Samsung Galaxy: Αυτές είναι οι συσκευές που θα λάβουν Oreo update

samsung galaxy oreo update, Samsung Galaxy: Αυτές είναι οι συσκευές που θα λάβουν Oreo update

Μια λίστα με τις Samsung Galaxy συσκευές που θα λάβουν την Android Oreo update ήρθε στη δημοσιότητα από την Κίνα.

Βάσει της λίστας, οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android 8.0 Oreo είναι οι εξής:

samsung galaxy oreo update, Samsung Galaxy: Αυτές είναι οι συσκευές που θα λάβουν Oreo update

Πάντως η λίστα φαίνεται ότι δεν Περιέχει εκπλήξεις, αλλά επιβεβαιώνει ότι και το Galaxy S6 θα λάβει τελικά την αναβάθμιση όπως ακούστηκε.

Η αναβάθμιση επίσης θα αφορά και στη σειρά Galaxy Note, από το Note 5 και μετά. Την αναβάθμιση θα τη λάβουν και τα Galaxy A (2018), τα οποία δεν θα λανσαριστούν με το Oreo ενσωματωμένο, αλλά θα λάβουν την αναβάθμιση λίγους μήνες μετά από την κυκλοφορία τους. Ακόμη, από τη λίστα βλέπουμε ότι και τα Galaxy C των τελευταίων 18 μηνών θα λάβουν την αναβάθμιση καθώς και τα Galaxy J7 (2016) και Galaxy J7 (2017).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συσκευές θα ξεκινήσουν την αναβάθμιση από την Παρασκευή. Ανάλογα με το πώς θα πάει η αρχική ανάπτυξη του συστήματος, ενδεχομένως να προστεθούν και άλλες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Άγγελος

Εγώ μια φορά ανησυχώ. J7 (2017) δεν βλέπω πουθενά στη λίστα. Γιατί ? 🙁

Γιώργος Κ.

Αποκλείεται να δώσει και στα 6αρια. Είναι κινητά τριών ετών που “παραβαίνει” τους κανόνες των 18 μηνών που δίνουν όλες οι εταιρίες πλην Google

Γιώργος Κ.

Όλες οι εταιρίες γράφουν στα “καταστατικά τους” πως δίνουν αναβαθμίσεις για 1.5 χρόνο και η σαμσουνγκ δεν αποτελεί εξαίρεση ειδικά με το άσχημο παρελθόν της στις αναβαθμίσεις. Η κίνηση να υποστηρίξει μια τόσο παλιά συσκευή (κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ως τώρα) αποσκοπεί σε 2 στόχους : 1)αρχικά να αναστρέψει ακόμη και σήμερα το άσχημο παρελθόν της αναφορικά με το εκρηκτικό note 7 υποστηρίζοντας ακόμη και παλιές συσκευές και 2) να αναγκάσει τους κατόχους s6 να μεταβούν σε 7 η 8 μιας και το Oreo θα κάνει slow down το αγαπημένο τους κινητό. Οπότε καμία αρνητικοτητα από έναν πρώην υπερευχαριστημενο κάτοχο note 3,4 και μελλοντικό κάτοχο note 8. Λογική σκέψη το λένε. Peace out.

xristos

προσοχή με τις αναβαθμίσεις είτε έχετε androit είτε IOS. Θυμάμαι τι είχε πάθει το iphone4 με τιε αναβαθμίσεις τις apple. ειδικότερα για την apple κάθε καινούργιο κινητό λειτουργεί άψογα μόνο με το λειτουργικό που κυκλοφορεί , άντε να λειτουργεί καλά με μία ακόμα αναβάθμιση μετά γίνεται πολύ αργό

Alexandros

@Γιώργος Κ δεν υπεγραψαν συμφωνια για μη παροχη αναβαθμισεων μετα απο 18 μηνες. Απλα η Google θετει τους 18 μηνες ως ελαχιστο χρονικο οριο για παροχη αναβαθμισεων. Αν θελει καποιος κατασκευαστης μπορει και πιο μετα να δινει. Επισης αν καποιος δεν θελει να την κανει δεν την κανει. Καλο ειναι να δινει η εταιρια την επιλογη. Αν θες ή δεν θες δικαιωμα σου. Αλλοι ομως θελουν. Οποτε δεν την κανεις την ενημερωση. Τοσο απλα.

ΚωνσταντίνοςΑΠΟ2010

Και εμείς με το LG G4 περιμένουμε ακόμα την 7αρα…

Giorgosgek

Ναι ρε παιδια , ειναι δυνατον να απαγορευεται να παρεχουν υποστηριξη για περισσοτερο καιρο , λιγη λογικη επιτελους , αυτο ζητουν ολοι και επιτελους κανουν μια προσπαθεια , ελεος

KostasB

Ένα μπράβο στη Samsung που θα υποστηρίξει τόσα κινητά. Δεν μας έδωσε όμως και τον αναμενόμενο χρόνο που θα χρειαστεί. Άλλες εταιρείες ξεκίνησαν ήδη τα updates.

Γιώργος Κ.

Παιδιά επειδή ακριβώς είναι θέμα λογικής τα λέω αυτά. Φίλος είχε παραγγείλει πριν χρόνια το galaxy tab 10.1 note 2014 edition και πήρε μετά βίας μια μεγάλη αναβάθμιση. Από το 4 πήγε στο 5. Δηλαδή η εταιρία το υποστήριξε για 1 χρόνο περίπου και αρχική τιμή το συγκεκριμένο ταμπλέτ έκανε 400+ ευρώ. Και μη μου πείτε ότι δε σήκωνε και άλλη με τον υπερδύνατο SD 800 τότε και με 3 ram μνήμη. Το galaxy s6 αυτή τη στιγμή είναι κινητό 33 μηνών και του δίνει (πιθανόν) το νέο update. Σκεφτείτε λίγο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.