το φλας του φωτίζει τα πάντα!Δεν είχω το galaxy s 2 οπότε δεν μπορώ να τα συγκρίνω.. Τέλος έχω ξεκινήσει τα “πειράγματα” σε φώτος με το πενάκι και έχω ρίξει απίστευτο γέλιο!Πάντα έχω να κάνω κάτι μαζί του..Κακό βέβαια αυτό για τα θύματα τους φίλους μου! Όσοι το έχουν δει,αρχικά λένε φυσικά οτι είναι πολύ μεγάλο!όταν όμως δούνε τι σου δίνει και ότι χωράει σε τσέπη…το θέμα κλείνει… Συνέχεια »

alkis

Καλησπέρα, αγορασα προσφατα το galaxy note , ειχα το iphone 4, και θελω να κανω την εξης ερωτηση.Στο iphone ειχα κανει jailbreak που ειναι μια διαδικασια για να μπορεισ να κατεβασεισ απο το cydia και οχι απο iphone store σχεδον ολα τα applications δωρεαν οπως και mls destinator.Στο android γινεται αυτο?Ειναι αυτο που λετε rooting ή ειναι κατι αλλο?Υπαρχει τροπος να κατεβασουμε δωρεαν προγραμματα τα οποια κανονικα χρεωνονται?

Alkis

ΟΚ, sorry απλως θεωρησα οτι το να κανει καποιος rooting ειναι πανω κατω το ιδιο ή γινεται για τον ιδιο λογο.

Χριστος Χ.

μπωρώ να το κάνω root όταν είναι LOCKED??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.