Samsung Galaxy S i9000, Android με επεξεργαστή 1GHz και 4άρα Super AMOLED

Το πρώτο της κινητό με επεξεργαστή 1GHz και λειτουργικό σύστημα Android 2.1, ανακοίνωσε η Samsung. Ονομάζεται Samsung Galaxy S και εντυπωσιάζει με την μεγάλη οθόνη αφής 4 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED (που θα φοράει και το Samsung Wave). Το Galaxy S ενσωματώνει την τεχνολογία mDNIe που η Samsung χρησιμοποιεί ήδη στις επίπεδες τηλεοράσεις, ώστε να μπορεί να αναπαράγει με μεγαλύτερη ευκρίνεια φωτογραφίες, βίντεο και e-books.

Θα δώσει μεγάλη μάχη με τα XPERIA X10 και HTC Desire!

Samsung Galaxy S i9000
Επεξεργαστής: 1GHz
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1
Οθόνη: 4 ιντσών, Super AMOLED
Κάμερα: 5 Megapixel
Λήψη βίντεο: 1280x720p / 30fps
DivX και XviD video playback
Wi-Fi b/g/n, GPS, HSDPA, USB, Bluetooth 3.0
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB/ 16GB
Πάχος: 9,9 χλστ.

, Samsung Galaxy S i9000, Android με επεξεργαστή 1GHz και 4άρα Super AMOLED

, Samsung Galaxy S i9000, Android με επεξεργαστή 1GHz και 4άρα Super AMOLED

, Samsung Galaxy S i9000, Android με επεξεργαστή 1GHz και 4άρα Super AMOLED

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theocharis

Παντα πρωτος… Ξερουμε ποτε θα ερθει??

stavros

Στο gsmarena λεει κατα γραμα
ΑΝΝΟUNCED 2010,MARCH
STATUS coming soon.exp release 2010 2Q. Αρα λογικα θα ερθει το δευτερο τριμηνο του
2010…

harry920

Τελοιο κινητο τοσο απο πλευρας χαρακτηριστικων οσο και απο πλευρας design.Ενα μπραβο στην samsung!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Φεινεται καλο απο χαρακτηριστικα… απο design δεν με εντυπωσιασε..Ξερουμε μηπως ποση ram θα εχει??

Αντώνης

Μεχρι τώρα είχα το desire το καλύτερο κινητο (για μένα) μεχρί που βλέπω αυτο…Ειναι πολυ ςραιο κινητο..μου αρεσει το στύλ του μενου…

Thanasis

Κώστα θα περιμένουμε δοκιμή! 😉

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

κυκλοφορησε το πρωτο βιντεο hands on απο το rss engadget… πραγματικα ειναι ΠΟΛΥ γρηγορο και smooth…και σε μεγεθος ειναι τελειο (ελαχιστα πιο μεγαλο απο iphone) και η 4αρα οθονη λεει πολυ…κ εγω με το desire ειμαι κολλημενος αλλα με χαλαει πολυ που δεν ειναι smooth οπως αυτο…

Κωνσταντίνος Κ

Να σημειώσουμε ότι υποστηρίζει και mkv αρχεία ε!
αυτό θα το χει το Desire και το XPERIA X10; ΟΧΙ! οπότε για μένα έχει νικήσει ήδη(για άλλη μία φορά) η Samsung!
Αν σκεφτείς ότι τις ταινίες πλέον τις βλέπεις σε mkv(λόγο αναλύσεως) ε,τι άλλο θέλεις!
δεν νομίζω να υπάρχει σχετικό πρόγραμμα ούτε στο “έξυπνο” Iphone που να υποστηρίζει Mkv!
Και πάλι Samsung Παίδες! Τα σπάει το κινητό!!!

Κωνσταντίνος Κ

large 4-inch WVGA Super AMOLED screen, a blazing-fast 1GHz processor and… the Android 2.1 operating system with all of its third-party apps (about 30,000 right now). The camera is 5MP with option for 720p HD video recording at 30 frames per second. Other goodies include 3G, Wi-Fi, A-GPS, HD video playback, as well as playback for many other formats like FLAC, and MKV.

πηγή: Phonearena.com

Theocharis

Συγνωμη παλι αν θα γινω κουραστικος αλλα θελω να ρωτησω στα χαρακτηριστικα που ανεφερε ο Κωνσταντινος…. Μπορει να γινει χρηση του GPS χωρις το A-Gps? Η πρεπει παντα να υπαρχει η βοηθεια του διαδικτυου?

Triple
Theocharis

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! ελα ρε σιγα… ολοι κανουνε λαθοι…

Antreas Psyntrides

Theocharis, Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό 😉 Θα μπορείς να το απενεργοποιήσεις, εξάλλου πολύ λίγα kb χρησιμοποιεί κατά την διάρκεια της πλοήγησης

Theocharis

Αν το απενεργοποιησω θα συνεχισει να δουλευει το Gps ετσι? Σιγουρα δεν θα κλειδωνει τοσο γρηγορα αλλα θα συνεχιζει να δουλευει… ετσι δεν ειναι?

Nightmare

OWowowow…..εῖναι το Wave με μεγαλύτερη οθόνη και Android…..γουστάρω….αλλά ἀπ’οτι φαίνεται θα εῖναι και πολύ ακριβό….αληθεύει πῶς στα Android δεν υπάρχει File Manager???? και ἅν ναί…τότε πῶς μπορῶ να βάλω…plz ενημερῶστε με….πάντως το κινητό σκίζει….εῖναι μια κλάση ανῶτερο τῶν Nexus One και Desire και ο μόνος ἐντελῶς ομοούσιος, αντάξιος αντίπαλος τοῦ εῖναι το X10…το ὀποῖο δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα απ’ότι έχω δεῖ…ἐάν βγεῖ με τα 2.1 τότε τα πράγματα θα γίνουν διαφορετικά πιστεύω…Ὅ καιρός γάρ ἐγγύς…..

Antreas Psyntrides

Αν θυμάμαι καλά έχει από μαμά, αλλά αν δεν έχει υπάρχει σίγουρα (100%) στο Market 😉

@Theocharis, Ναι θα συνεχίζει μια χαρά 😉 🙂

giannis

Εγώ πιστεύω πως στην σκληρή αυτή μάχη θα κερδίσει αυτός που θα διαθέτει πιό γρήγορα τα κινητά του στην αγορά.Δηλαδή ανακοινώνετε ένα κινητό,μένουμε όλοι λαλάκες και λέμε ότι είναι το καλύτερο-το βάζουμε στην wish list.Μετά κάνει 2-3 μήνες να κυκλοφορήσει στην αγορά και μέχρι τότε έχει βγεί(ανακοινωθεί) κάποιο άλλο που μας κερδίζει.Γι’αυτό πιστεύω πως θα κερδίσει αυτός που θα καταφέρει να να βγάζει τα κινητά του γρήγορα στην αγορά
Π.χ σκεφτόμουν το N97-τελικά κατέληξα σε N900 και ησύχασα(και είμαι καταευχαριστημένος)-αλλιώς θα έπαιρνα milestone,ακόμα καλά καλά δεν έχει κυκλοφορήσει-μετά ανακοινώνεται desire λέω πως αν ενδιαφέρουν σίγουρα αυτό,δεν περνάει μήνας(και ακόμα έχει πολύ για να κυκλοφορήσει το desire) και τώρα ανακοινώνουν αυτό
Εντάξει ξέρω πως πάει η τεχνολογία(και αν σκέφτεσαι έτσι δεν παίρνεις ποτέ τίποτα) αλλά όχι και έτσι.Δεν μπορεί να απαξιώνεται η συσκευή σου μέσα σε 4-5 μήνες και κυρίως να ξενερώνεις με μία συσκευή πρίν καν να κυκλοφορήσει στην αγορά-αυτό παραπάει

Spyroscesarsc

Γιάννη αυτό που λες είναι θέμα αυτοσυγκράτησης και ολιγάρκειας. Πρέπει να συγκρατούμαστε και λιγάκι. Σε καιρούς οικονομικής κρίσης δεν μπορούμε να τα ζητάμε όλα. Και ακόμα και να έχει κάποιος τα λεφτά, πιστεύω πως 2+ κινητά το χρόνο είναι υπερβολή. ‘Αλλοι δεν έχουν να φάνε και εμείς κοιτάμε να έχουμε το καλύτερο(ακριβότερο).
Στο κάτω κάτω, τα υλικά δεν φέρνουν αληθινοί ευτυχία. Μην καταλήξουμε και σαν τους Αμερικάς που έχουν δώσει όνομα στο iphone τους και τους αρέσει να το χα’ι’δεύουν… χαχα!

John

μπορουμε να κανουμε μια εκτιμηση για την τιμη ? μιας και ειναι αυτο που μας ενδιαφερει.
να αρχιζουμε να μαζευουυμε λεφτα απο τωρα.
πολυ smooothhhhh και γρηγορο.

argiris

omg σπιροσ πρωτη φορα το ακουω αυτο !!!! lol!

m@ser

, η οθόνη είναι multi-touch! to x10 xperia δε θα είναι δυνατή η υποστήριξη της λειτουργίας multi-touch.!!!!!!δεν εχει ραδιο!!!!!
αυτο εχει ραδιο ή οπως το χ10 της se το ξεχασανε;

m@ser

και ενα usb 3.0 να ειχε θα ηταν το τελειο!!!! αλλα ας κρατησουν κατι και για τα επομενα!!

Antreas Psyntrides

Να πεις ότι δεν φαίνεται στις επίσημες εικόνες αυτό που ρωτάς (Ράδιο) να πω οκ, αλλά φαίνεται και το γράφει κιόλας! 😉 Όσο για το usb 3.0 καλό αλλά θα ανέβαζε την τιμή στα ύψη (όχι πως τώρα δεν θα κάνει κάνα 600αρι)

m@ser

ραμ ποση εχει;ποτε και ποσο ποτε θα ξερουμε;

Theocharis

το πιο πιθανο 512…καπου το ειχα διαβασει..

m@ser

https://www.expansys.com/d.aspx?i=198072

31 ΜΑΙΟΥ!! ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ E-SHOP~!!ΑΡΑ…………

Themis

θέλω να μου απαντήσεις άμεσα κιολας αν γίνετε επιδη ευτες τις μερες εχω επιδοτηση και θα παω να αγορασω κινητο…..σκευτομουν να παρω το htc wildfire s στα 300 ευρω…αλλα η τιμη του galaxy s εχει πεσει στα 350…πιστευω πως αυτα τα 50 ευρω αξιζουν και με το παραπανω…πια ειναι η γνωμη σου?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S25: Φήμες για μεγαλύτερη οθόνη 6,36 ιντσών

Με το Galaxy S24, η Samsung έφερε μια οριακά μεγαλύτερη οθόνη 6,2 ιντσών, συγκριτικά με την οθόνη 6,1 ιντσών του Galaxy S23.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.