Android 2.3.1 στο Samsung Galaxy S με Cyanogenmod 7

Τα παιδιά απο το Cyanogenmod team χτυπήσανε ξανά! Νωρίτερα σήμερα ανέβηκε κατα λάθος ένα thread με λίνκ για το Cyanogenmod7. Μετά απο λίγα λεπτά καταργήθηκε το τhread, έτσι όποιος πρόλαβε-πρόλαβε. Είμασταν απο τους τυχερούς!

Είναι η έκδοση RC0. Όσο πάει και πάμε πιο κοντά σε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Μετά από ολιγόωρη χρήση διαπίστωσα ότι είναι αρκετά smooth αν κ έχει κάποια bugs ακόμη.

Υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει ακόμα, αλλά αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο μήνυμα για όλους τους χρήστες Galaxy S. Τα παιδία είναι άξιοι συγχαρητηρίων, καθώς η Samsung δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον απαιτούμενο κώδικα.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν υπάρχει Εκτιμώμενος χρόνος κυκλοφορίας, καθώς τα παιδιά το κάνουν σαν hobby και δεν είναι η δουλειά τους. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση τους να μην βγάλουν alpha και beta εκδόσεις, αλλά κάτι πολύ ολοκληρωμένο. Απ ότι είδαμε είμαστε κοντά. Ας τους αφήσουμε να δουλέψουν.

, Android 2.3.1 στο Samsung Galaxy S με Cyanogenmod 7

Πράγματα που δουλεύουν:
MTD
Radio
Audio
GPS
Wifi
Bluetooth
HQ Video PLayback
internal SD-Card
external SD-Card
Light Sensor
Acceleration Sensor
Initial Updater-Script for first rollout

Πράγματα που ΔΕΝ δουλεύουν:
LQ Video Playback
Camera
Polling problem on RIL
2G/3G toggle
Compass
FM-Radio
TV-Out
USB sharing of internal SD-Card

Kudos to Μάνος Γουλιελμ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotisXII

Τετοια θελουμε να βλεπουμε. Τη ρομ αυτη την περιμενουμε πολυ καιρο. Κοντοζυγωνει η ωρα λοιπον να απογειωθει και παλι το εργαλειο μας!

Sparky

Ontos einai poli oraia…..opios endiaferete iparxei sto XDA toulaxiston gia HTC Desire pou exo dei k tin exo egatastisi…..en anamoni loipon

Ben

Αυτά είναι…!

Michalis_Mclaren

ενα μεγάλο μπράβο τους λοιπόν και αν κάνουν κάτι εντελώς ολοκληρωμένο θα λέμε πιο πολλά μπράβο σε αυτούς παρα στην samsung που έφτιαξε ενα τέρας και το κράτησε φυλακισμένο αν και με το eclair παλι κινηταρα είναι να λέμε την αληθεια. Το θεμα είναι μόνο τα bugs τίποτα άλλο.

Nektarios

Επειδη ειχα Galaxy κατι δεν μου κολλαει !!JPY και 2.3.1 δεν παει ,διοτι JPY ηταν σε 2.2.1 αλλα ας αρκεστουμε στο οτι πειραματιζονται η κατι τετοιο … και ελπιζω να μην ειναι Photoshop το( 2.3.1 )

michalis-mclaren

βασικά δεν έχει βγει ακόμα επίσημα η 2.3 οπότε και αναβάθμιση σε 2.3.1 τουλάχιστον επίσημα αργει πολύ απλώς ίσως έτσι πιέζουν πιο πολύ την Samy να βγάλει πιο γρήγορα κάτι. Εγώ ανεπίσημες βελτιώσεις μέχρι τα 2 χρόνια που έχω την εγγύηση δεν βάζω τίποτα και αυτο με το kies patcher με δυσκολία το έβαλα λόγω COS που δεν χάνω εγγύηση και επειδή είχα την πιο παλιά έκδοση λογισμικού σχεδόν την JG1.

Jended

Ανέβασε ένα βιντεάκι να το δουμε αν οντως έκανες την αναβαθμιση

Κώστας Βλαχάκης

Το κείμενο και οι φωτογραφίες είναι του Μάνος Γουλιελμ, φίλου του Techblog.
Δεν τον αμφισβητώ.

MaXAiRO

Εμείς στο HD2 έχουμε Gingerbread 2.3.2 Cyanogenmod 7 και δουλεύουν όλα (εκτός από το stock WiFi Tethering). Έχουν ακόμα πολύ μέλλον τα άλλα πολλά υποσχόμενα native Android. 😉

giannis

Μπραβο στο techblog για αυτα τα νεα. Τετοια μας αρεσουν! Ειναι ιδεα μου η κατι γινεται πιο hardcore πλεον εδω μεσα? 😛

sotos

κανενα νεο ποτε θα βγει στο galaxy s το 2,3?????

Κώστας Βλαχάκης

Ακόμα τίποτα…. :S

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.