Samsung Galaxy S Advance, Επίσημα με οθόνη Super AMOLED και διπύρηνο επεξεργαστή

Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy S Advance με οθόνη Super AMOLED 4 ιντσών με Gorilla Glass, διπύρηνο επεξεργαστή Cortex A9 στο 1GHz, μνήμη RAM 768MB, κάμερα 5 Megapixel με LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο HD 1280×720 pixels, δεύτερη μπροστινή κάμερα και μπαταρία 1500 mAh. Τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 2.3 Gingerbread (δεν έχει γίνει αναφορά για το αν θα αναβαθμιστεί σε 4.0 Ice Cream Sandwich).

Το Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070) αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα πρώτα στη Ρωσία και κατόπιν σε Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Λατινική Αμερική και Κίνα. Η τιμή του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Samsung Galaxy S Advance
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1GHz Dual-core
Μνήμη RAM: 768MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4 ίντσες, Super AMOLED, 800×480 pixels, Gorilla Glass
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, video HD 1280×710 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB/ 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 123.2x63x9.7 χλστ.
Βάρος: 120 γρ.

, Samsung Galaxy S Advance, Επίσημα με οθόνη Super AMOLED και διπύρηνο επεξεργαστή

, Samsung Galaxy S Advance, Επίσημα με οθόνη Super AMOLED και διπύρηνο επεξεργαστή

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
PiXel

Αυτό τι ακριβώς είναι; Το Galaxy S II Plus, το Galaxy S II HD, κάποια αναβάθμιση του πρώτου Galaxy S (!) ή το Galaxy S III;

takis1994

κάποια αναβάθμιση του πρώτου Galaxy S θα ελεγα εγω..

dimpep

Just another samsung…

radiohead

Μηδέν σοβαρότητα η Samsung. 100000000 παραλλαγές της ίδιας συσκευής…. Περιμένω με ανυπομονησία το S Advance Plus Turbo II που θα έχει την τρομερή διαφορά ενος επανασχεδιασμένου menu button

kostass

χαχαχαχα!!!

Κωνσταντίνος

Νομίζω ο radiohead τα είπε σωστά!!! χαχοαοχαοχ

Γιωργος

αντε σιγα σιγα θα δουμε και milking του gsII. plus, advance και δε συμμαζευεται

panos

Νομιζω οτι δεν πρεπει να ασχοληθουμε.
Ειναι ασοβαροι εκει στην samsung,
εκτος αν βγει χαμηλη τιμη.

Βαγγέλης K.

Προσωπικα με εχει κουρασει η Samsung με το styling στα κινητα της.. Galaxy S, S Plus, S II, S II H
D και Note, ιδια τα βλεπω!

Χρήστος Κ.

Βελτίωση ενός παλιού μοντέλου για ακόμα μια φορά? έλεος…

Blood

Βαγγέλη πάρε Apple τότε που έχει μεγάλη ποικιλία στο styling…

momo

@ radiohead….xD τελειος!!!

Ιωαννης

μολις το ειδα μου θυμησε λιγο sony ericsson elm!..:P

αδιαφορο μοντελο ..+φωνω με τον radiohead…3-4 διαφορετικα s2,αλλα τοσα s…ελεος…και απο design μηδεν…μια καινουργια HTC γινετε η samsung..

argiriscuderias

αυτη η samsung εχει πολυ φαντασια και στο μενου.απο τα 10 galaxy που εχει,ειναι ολα ιδια απο mini μεχρι SII.βρε ουτε ενα wallpaper δεν αλλαζουν..

runner

@ radiohead εγραψες…..

lalanis

Αν βγει σε πολύ καλή τιμή κάτι γίνεται (200€)…

ΑΡΓΥΡΗΣ

Εγω πιστευω οτι αυτη η συσκευη ειναι σημαντικη για τη samsung και το android γενικοτερα,γιατι φερνει τους δυο πυρηνες στη mid-range κατηγορια.Επισης ανεβαζει και τη ram,ενω προσθετει και το φλας που ελειπε στα galaxy s,s plus. Aυτος ειναι ο πραγματικος διαδοχος του galaxy s και με μια τιμη γυρω στα 300 ευρω θα γινει best seller.

panos13

Μα ειναι σοβαροι? Λιγο καιρο πριν ανακοινωθει το samsung galaxy s 3?…Ελπιζω τουλαχιστον το s3 να ειναι καπως διαφορετικο για με εχει κουρασει η Samsung…

iceman(the original)

χαθηκε ο κοσμος να του βαλουν 8αρα καμερα και 1900αρα μπαταρια; τοτε θα εκανε πραγματικα τη διαφορα…. ή….. αυτο θα ειναι το galaxy s advance plus…..;;;;;;; 🙂

tilem

μία ακόμη άχρηστη πρόταση από την samsung. Συμφωνώ κ με τον radiohead για την πολυ σωστή του τοποθέτηση. Εν ολίγοις η samsung μόνη της βγάζει τα μάτια της. Πολλά μοντέλα με ελλιπείς αναβαθμίσεις. Μόνο οι ναυαρχίδες αναβαθμίζονται τακτικά (δλδ galaxy s και s2). Χμμ…ψέμματα ΟΥΤΕ και οι ναυαρχίδες της αναβαθμίζονται βλέπε galaxy s. Αλλά δε βαριέσαι! Όσο πιο πολλά μοντέλα όλο και καποιος θα αγοράσει από κάποιο και θεού θέλοντος θα περάσει την αππλε σε πωλήσεις smartphone(ή θα διατηρήσει την πρωτιά αν την έχει ήδη περάσει). Μέχρι και η HTC και η Motorola το πήραν χαμπάρι και επενδύουν σε λίγα σχετικά κινητά (με καλή υποστήριξη όμως?-μακάρι).

geoper2

Τώρα θα έρθει και το samsung galaxy s II mini… εντάξει είπαμε να υπάρχουν επιλογές αλλά το ξέσκισαν… ας βγάλουν μερικά και ας μείνουν πάνω σε αυτά με updates και υποστήριξη… κάποιος δηλαδή που πήρε το galaxy s plus τι θα πει? Εάν και όποιος παρακολουθεί techblog δεν νομίζω να το πήρε 😛 Έλεος πάντως

Pan

δηλαδη μιλαμε για το S++

giannis1304

για το μέλλον της συσκευής στην αγορά, όλα θα εξαρτηθούν από την τιμή του καθώς και από το αν θα πάρει αναβάθμιση στο ICS 4.0. Εμένα πάντως μου φαίνεται καλή περίπτωση

Vasilis

Βλέπω οτι πολλοί απο εσάς θέλετε καθοδήγηση γιατί μπερδεύεστε με τις πολλές επιλογές. Α ρε Apple πως ξέρεις την ψυχολογία τον μαζών. Παιδιά συγνώμη αλλά έτσι είναι. Πως μπορείς να κρίνεις την στρατηγική μιας εταιρίας που έχει την ικανότητα να παρέχει τόσες επιλογές.

NIKOS

ξεμεινε απο ιδεες η Samsung..παιρνει κ αυτη το κατηφορο σαν την htc απ΄ οτι βλεπω..τι να πεις..

lostre21

Η τιμη του θα ειναι στα 535 δολαρια..Το διαβασα σε σχετικο αρθρο..Ακριβοο!!

sakis

Samsung καμια αξια δεν δινει στα παλιοτερα μοντελα.το παλιο το εξαφανιζει και ας εχεις δωσει πολλα λεφτα να το αγορασεις και βγαζει ενα δηθεν καινουργιο.Δεν ξανα αγοραζω απο αυτη την μαρκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.