Samsung Galaxy S III, Στη Γερμανία ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean

Μετά την Πολωνία και η Γερμανία αναβαθμίζει αυτή την ώρα το Samsung Galaxy S III στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.1 Jelly Bean. Τυχεροί είστε όλοι όσοι έχετε αγοράσει το κινητό σας από τη Γερμανία ή από κάποιο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που το εισάγει από εκεί.

Το δικό μου Samsung Galaxy S III (γερμανικό) αυτή τη στιγμή προσπαθεί να συνδεθεί στο server αλλά λαμβάνω το μήνυμα “Η πρόσβαση στη υπηρεσία ενημέρωσης λογισμικού γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Δοκιμάστε αργότερα”. Υπομονή λοιπόν όσοι έχουμε το γερμανικό S III, υπομονή και όλοι οι υπόλοιποι με τα ελληνικά S III. Η αναβάθμιση πλησιάζει.

Οτιδήποτε γνωρίζουμε σχετικά με τις αναβαθμίσεις smartphones και tablets βρίσκεται στον Πίνακα Αναβαθμίσεων του Techblog.

, Samsung Galaxy S III, Στη Γερμανία ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanos

Και στο δικό μου, που είναι αγορασμένο από Vodafone Γερμανίας, το ίδιο μήνυμα μου βγάζει. Θα ξαναδοκιμάσω αργότερα.

liza_76

Αρκετά ανοργάνωτη και καθυστερημένη αναβάθμιση…Το έχει το galaxy μία φίλη μου..Είναι παρα πολυ ικανοποιημένη αλλά στο θέμα των UPDATES είναι απογοητευμένη όπως όλοι όσοι χρησιμοποιούν android…Τα updates αργούν πάρα πολύ και πάλι διατίθενται σιγά σιγά στις χώρες…Προσωπικά ως χρήστης Apple οι αναβαθμίσεις για iOS έρχονται άμεσα σε όλες τις χώρες και σε όλους του χρήστες από την πρώτη μέρα ακόμα και στις παλιές συσκευές…Εδώ το 3GS μοντέλο 5 χρόνων έχει ΙΟS 6 …
Θεωρώ άδικο να αναβαθμίζονται επιλεκτικά τα android κινητά την στιγμή που ορισμένα απαιτούν αναβάθμιση άμεσα με τα τόσα bugs…Αλλά ποια αναβάθμιση λέω…Μετά από 1 το πολύ 2 αναβαθμίσεις τρίτη δεν έχει…Αν το διορθώσουν αυτό τότε θα ανέβουν ένα σκαλί ψηλότερα…Γιατί δεν θεωρούνται λύση οι XDA developers…Οι ανααθμίσεις πρέπει να έρχονται επίσημα από την εταιρία….

Kostas

liza_76
ολα αυτα που ειπες ειναι ολη η ουσια…ειναι δυνατον να ανακοινωνεται σε λιγες μερες το Android 4.2 Key Lime Pie και εμεις να μην εχουμε παρει την jb στο σ3 μας?ντροπη και λιγα λεω…

alexandros κ

@ liza_76 κάτι το αντίστοιχο σε αναβαθμίσεις είναι η σειρά nexus της google.απλά η apple βγάζει και το hw και το sw.αν είχε πχ το samsung gs3 ios πίστεψε με θα αργούσαν και εκεί τα updates.λογικό έτσι?

Teo

liza_76..έχεις μπερδέψει την βούρτσα με το τρόλεϋ..!
η Apple έχει ένα κλειστό λογισμικό και δεν το διανέμει σε 125 εταιρίες για να το “φτιάξουν” για τα δικά τους κινητά.
Όσοι θέλουν Android κινητό και με απευθείας αναβάθμιση,τότε αγοράζουν τα λεγόμενα NEXUS που τα αναβαθμίζει η GOOGLE χωρίς την παρέμβαση τις κατασκευάστριας εταιρίας.
Εμείς που θέλουμε τον γαλαξία πίστεψε με αντέχουμε και δυο μήνες με το “παλιό” λογισμικό.
Φιλικά πάντα εε?

Thanos

Παιδιά… μόλις το έλαβα. Το σύνδεσα με Kies και μου έβγαλε κατευθείαν την ειδοποίηση οτι υπάρχει καινούριο λογισμικό κτλ κτλ… και πάτησα αποδοχή και μετά από λίγο το έκανε. Πήρε περίπου όλη η διαδικασία γύρω στο 1 τέταρτο. Έχω γερμανική συσκευή αγορασμένη απο Βοντα.

Εντυπώσεις είναι οτι είναι σίγουρα πιο smooth στα animation,αν και μικρές οι διαφορές, Η απόκριση είναι πιο γρήγορη και άμεση και κάτι μικροδιαφορές στις ρυθμίσεις. Γενικώς, μια πολύ γρήγορη συσκευή έγινε λίγο ακόμα πιο γρήγορη.
Αυτά.
Φιλικά.

Τι να κανουμε Υπομονη ……..

azriel84

Αυτό που μ’αρέσει στο Android, είναι πως αναβαθμίζουν οι εταιρίες τα κινητά ΑΚΡΙΒΩΣ πριν παρουσιαστεί η επόμενη έκδοση (βλ. Android 4.2 στις 29/10)…να μη χαρούν λίγο οι κάτοχοι δηλαδή, αμέσως περιμένουν την επόμενη έκδοση. Nexus και μόνο Nexus.

George

Cliche αυτό που θα πω αλλά liza_76 κράτα το iPhone σου, κάνε το και καθρευτάκι και τα (ομολογουμένως καθυστερημένα) updates του Android, ασε να διαμαρτύρονται όσοι έχουν ιδέα γι΄αυτά…

Πέτρος Π

Πολύ κακό για το τίποτα… Πραγματικά όλη αυτή η κατάσταση με τα updates του android έχει καταντήσει αηδία… Περιμένουν όλοι πως και πως την καινούργια έκδοση του λειτουργικού (η οποία τελικά αποδεικνύεται οτι έχει απειροελάχιστες βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού), και μέχρι να έρθει έχει ήδη βγει η επόμενη, οπότε και πάλι παραπονούνται που δεν έχουν την τελευταία… Άλλη δουλειά δεν είχαμε δηλαδή από το να ασχολούμαστε με τις εκδόσεις του ανδροιδούς… Καλά, αν τα windows phone αποδειχθούν άξια των προσδοκιών, θα πάει άκλαφτο το android… 🙂

gkagman

Δηλαδή όσοι έχουν τα τελευταία updates των windows 7 ειπαν οτι τα λεφτα τους πιασαν τοπο?
Μοναδικο κριτιριο τα update στην ωρα τους?
Προχθες ενας φιλος μου χαζεψε με το NfC ….κοιταζε το iphone 4s που ειχε και απορουσε “γιατι αφου εχω ios6”?

Χρήστος

Εντάξει δεν είναι και πολύ δύσκολο να βάλεις stock rom από άλλη χώρα. Πριν κανενα μήνα είχε βγει η πολωνεζικη έκδοση και την έβαλα, ποιός ο λόγος να περιμένεις;

dimpep

Έλεος με τα updates. Όπως είπαν κάποιοι από πάνω, δεν είναι η ουσία αυτή καθ αυτή καθώς απειροελάχιστες διαφορές έχουν, που μόνο αν κάθεσαι όλη μέρα σε ένα τηλέφωνο τις προσέχεις. Επειδή τα τηλέφωνα είναι Εργαλεία, και όχι αυτοσκοπός, οι αναβαθμίσεις που έχουν νόημα είναι αυτές που προσφέρουν κάτι νέο
Π.χ. από GB σε ICS. Είναι η τελευτάια πιστεύω σπουδαία αναβάθμιση του λειτουργικού.
Εξού και η αλλαγή από 2 σε 4…

Λαζος

@dimpep η αλλαγή απο 2 σε 4 είναι γιατί στα κινητά υπήρχε η 2 και στις ταμπλετες η 3. Όταν έκαναν την ενοποίηση βγήκε η 4 και απο εδώ και πέρα είναι το ίδιο για όλα…

Τώρα παιδιά έλεος ξε έλεος τουλάχιστον είναι πραγματικές αναβαθμισεις και όχι του τύπου Facebook integration κτλ.
Ποιος σας είπε ότι δεν έχει μεγάλες και πολυ σοβαρές διαφορές σε σχέση με την ICS?
Μόνο το UI και η εμφάνιση θεωρείτε αναβάθμιση για εσάς?
Ξεστραβοθειτε:
https://www.android.com/about/jelly-bean/

Κostas K.

Δωστε Project Butter στο λαο!!! Οσοι την εχετε λαβει την αναβαθμιση θα καταλαβετε τι εννοω! Κατα τ αλλα δεν αλλαζουν και πολλα! Οσο για το ios, Υπαρχει μια μικρη διαφορα..τρεχει σε 4 διαφορετικα μοντελα…Και το android σε χιλιαδες! Αν θελεις αναβαθμισεις και android επιλεγεις Nexus με stock android το οποιο και αυτο τρεχει σε 3-4 διαφορετικα μοντελα…Ολα θεμα επιλογης ειναι…
@ liza_76 Το δικο μου Nexus το χω 6 μηνες και εχει παρει 4 αναβαθμισεις…Οποτε αυτο που λες δεν ισχυει….

dimpep

Έχω το δικαίωμα να διαφωνήσω @Λάζος. Είναι πραγματικές αναβαθμίσεις δεν λέω αλλά δεν είναι λόγος να μη μπορείς να περιμένεις. Είναι minor μπροστά στις μεγάλες αναβαθμίσεις, εννοώ ότι δεν αλλάζει τόσο πολύ την εμπειρία χρήσης.
Τα υπόλοιπα είναι γιατί θέλουμε να έχουμε πάντα την τελευταία έκδοση

nikos.m

Καλημερα σας παιδια. Εγω το δικο μου s3 το πηρα πριν 1,5 μηνα απο site αθηνα μερια, και εχθες μου εβγαλε μηνυμα για αναβαθμιση. μου το εκανε μεσα σε δεκα λεπτακια. εχει κατι μικρο διαφορες οπως στο οτι μου εκανε πιο καλο το wifi μερικες εφαρμογες, και γενικα κατι ψιλο πραγματακια. δεν το εχω δουλεψει αρκετα για να εχω αποψη περι bugs.

antonis

αντε να περνει σειρα και το s2… τι λαλακια ειναι αυτο το 4.0.4.. κολαει απιστευτα μου χει σπασει τα νευρα

Apostolos

@dimpep
Η εμπειρία χρήσης από ICS σε JB άλλαξε επίσης και μάλιστα αρκετά. Εμπειρία χρήσης δεν είναι μόνο τα εικονίδια αλλά και η ομάλότητα του λειτουργικού(Project Butter) και είναι και τα richer notifications. Αλλά από ICS σε JB έχει αναβαθμιστεί και η ασφάλεια του λειτουργικού, κάτι το οποίο νομίζεις ότι δεν σε αφορά άμεσα..δεν το βλέπεις αλλά είναι απολύτως απαραίτητο.

filippos

Αντε να ερθει κ στο one x να σπασει τα κοντερ !παιδια που την περασαν custom μιλανε για 7000 στο quadrant ιδομεν.

Theodore

Εγω,που κατεβασα χτες την νεα εκδοση, ΟΤΑ,βλεπω οτι η ανταποκριση του τηλεφωνου τωρα,ειναι αστραπιαια.Αφου οταν κανω ετσι το χρι για να κανω σκρολ,παει κατ’αυθειαν στον πατο με τη μια,και χρειαζεται να το γυρισω πισω,για να παω εκει που θελω.
Για μενα,τελειο.

Axilleas

Για οσους ειναι στεναχωρημένοι με τις αναβαθμίσεις μια είναι η λύση…

Nexus και ξερό ψωμί.

Γρηγορης Δημοπουλος

Μια βοήθεια παρακαλώ. Πως μπορώ να δω από που είναι αγορασμένο το κινητό μου? Το έχω πάρει από Κωτσοβολο αλλα δεν ξέρω αν είναι συσκευή του εξωτερικου. Και ακόμα κάτι μένω στην Ολλανδία Μήπως θα υπάρξει κάποιω πρόβλημα?

panos

Εμένα Ντόρα ανάΡυθμιστικές πολύ καλό το κιν ΠΕΤΑΕΙ κείμενο έχει προσθέσει κείμενο κάποια ωραία χαράματα στον launcher

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.