Samsung Galaxy Premiere London

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Λονδίνο, δύο μέρες μετά το προγραμματισμένο event της Huawei (για το Ascend P6), η Samsung θα διοργανώσει το “Galaxy Premiere” με Galaxy και ATIV συσκευές. Το Galaxy παραπέμπει σε Android, το ATIV σε Windows 8 και Windows Phone 8. Από τις λεπτομέριες που παρουσιάζουν οι φωτογραφίες teaser δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη, σίγουρα εμφανίζεται η οθόνη ενός κάτι σαν laptop (κάτι αριστερά), κάτι άλλο όμως δεν μπορούμε να “εκμαιεύσουμε” από αυτές.

Samsung Galaxy Premiere London, Samsung Galaxy Premiere London

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αθανάσιος Α.

Λέτε να παρουσιάσει το Galaxy S5, με κυριότερες διαφορές από το 4 την απουσίας υποδοχής κάρτας microUSB ?

Γρηγόρης Δημόπουλος

Καλημέρα Κώστα Καλημέρα Παρέα Σήμερα Το πρωί όταν ξύπνησα το galaxy s3 μου ζήταγε να κάνει αναβαθμίσει την έκανα αλλά δεν κατάλαβα κάποια διαφορά εκτός από δύο εφαρμογές. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν έχει αλλάξει κάτι άλλο?

Γρηγόρης Δημόπουλος

Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα. Συγγνώμη για το λάθος έχεις απολύτως δίκιο λάθος μου που δεν το σκέφτηκα

@ris

πιστευω θα παρουσιασει και το πολυσυζητημενο glx s4 mini!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.