Η εξέλιξη των Samsung Galaxy S [video]

Τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge ήρθαν για να βάλουν την Samsung σε μια νέα εποχή όσον αφορά στο desing, τα υλικά κατασκευής αλλά και την επιστροφή στις δυνατές πωλήσεις. Για να τα προωθήσει η Samsung επιλέγει να κάνει αναδρομή στο παρελθόν.

Κυκλοφόρησε το παρακάτω promo video για τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge, το οποίο μας πηγαίνει πίσω στο 2010 και το κλασικό πλέον I9000. Το βιντεάκι δείχνει την εξέλιξη της σειράς Galaxy S και τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της κάθε ναυαρχίδας.

Ξεκινά με το πρώτο Samsung και την Super AMOLED οθόνη του, ακολουθεί το Galaxy S II με dual-core CPU, ακολουθούν Galaxy S III, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5 και φτάνουμε στα σημερινά Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge.

Ποιο ήταν αυτό που σας έχει εντυπωσιάσει περισσότερο μέχρι σήμερα;

Δείτε το video:

η εξέλιξη των amsung galaxy s, Η εξέλιξη των Samsung Galaxy S [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτης

Τα note!!!!Περα απο την πλακα τα νεα galaxy s6 έχουν πολυ καλή εμφάνιση πιο ποιοτικά υλικά αφού έχουμε μέταλλο κ γυαλί αλλα υπαρχει ενα αλλα…Τα εχω πιάσει κ δει κ τα δυο (s6 s6 edge) αλλα σε ποιότητα κ αίσθηση δεν φτάνουν τα Ζ3 ,htc one m8..Δεν σημαινει όμως οτι τα νεα galaxy δεν ειναι κ αυτα εξαιρετικά σε αυτόν το τομέα..Εχω ενα τεράστιο δίλημμα..Ζ3 η htc one m8..Το m9 δυστυχώς εχω ακούσει οτι περα απο τον καλυτερο επεξεργαστή που κανει πιο σβελτο το κινητο εχει χειρότερη μπαταρια κ μέτριες φωτο..

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Την εξέλιξη της τιμής να δείξουν!

Theo

@ΜΑΝΩΛΗΣ79 Συμφωνώ. Και την εξέλιξη των αναβαθμίσεων. Γιατί τα s2(το είχα) και ειδικά τα s3 τα χαντάκωσαν. Δεν γίνεται από γενιά σε γενιά να ανεβάζουν την τιμή και οι αναβαθμίσεις μια ζωή κουτσουρεμένες. Ας δώσουμ τον καινούριο tw κι σε εμάς που σκάσαμε πριν 5 μήνες 850 ευρώ(κάτοχος note 4 πλέον) που να για να πάρουμε lollipop κάναμε τάμα με την αργοπορία τους, δεν με ενδιαφέρει καν η συμβατότητα με το gear vr. Να δω τώρα θα μας θυμηθούν ή πάλι θα περιμένουμε το note 5 και καλά χριστούγεννα. Βλαχάκη αυτά με τις αναβαθμίσεις να τους τα μεταφέρεις γιατί έχουν καταντήσει κουραστικοί με το από χώρα σε χώρα και από πάροχο σε πάροχο.

Τασος

Το Samsung Galaxy S duos 2-1????

JohnWave

Αν θα έβαζα με τη σειρά τα S βάσει design-τεχνικών χαρακτηριστικών για την εποχή του αυτή θα ήταν : S6 Edge, S2 ( έκανε μπαμ για την εποχή του ), S6 , S4, S5, S3.

Πάντως τη Samsung δεν την εκτιμώ για τη σειρά S, αλλά για την Α στα smartphones και τη Note στα phablets.

arist

θα υπαρξει εκδοση του σ6 σε μινι οπως στισ πιο παλιες εκδοσεισ????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.