Samsung Galaxy S III Ευρώπη vs. Ιαπωνία, Για αριθμολάγνους

Έχουν περάσει ακριβώς δύο εβδομάδες από την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S III (GT-I9300) για την Ευρωπαϊκή αγορά και η Samsung ανακοινώνει το μοντέλο SC-06D αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της NTT Docomo. Διαφορές υπάρχουν σε CPU/ GPU, μνήμη RAM, διαστάσεις και στο δίκτυο, το Galaxy S III (SC-06D) είναι 3G και LTE. Δείτε τον πίνακα που ετοιμάσαμε.

update: Το Ιαπωνικό Galaxy S III έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το LG Optimus LTE II που ανακοινώθηκε για την αγορά της Νοτίου Κορέας.

, Samsung Galaxy S III Ευρώπη vs. Ιαπωνία, Για αριθμολάγνους

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nightmare

Μα γιατί δε βάζουν και στο Ευρωπαϊκό 2 GB RAM;; :/

TechviewGr

Πάμε γιαπωνια!

Petre

Ο μονος λογος για τον οποιο ισως να προτιμουσα το ευρωπαικο μοντελο ειναι η GPU.. Αλλα το ιαπωνικο σε γενικες γραμμες φαινεται ανωτερο νομιζω…

fotis

πολυ καλο και το ιαπωνικο…2GB ram και επεξεργαστη στα 28nm (δεν θα τελειωνει η μπαταρια ποτε!) …
αλλα θα προτιμουσα το ευρωπαικο….ειναι οτι πιο συγχρονο…!

AnakinSkywalker

To αδελφάκι από Γιαπωνία εκτός από τα 2GB που πολλοί περίμεναν, έχει και Snapdragon S4 διπύρηνο που σημαίνει καλύτερες επιδόσεις ανά πυρήνα, φυσικά μικρότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη αυτονομία. Θα συμφωνήσω με TechviewGR, πάμε Γιαπωνία!

panos13

@fotis Που ειναι πιο συγχρονο το ευρπαικο?Μην λετε ακυρα πραγματα…

nikos5800

Panos13 +100 το αντίθετο μάλιστα το ιαπωνικό μοντέλο είναι πιο σύγχρονο σε θέματά CPU/gpu /ram γενιά θα έλεγα ότι το ιαπωνικό μοντέλο είναι ένα κλικ καλύτερο σε θέμα hardware

Γιατί να σέβονται πιο πολύ την αγορά της Ιαπωνίας από την Ευρωπαϊκή? Απαράδεκτο να βγάζουν διαφορετικά μοντέλα κατά τη γνώμη μου.

fotis

εγω ειπα πιο συγχρονο (χρονικα αλλα και ως τετραπυρηνο) και οχι καλυτερο…
χαιρω πολυ και εγω ειδα οτι το ιαπονικο εχει περισσοτερη ram, πιο γρηγορη ram και καλυτερους πυρηνες και αυτονομια…το εγραψα κιολας!

απλα εμπιστευομαι την δυναμη του exynos αλλα (και εμπιστευομαι και τα benchmarks…)

ilias

LG Optimus LTE II ιδιο ειναι!!!!!!!!

enigma

Kαι το προηγούμενο galaxys2 είχε βγει σε διαφορετικές επεξεργαστή, κάρτας γραφικών και οθόνης. Το πιο πρόσφατο ήταν το galaxy i9100G. Απλώς χτυπάει άσχημα γιατί πολλοί ήθελαν να είχε εξ αρχής 2gb ram το s3….Άλλωστε γενικά όλοι οι κατασκευαστές έχουν και μοντέλα που δεν έρχονται Ευρώπη
.

Συνεπώς μην ζορίζεστε ιδίως όσοι δεν επρόκειτο να το αγοράσετε….

spyrosrotary

Μια ζωη η Ευρωπη πισω θα ειναι τεχνολογικα!

Gregory

Αχ, τι ωραια που ειναι και τα δυο! Και εγω ο ερμος περιμενω το GS3 μπας και πεσει 350€ το GS2 και καταφερω να το αγορασω!!! Σκεφτομαι οτι λογικα θα ειναι μια χαρα αν του βαλω παγωτο αμεσως μολις το παρω!

Demis

με τα 1000 το Japan!!!
Καλύτερη cpu (Snapdragon S4 ) ισάξιο σε θέματα επιδόσεων με 4 πύρινο και πολύ μικρότερη κατανάλωση
Περισσότερη και ποιο γρήγορη ram… (εδώ χαλαρά και ubuntu μπαίνουν……)

Xaris

καλύτερο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών και πιο λεπτό το ευρωπαικό….

GiannisWST

Ρε παιδια τι λετε?

Πολυ καλυτερο το ευρωπαικο που ειναι και το international ταυτοχρονα. Προφανως αυτο ειχε γινει και με τα παλια galaxy που εβγαιναν σε πολλες εκδοσεις. Το 2 επαιζε και σε αλλη αναλυση στην αμερικη και μαλιστα υπηρχαν και εκδοσεις που ειχαν pentile οθονη και μεγαλυτερη διαγωνιο σε μερικους providers.

Η mali 400 παραμενει δυνατη καρτα γραφικων και με τετοιο επεξεργαστη δεν εχει τιθεται θεμα επιδοσεων. Επισης τα mb εχουν σχεση και με το ολοκληρωμενο chipset και gpu γιατι τα μοιραζονται. Δε το βρισκω προβλημα που εχει 1gb. Φτανει και περισσευει.

neCross

εγω παλι θα προτιμουσα να εχει την gpu του exynos τον επεξεργαστη του ιαπωνεζικου αλλα και 2gb ραμ.
δεν γινετε αλλα θα ητανε ωραιο.

nikos5800

Τι λέτε ρε παιδιά η adreno 225 έχει καλύτερες επιδόσεις από το Mali 400

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.