Samsung Galaxy S 4 mini, Νέες φωτογραφίες λίγο πριν τις επίσημες

Μέσα στο μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί το Samsung Galaxy S 4 mini με οθόνη 4.3 ίντσες ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.6GHz και μνήμη RAM 1GB. Μέχρι να το δούμε να κυκλοφορεί, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στις νέες και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδύκτιο και μια πλάι-πλάι στο Galaxy S III, φαίνεται ότι δεν είχε πρόχειρο το “S4” ο φωτογράφος…

Samsung Galaxy S 4 mini, Samsung Galaxy S 4 mini, Νέες φωτογραφίες λίγο πριν τις επίσημες

Samsung Galaxy S 4 mini, Samsung Galaxy S 4 mini, Νέες φωτογραφίες λίγο πριν τις επίσημες

Samsung Galaxy S 4 mini, Samsung Galaxy S 4 mini, Νέες φωτογραφίες λίγο πριν τις επίσημες

Samsung Galaxy S 4 mini, Samsung Galaxy S 4 mini, Νέες φωτογραφίες λίγο πριν τις επίσημες

Samsung Galaxy S 4 mini, Samsung Galaxy S 4 mini, Νέες φωτογραφίες λίγο πριν τις επίσημες

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

μήπως το s3 mini είναι αυτό?

Ζαφειρης

Αλλο ενα θαυμα ιδιοφυους σχεδιασης απο τη samsung.

Λεωνίδας

Αν και είναι καρμπόν κάτι σαν το galaxy s2 εμένα μου αρέσει πάντως. Υπόψην παιδιά ότι το S4 από κοντά είναι πιο εντυπωσιακό απ’ότι στα βίντεος και στις φωτογραφίες.

chris

@Λεωνιδας ειναι παρα πολυ εντυπωσιακο συμφωνω,ειδικα η οθονη του τα σπαει,ΑΛΛΑ τι πλαστικουρα ρε παιδακι μου ειναι αυτη!!

Τωρα το 4,3 ετσι αβιαστα το λες mini??

@Zαφειρη ++++++++++

Philippos Pekos

Πόσα μοντέλα galaxy εχει η samsung…..
Φτάνει!!!!

Panos7GR

Άμα το έλεγε “small” πάει κι έρχεται, αλλά mini;; Τι σκ@τα; Τόσο ανεπτυγμένοι είναι οι Κορεάτες που το “mini” γι αυτούς είναι 4.3 ίντσες (=10 εκ.);
Δηλαδή το Xperia Mini/Mini Pro και X10 mini/mini pro, πως έπρεπε να τα πούμε κανονικά; Micro;
Τέλος πάντων… Δεν μου λέει κάτι. Διπύρηνο, φτωχή ανάλυση και 1GB RAM;; Τουλάχιστον βάλε μια οθόνη καλή έτσι να εντυπωσιαστεί ο καταναλωτής! Παίξε λίγο μπαλίτσα. Μην πουλάς όνομα!!!

Υ.Γ.: Όντως το S4 εντυπωσιακό τουλάχιστον στην οθόνη, όπως το έχω δει για λίγο. Κάμερα δυστυχώς δεν κοίταξα. Αλλά ολοιδιο με το S3… Fail!! Να μου πεις και το iPhone 4 με το 4S τα ίδια, αλλά είπαμε να παίρνεις τα καλά απ τον ανταγωνισμό όχι τα κόμπλεξ. Όμως αυτό που με χάλασε πολύ είναι το υπερβολικό bloatware! Μόνο οι προεγκατεστημένες εφαρμογές πιάνουν 8GB internal storage και οι περισσότερες από αυτές μοιάζουν εντελώς άχρηστες… Επίσης καταναλώνουν και 1GB RAM όταν το τηλέφωνο είναι idle. Κάτσε καλά…! (Να μου πεις γι αυτό κοστίζει και τόσο, αλλά είπαμε!)

isidoros

Ρε παιδια σορι κιόλας…αλλα τι καρακιτσαρια ειναι αυτή??…απο που να το πρωτοπιάσεις….
ειδικά το πίσω καπάκι???………..ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!

Nikos

με 2 gb ram, και 720p θα ηταν κομπλε.
τωρα δεν…

Kostas K.

Ρε παιδιά το κινητό δεν είναι mini. Απλα σύμφωνα με την Samsung είναι ενα s4 k αυτό σε mini εκδοση. Όταν το original είναι 5 ίντσες τοτε ναι μπορείς να το πεις και έτσι. Ομορφο σαν σκέψη αλλά αν είναι να το κανεις ρε Samsung κάντο καλά. Όχι με τσιγκουνιες. Βάλτου 2 GB ram, τετραπυρινο a15 επεξεργαστη και οθόνη amoled 1280×720 και τοτε ναι μπορείς να το πεις s4 mini και δεν μπορεί να σου πει και κανένας τίποτα. Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή;
Όσο για την σχεδίαση καταντάει κουραστικό ρε παιδιά αυτο . Ολες οι εταιρίες έχουν την δικιά τους σχεδιαστική γραμμη. Της Samsung είναι αυτή… Αν δεν σας αρέσει απλα μην το αγορασετε. Δεν είδα ποτε κανέναν να λέει όμως για τον πλουραλισμό της σχεδίασης της Nokia που ΟΛΑ της τα κινητά έχουν την ίδια σχεδίαση (ασχέτως αν είναι όμορφη) απο τοτε που βγήκε το n9. Πλεον έπειτα απο τα wp της φαίνεται να το καθιερώνει ακόμη και στα asha! Εκεί βέβαια δεν έχουμε ειρωνίες του στυλ “ιδιοφυη σχεδίαση” κλπ γιατί ποιος ασχολείται με τη Nokia στις μέρες μας;

Teo

@Kostas K. +1000

tech21man

Kostas K εχεις δικιο μονο που τοτε, δε θα πουλουσε S4! Ειδικα με 2πυρηνο chipset νεας γενιας (ακομη γελαω με το πως ταπωθηκε το S III απο μερικες διπυρηνες συσκευες (bloatware ισως?)) που επαρκει και με το παραπανω, μεγαλη οθονη με HD αναλυση τι να το κανεις το S 4?

Οσο για τα Nokia παρα τη χοντροκομμενια τους, δε ξερω τι γιατι με το καλημερα μοιαζουν 10 φορες καλυτερα απο τα mother of toilet plastic της samsung. Ωστοσο τα samsung κανουν μια relans με το SAR γμτ. Παντα χαμηλο. Λες να ειναι τα πλαστικα αυτα?

Aris

Καλύτερα που τσιγκουνευτηκε κάποια specs μήπως και ειναι πιο προσιτό στην τιμή πόσο λέτε να πα€ι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.