Samsung Galaxy S II και Nexus S θα αναβαθμιστούν σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Ευχάριστες ειδήσεις προκύπτουν μέσα από τον Πίνακα αναβαθμίσεων του Techblog για όλα τα κινητά και τα smartphones που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά. Οι πηγές πληροφόρησης του πίνακα είναι επίσημες και αποκαλύπτουν ότι τα μοντέλα Samsung Galaxy S II και Samsung Nexus S θα αναβαθμιστούν στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Το Techblog αγαπάει την τεχνολογία όσο και εσείς και δημιούργησε τον Πίνακα αναβαθμίσεων για τα αγαπημένα μας smartphones. Ο πίνακας είναι «ζωντανός» και θα ανανεώνεται άμεσα μόλις μαθαίνουμε κάποια νέα πληροφορία. Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

, Samsung Galaxy S II και Nexus S θα αναβαθμιστούν σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Ξερουμε ποια ειναι τα requirements για το ICS να δουμε και εμεις οι απλοι θνητοι που δεν εχουν διπυρηνα τερατα αν θα παρουμε τις μελλοντικες αναβαθμισεις?

Nikos T.

Για το galaxy s το πρώτο ξέρουμε τίποτα;

Not1s

Και για το Galaxy S plus αναρωτιέμαι, όχι μόνο το πρώτο :/ Ψυχή έχει και αυτό!!! 🙂

kats

Δε χρειαζεται να είναι διπυρινο για να πάρει την αναβάθμιση φίλε γιωργο..ποιο μοντέλο έχεις;

Γιώργος

Huawei Ideos X5.

kats

Με custom rom σίγουρα..κατά τα αλλα δύσκολα θα το δεις με official 4.0….

Osiris

Εφοσον την αναβαθμιση θα μπορει να την “σηκωσει” και το Nexus S, το οποιο εχει μονοπυρηνο και γενικα κοντευει να κλεισει χρονο, πιστευω οτι πολλα μοντελα της αγορας θα μπορουν να παρουν την εκδοση. Απο εκει και περα εξαρταται απο τον εκαστοτε κατασκευαστη αν θα μπει στο κοπο να κανει την αναβαθμιση και να προσαρμοσει το δικο του skin απο πανω (Sense, Touchwiz), η αν απλα θα “αγνοησει” καποιες παλιες συσκευες ωστε να προωθησει τις πωλησεις νεων μοντελων. Το Galaxy S το πρωτο πιστευω επισης ανετα οτι το σηκωνει, οπως και το Χ5. Αλλα αμα οι εταιριες επιλεξουν να μην αναβαθμισουν, ας ειναι καλα το root και οι XDA. 🙂

Geo

Από όσο ξέρω αναγκάζει η Google τις εταιρείες να υποστηρίζουν το κινητό με το Android έστω κάποιους μήνες μετά την κυκλοφορία του… για να μην ξεμένουν οι χρήστες από νεότερες εκδόσεις!!!
Τώρα αν υπάρχει θέμα… πχ HTC Desire που έχει χρόνια στην αγορά τότε είναι αποκλειστικά θέμα της εταιρείας…

thorgoth

απλα να υπενθυμίσω οτι το ICS ειναι φτιαγμένο ετσι ωστε να υποστηρίζει 100% της διπύρηνες συσκευές..αυτο δεν σημαίνει οτι θα ειναι διαθεσιμο ΜΟΝΟ για αυτες της συσκευες…
Κωστα εγω πιστευω οτι και το Nexus One θα παρει την αναβαθμιση…τωρα οσο για το nexus s δεν νομιζω να ειναι νεο το οτι θα αναβαθμιστει 🙂

Marinos

ξερεί κανείς αν θα αναβαθμιστεί το SE xperia play???

kats

Κατά 90% ναι θα αναβαθμιστεί το play..

kostaskaradimas

εγω αναβαθμιστηκα σε ios 5 και τα μυαλα στα καγκελαααα..!;p

kats

lagαρει αρκετά όμως..

Γιώργος

Θες να πεις φιλε οτι επιτελους αναβαθμιστηκες σε android γιατι πολλα απο το feutures που εχει το ios 5 ειναι αντιγραφη του android και η apple τα παρουσιαζει ως επιτευγμα.

kats

με το που δει σχόλιο κατ ευθείαν..ανάβει τους φαρους..!!

Yannis

Τι δουλεια εχει το σχολιο για το iOS εδω? Κι εγω εκανα αναβαθμιση λογισμικου στο ΟBD διαγνωστικο και τα μυαλα στα συρματα με μανταλακι για να στεγνωσουν οτι να ναι ειναι μερικοι

argiriscuderias

ποτε ομως?

okman

καταπληκτικο! επιτέλους μπορεί να γίνει αναβάθμιση απο το android 2.3 σε android 4.0 ! ice cream hamburger ! εεε sandwich θέλω να πώ!
Σε παρακαλώ μεγάλε Κώστα Βλαχάκη θα μας κάνεις μία παρουσίαση του android 4.0 ice cream sandwich στο techblog.gr ; είναι καλύτερο απο το android 3.0 ή το ϊδιο με αυτό; να μάθουμε και εμείς τι λειτουργικό είναι!

okman

θα ήθελες επϊσης μεγάλε Κώστα να έβαζες πάνω στις ετικέτες-links που έχεις (smartphones,tablets,gadgets,laptops, κτλ ) και ενα θέμα με robotics και robots! θε είχε ενδιαφέρον να μάθουμε γιά τις νέες εξελίξεις στον τομέα αυτό!

bill1989

μολις αγορασα xperia arc s σε λευκο και εδωσα στην αδερφη μου το x10i..αντε και ice cream… 🙂

sokel

συμφωνα με την google το ICS θα τρεχει και με 800cpu και 256 ram πολλες συσκευες θα παρουν αναβαθμιση με πλαγιο τροπο ας ειναι καλα διαφορες ομαδες επισημα συσκευες σχεδον ολες οι συσκευες 2011 μοντελα και μερικα του 2010

Giorgos Techblogakias!

Εγώ θέλω να πάρω το Samsung Galaxy Note όταν βγει. Σίγουρα αυτό θα αναβαθμιστεί σε ICS… Έτσι δεν είναι;

Crowler

Με Samsung Galaxy S τι γίνεται ?

johnny

καλησπέρα, μήπως ξέρετε γιατί μόνο η samsung δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα για τις αναβαθμίσεις της (ημερομηνίες η κάτι τέτοιο) και πότε θα βγάλει το ics για το samsung galaxy s 2 ???

johnny

ναι τον κοιτάω πολύ συχνά αλλά παρατήρησα ότι μόνο η samsung δεν έχει δηλώσει τίποτα για περίπου πότε θα γίνουν και ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις στα κινητά της, όχι βέβαια ότι θέλω να πω τίποτα για το site σας που είναι ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως πιστεύω χωρίς υπερβολές, απλά εξέφρασα αυτό το παράπονο μου για την samsung και όχι για εσάς φυσικά.

kosmas

Παιδιά κανένα νέο κάποιος, κάτι που μπορεί να άκουσε κτλ. για galaxy s αν θα πάρει 4.0 ή όχι; Στον πίνακα πάντως είναι εδώ και καιρό ‘ίσως’.

ΛΟΥΚΑΣ

αν δεν θελουμε ανδροιντ 4 και θελουμε 3 γινεται τιποτα???

Λουκάς

Υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από ics για το nexus s? Και εκτός από αυτό εγώ εχω και το Samsung galaxy tab 5.0 wifi αυτό θα πάρει τίποτα γιατί δεν το έχει στον πίνακα ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.