Samsung Galaxy S Duos στη WIND με τιμή 299 ευρώ

Μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της WIND κυκλοφόρησε αποκλειστικά το δίκαρτο Samsung Galaxy S DUOS με τιμή 299 ευρώ. Το Galaxy S DUOS δέχεται δύο κάρτες SIM, έχει οθόνη 4 ιντσών LCD ανάλυσης 800×480 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz και μνήμη RAM 768MB. Ενσωματώει κάμερα 5 Megapixel με LED flash, έχει ραδιόφωνο FM και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 ICS.

Samsung Galaxy S Duos (GT-S7562)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 ICS [Πίνακας Αναβαθμίσεων]
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon MSM7227A 1GHz μονοπύρηνος
GPU: Adreno 200
Μνήμη RAM: 768ΜΒ
3G/ HSPA
Οθόνη: 4 ίντσες, LCD, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 121.5×63.1×10.5 χλστ.
Βάρος: 120 γρ.

, Samsung Galaxy S Duos στη WIND με τιμή 299 ευρώ

, Samsung Galaxy S Duos στη WIND με τιμή 299 ευρώ

, Samsung Galaxy S Duos στη WIND με τιμή 299 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

To περίμενα. Εχει σχεδόν όλη την γκάμα dual sim android που υπάρχει (Voda, Cote σνομπάρουν και πολύ κακώς αυτήν την κατηγορία των δίκαρτων).

Η τιμή δεν είναι ωστόσο πολύ καλή. Αλλα ελληνικά ιντερνετομάγαζα ή/και από amazon ευρωπης το φέρνουν 35€ λιγότερο (260-265€). Παρόλα αυτά αν αναλογιστούμε την “ελληνική” υποστήριξη που θα έχει το τηλέφωνο από wind, δεν είναι άσχημη πρόταση ειδικά για όσους έχουν επιδότηση από wind (και άρα πρέπει να πάρουν από αυτή).

Vagelis

Η τιμή γι’ αυτά τα χαρακτηριστικά είναι επιεικώς απαράδεκτη.

Teo

Με 50 ευρώπουλα παραπάνω παίρνεις το Galaxy S3 mini..Και μην ακούσω για επιδοτήσεις και κουραφέξαλα γιατί με αυτά που δίνουν πλέον οι εταιρίες καλύτερα να μαζέψεις μονος σου τα 60-70 άντε 80 ευρώ και να το πάρεις από skroutz

Teo

ξέρω..θα μου πείτε ότι το mini δεν δέχεται δυο κάρτες αλλα από τι στιγμή που δεν είναι dual standby..το θεωρώ λίγο περιττό

online

Με 250 παιρνεις διπύρηνο galaxy s advance. Αυτή η τιμή για αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κοροιδία…

kosmas

Πανάκριβο με βάση το hardware του και την παλιά GPU…

keysmith

@teo
εννοείς που δεν είναι dual active, γιατί dual stantby είναι.. 🙂
Ολα έτσι είναι τώρα τα dual sim δυστυχώς.

Το πρόβλημα δεν είναι πολύ μεγάλο καθώς με προώθηση από την μια sim στην άλλη λαμβάνεις τις κλείσεις σου. Το έχουν μαλιστα σε μενού (sim allways on, κάτι τέτοιο). Σου έρχεται σαν εισερχόμενη (2η γραμμή) η κλήση στην άλλη sim. Αν απαντήσεις βέβαια χρεώνεσαι (η προώθηση είναι χρεώσιμη υπηρεσία των παρόχων). Αν βγάλεις όμως την δευτερη γραμμή (call watting) ο χρήστης τρώει απλά ένα busy που είναι κάτι και δεν χρεώνει (έτσι το έχω εγώ στο dual κινητό μου). Εσύ ομως δεν ενημερώνεσαι ποτέ για την κλήση.

Έχεις δίκαιο ότι είναι ακριβό για τα χαρακτηριστικά του αλλα όπως καταλαβαίνεις “πληρώνεις” το dual sim. Υπάρχει το παρόμοιο/καλύτερο alcatel 997D με 200€ αλλα Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα επίσημα και άρα με υποστήριξη. (περιμένουμε πάλι την Wind, ελπίζοντας να μην το φέρει στα 230€ :P).

sotos

Κάτοχος Alcatel OT-991D και σύντομα Galaxy Note 2 (ανάγκη από ταμπλετόφωνο γαρ). Με 180€ (πλέον έχει πέσει η τιμή του) νομίζω οτι είναι πολύ καλή επιλογή. Ειδικά το 997d ίσως η ιδανική για αυτές τις ίντσες, δίκαρτο, γρήγορο και χωρίς κολλήματα.
Sorry παίδες αλλά μου φαίνοντα πολλά τα 300€. Εάν αγόραζα αυτή τη στιγμή πάλι alcatel θα έπαιρνα, τα θεωρω best value for money.
Μην ξεχνάτε τις άτοκες δόσεις, Κωτσόβολος από 200€ και άνω και επίσης το electroworld (ηλεκτρονικό) νομίζω άτοκες ανεξαρτήτως ποσού !
Και μην ξεχνάτε…..λεφτά υπάρχουν !!!!

stelios GR

το εχει φιλος μου ( το πηρε απο το πλαισιο) και οταν το ειδα απο κοντα με εντυπωσιασε και η ποιοτητα κατασκευης και το interface που ειναι touchwiz a la s3 και γενικα ειναι καλη προταση… φυσικα και ειναι λιγο ακριβο, επειδη στην ουσια δεν υπαρχουν ακομα πολλα αξιολογα δικαρτα..

Παπαδόπουλος Σωτήριος

GPU: Adreno 200
Ok εντάξει μόνο για τηλέφωνα και το πολύ Angry Birds είναι.

Varemenos

HAHAHA, 300e λέει, να τα βάλει εκει που ξέρει η samsung.
Για αυτά τα specs δεν δίνω ούτε 150

Γιώργος

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!
Λίγο πρίν μπεί ο νέος χρόνος αγόρασα το Galaxy S Duos απο Multirama στην τιμή 299 euro και μου έκαναν δώρο μια δωροεπιταγή 50 euro, οπότε πήγε 249.. 🙂

(όσοι αποφασίσετε να το πάρετε ρίχτε μια ματία κ εκεί να δείτε αν ισχύει ακόμα το “δωράκι”)

Mε full χρήση και των δύο SIM (έχει κ επιλογή να υπολειτουργεί η δεύτερη με την επιλογή λήψης αποστολής sms μόνο), εφαρμογές,e-mail, κλήσει, browsing κρατάει περίπου στο 24ώρο, αρκετά καλές επιδόσεις για την μπαταρία του. Επίσηςέχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.
Τίμιο κινητό (για τα χρήματα που το πήρα) και αυτό γιάτι το UI της Samsung είναι πολύ εύχρηστο και το δίκαρτο παίζει πολύ καλά και σου λύνει τα χέρια.
Κατά τα άλλα σίγουρα στα 299 euro με μία κάρτα SIM ύπαρχουν κινητά με ανώτερα χαρακτηριστικά.
Να είστε και να περνάτε όλοι καλά!!!

Σωτήριος Παπαδόπουλος

Δεν ξέρω πως έπεσα εδώ, αλλά μια και είμαι εδώ… η τιμή του έχει πέσει πλέον στα 170€ στο skroutz, πλεον είναι πολύ καλή πρόταση, ειδικά σε σχέση με άλλα δίκαρτα.

Nikos

Aυτη την στιγμη η wind το δινει στα 140 ευρω.με επιδοτηση το περνω στα 20και το θελω λογω του dual sim!βεβαια φιλοι μου λενε να κρατησω λεφτα να παρω καποιο καλυτερο λογω των χαρακτηριστικων του(κατοχοι s3 s3mini κλπ) και νακατησω ενα παλιο κινητο για την δευτερη sim!αλλα εγω πιστευω οτι αξιζει να δωσω 20 ευρω και να γλιτωσω χωρο απο το να κοθβαλαω 2 κινητα!ομως λενε οτι τα dual simπρεπει να δινουν κρανος μαζι λογω μεγαλης ακτινοβολιας!ισχυει?

Σωτήριος Παπαδόπουλος

Είτε έχεις ένα dual sim στην τσέπη είτε 2 single sim είναι το ίδιο πράγμα , το dual sim είναι πιο βολικό ειδικά αν θες να χρησιμοποιείς bluetooth γλιτώνεις εύκολα την ακτινοβολία. . Τώρα σε απασχολεί η μπαταρία κοίτα το LG L7 II DUAL με 2450mah μπαταρία και λίγο καλ΄υτερα specs αλλά με 100€ παραπάνω. Αν θες το απόλυτο dual sim κινητό με γαμώ τα specs κοίτα το samsung galaxy s4 mini duos (σιδηρόδρομος) με μόνο 450€ χεχεχε ευκαιρία μιλάμε τρελα΄θηκε η samsung και τα δίνει τζάμπα!!

Xristina

είναι πολύ ακριβο και ειμαστε και σε εποχη κρισης αμα το ειχε 60 ευρω θα το επερνα αλλα όχι και 300 νταξει το μυαλο μας δεν το χασαμε ακομα!!!!!!!!

Σωτήριος Παπαδόπουλος

Είναι άρθρο του 2012 αυτό , το κινητό πλέον δεν αξίζει ούτε 20 ευρώ . Κοίτα αν θες το Sony Xperia E4g στον γερμανο με περίπου 140 και στα skroutzομαγαζα με λιγότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.