Samsung Galaxy S III στο φούρνο μικροκυμάτων και μετά στο eBay!

Υπάρχει ένας τύπος στο ίντερνετ ο οποίος αρέσκεται στο να καταστρέφει συσκευές τεχνολογίας σε ένα custom made φούρνο μικροκυμάτων. Κάτι αντίστοιχο με το μπλέντερ του Will it blend μόνο που εδώ αντί για σκόνη, οι συσκευές γίνονται… στάχτη! Πρόσφατο “κάψιμο” ενός λευκού Samsung Galaxy S III, πωλείται από τον “καλλιτέχνη” στο ebay προς 2000$!

Samsung Galaxy S III,Galaxy S III,Samsung Android smartphones,Android,smartphones, Samsung Galaxy S III στο φούρνο μικροκυμάτων και μετά στο eBay!

Samsung Galaxy S III,Galaxy S III,Samsung Android smartphones,Android,smartphones, Samsung Galaxy S III στο φούρνο μικροκυμάτων και μετά στο eBay!

Samsung Galaxy S III,Galaxy S III,Samsung Android smartphones,Android,smartphones, Samsung Galaxy S III στο φούρνο μικροκυμάτων και μετά στο eBay!

Samsung Galaxy S III,Galaxy S III,Samsung Android smartphones,Android,smartphones, Samsung Galaxy S III στο φούρνο μικροκυμάτων και μετά στο eBay!

Kudos to Manolo

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

48 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

Οτι μαλ@κια βρισκει ο καθενας την κανει και μετα το πουλαει κ ολας… το χειροτρο αυτος που θα πληρωσει 2000 γι αυτη!!!

mikekodima

Πιο ηλίθια ιδέα δεν έχω ξαναδεί,ο εγκέφαλος αυτού του ανθρώπου πρέπει να έχει καεί όπως το Samsung Galaxy S III

pakitgr

Totally psyco and burned…..

makis88

Το χειρότερο απ όλα είναι οτι αναπαράγεται αυτό σαν είδηση! Φαντάζομαι οτι αυτό έγινε Αμερική(?)
Πόσο καθηστερημένος λαός είναι αυτοί οι αμερικάνοι… Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία οτι θα πουληθεί!!

zak91

Αυτο ειναι ”αρρωστια”. Πραγματικα καποιοι ανθρωποι τη βρισκουν με το να καταστρεφουν πραγματα. Ειναι στα ορια του φετιχισμου μιας και αισθανονται ισχυροι και κυριαρχοι πανω στο αντικειμενο.Εγω σκεφτομαι παντως οτι ειναι καλυτερα να καταστρεφουν συσκευες παρα να καινε δαση η ακομα και ζωα για τη πλακα τους μιας και συμβαινει κι αυτο…

chris

δεν την παλευει ο μουσατος!!!!

Giannis Charp

Και με κάτι τέτοιους τύπους(τόσο αυτούς που το κάνουν όσο και αυτούς που το αγοράζουν ψημένο) περιμένουμε να πάει ο κόσμος και η κοινωνία μπροστά!!!
Αχχχχχχχχ Θεέ μου…

Αν του κανω παραγγελια θα μου ψησει και ενα Note II γιατι μονο με γιγας χορταινω; :p

Aris

america the land of freedom,of opportunities…SURE…god bless(not) america..

Κωνσταντίνα Δορλή

Κώστα Βλαχάκη, συνέχισε να μας ενημερώνεις. Λυπάμαι για τη γλώσσα που θα χρησιμοποιήσω κι αν κρίνεις να μην δημοσιευθεί το σχόλιο μου, δεκτό κι αυτό διότι γνωρίζω ότι διασφαλίζεις την καλή λειτουργία του techblog. Με λύπη διαπιστώνω ότι έχουμε ελληνικά ανδροειδή τα οποία έχουν κολλήσει τον ιό της ξερολίασης και χωρίς νάναι και σίγουροι, μιλούν για την Αμερική και βρίζουν γιατί θεωρούν πως έτσι θα δείξουν ανωτερότητα. Λυπάμαι, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Και για να σας το πω ωμά, ημιμαθείς και κομπλεξικοί ανεγκέφαλοι υπάρχουν σε όλους τους λαούς. Λυπάμαι ακόμη περισσότερο που στην Ελλάδα του 2013 έχουμε άπειρους τέτοιους.

Κωνσταντίνα Δορλή

Κώστα Βλαχάκη, από εσένα και μόνο ζητώ συγγνώμη αν ο τρόπος μου προσβάλλει, αλλά με έχουν κουράσει σαν εκπαιδευτικό όσα βλέπω πλέον διαδικτυακά και όχι μόνο. Θα σε παρακαλούσα να διαγράψεις τα σχόλιά μου διότι δεν θα ήθελα ποτέ να προσβάλλω κανέναν. Είμαι μεγάλη οπαδός της τεχνολογίας κι εκτιμώ πολύ τη δουλειά σου. Επίσης θα ήθελα να πω ότι ο συγκεκριμένος τύπος με το ψημένο κινητό, θεωρεί ότι παράγει τέχνη. Η τέχνη έχει γενικότερα μια έννοια αφηρημένη ίσως κι ο καθένας από εμάς αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα ερεθίσματα που λαμβάνει από τον κόσμο γύρω του. Ευχαριστώ πολύ.

mitsakos

Όχι ρε Κώστα….τί βίντεο – μαχαιριά στην καρδιά – θα βάλω τα κλάματα ήταν αυτό;

Γιάννης

Ελπίζω να μην κανει δοκιμη και σε Sony Xperia Z!!!!!Επισης συνφωνω με τον κυριο Βλαχάκη χαλαρώστε, εδω αντιμετωπιζουμε τοσα προβληματα αυτο βιντεακι θα μας κανει να μαλωσουμε??????

Σταύρος

αφου δεν ηταν δικο μου ουτε κανενος απο δω ποιος ο λογος να τσαντιζομαστε; 😀

Aris

@Κωνσταντίνα Δορλή

σορρυ αν προσβαλαμε τον καλλιτεχνη…συμφωνω με τα περι τεχνης που λες αλλα ειπαμε…και η βλακεια εχει τα ορια της..σε πειραξε το χωσιμο προς την αμερικη?

σε λιγο θα μας πεις οτι οι πινακες χωρις σχεδια σε κατι gallery που θεωρουνται πολυ προχω ειναι τεχνη….δεν ξερω πως εφτασε η κουβεντα στους πινακες.. 😛

δεν ηθελα να δειξω ανωτεροτητα με αυτο το σχολιο και λυπαμαι αν το ελαβες ετσι..

peter

Feedback: 100.0% Positive
no comment
100% θετικα σχολια

Κωνσταντίνα Δορλή

@Aris δεν είχα δει καν το δικό σου σχόλιο. Τώρα το διάβασα. Πάντως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, ας μην βάζουμε σε σακί. Σε ό,τι αφορά την τέχνη, δεν είμαι οπαδός των λευκών πινάκων πάντως, ούτε έχω προχώ αισθητική.

Α και να ξέρεις ότι η βλακεία δεν έχει όρια. Δυστυχώς.

takis1994

χαχαχα Αυτον τον τυπο τον ειχα δει ενω εψαχνα στο ebay…
Πουλαγε ipad proffesionally microwaved οπως λεει και ο ιδιος σε τιμη καπου ~3000 Ε…

Οταν το ειχα πρωτοδει ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο..Μα αν ειναι δυνατον πια, σε αυτο το ebay βρίσκεις οτι θες…!

makis88

Κώστα δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά για την αναπαραγωγή του άρθρου ούτε θίγω τις προθέσεις σου! Συγνώμη αν ακούστηκε έτσι γιατί μου αρέσει η δουλειά που κάνεις αλλά κοιτώντας το συνολικά σαν πράξη αλλά και ως προς την δημοσιότητα γενικότερα που παίρνουν τέτοια συμβάντα αυτή είναι η πρώτη σκέψη που μου δημιουργείται! Το will it blend ας πούμε διαφημίζει τα μπλέντερ. Πριν το δω για πρώτη φορά δεν γνώριζα την συγκεκριμένη εταιρία και τα μπλέντερ της, τώρα την γνωρίζω – άρα ήταν ένα είδος μάρκετινγκ – πρωτότυπης διαφήμισης. Αυτό όμως τι είναι; Δες το σαν προσωπική άποψη και τίποτα παραπάνω!

Aris

@Κωνσταντίνα Δορλή

y συμφωνω οτι η βλακεια δεν εχει οριο δυστηχως…απλα τελευταια βλεπω πολλα τετοια ”βλακωδη” αρθρα να προερχονται απο αυτη τη χωρα γιαυτο και το χωσιμο.. 😛

peace.. 🙂

Κωνσταντίνα Δορλή

@Akis Peace εξάλλου, όπως όλοι, μια γνώμη είπα κι εγώ… 😉

Tony

και οπως λεvε και οι φιλοι μας απο το Αμερικα…”Opinions are like ass holes everyone’s got one”

Κωνσταντίνα Δορλή

@Tony

The Dead Pool (1988)
Home for the Holidays (1995)~ “Opinions are like assholes. Everybody’s got one and everyone thinks everyone else’s stinks.”

Κλασσική ατάκα.

Panagiotis R.

Προλαβα και τo αγορασα στο e-bay! 😀

Δημητρης

Έλα ρε Παναγιώτη και το ήθελα εγωωωω! Πε ρε..

sakos

πω πω όμως τι τραλαλα τρώει το καημένο το s3 μόλις αντίκρισε αυτόν τον μάταιο κόσμο, στο πρώτο του power on …

Τρομερος μαγκας ρε σεις αυτος! παιρνει για 500€ καινουριο και το πουλαει ψημενο για 1500€
Εφυγα για αγορα smartphone και φουρνου μικροκυματων… Το επαγγελμα του μελλοντος

kostmitr

Δεν πάει καλά ο κόσμος!!! Αν αγοράσεις καινούριο και το κάψεις μόνος σου θα σου έρθει πιο φθηνά! Εκτός βέβαια αν σου καεί το σπίτι!!! Είμαι περίεργος θα υπάρξει αγοραστής;

δημητρης

Μα το έχει παραγγείλει ηδη ενα παλικάρι απο πανω 😛

Billys

Επειδη η ασφαλιση συσκευων ειναι ασχετη εννοια για πολλους ακουστε κι αυτο . Τη συσκευη ο τυπας την αγοραζει , την ασφαλιζει για ο,τι κι αν της συμβει και στη συνεχεια μπορει να την καταστρεψει με οποιονδηποτε τροπο και να την επισκευασει , αντικαταστησει ή να παρει τα χρηματα του πισω . Αυτο ειναι τακτικη που ακολουθειται απο οσους κανουν drop tests ( καποιες φορες σ αυτες τις περιπτωσεις μπορει οι συσκευες να ειναι και δωρεες ή χορηγιες ) . Ο συγκεκριμενος , αν βρει να την πουλησει ειναι κερδισμενος . Αν οχι , δεν χανει τιποτα .

@Billys
αυτο μπορει να το κανεις ο καθενας;διασταυρωμενο αυτο που λες;;;;

pascal

Κριμα ελεγα να το τσιμπησω εγω απο το ebay αλλα δεν προλαβα.οποτε αποφασισα να ψησω το δικο μου απλα δεν ξερω ποσα λεπτα να το αφησω για να βγαλω το αναλογο(καλλιτεχνικο) αποτελεσμα..

Billys

@ Χρυσοστομος Οικονομιδης
Πηγαινε στο ΓΕΡΜΑΝΟ ή στα Public και ρωτησε τους και μονος σου. Η ασφαλιση συσκευων ειναι κατι που το κανει ο καθενας αν θελει . Δεν ειναι κατι καινουριο . Τα 2 προαναφερθεντα καταστηματα το κανουν σιγουρα , γι’ αυτο τα ανεφερα. Μπορει να το κανουν κι αλλα ελληνικα μαγαζια . Στη χωρα που μενω ειναι σχεδον ” must ” να ασφαλισεις την καινουρια σου συσκευη , ειδικα αν ειναι ακριβη .

Billys

@ Χρυσοστομος Οικονομιδης

https://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=661 και το σχετικο αρθρο στο site του ΓΕΡΜΑΝΟΥ , αναφερομενο στην υπηρεσια ασφαλισης κινητων . Δεν τα βγαζω απ’ το κεφαλι μου .

@Billys
Το ειχα ακουσει σιγουρα για Αγγλια αυτο , εχω γνωστο ατομο που το εχει κανει! Αλλα δεν ηξερα πως οτι κ αν παθει μπορει να αντικατασταθει! Βεβαια για να κανεις σπεσιαλ ασφαλιση κατι τετοιο θα γινοταν , αλλα δε το ειχα σκεφτει! Δεν ηξερα για εδω! Θα ρωτησω 🙂 Ευχαριστω! Δεν ειπα οτι τα βγαζεις απο το μυαλο σου προς θεου :))

baira13

ΚΑΜΕΝΟΣ……….ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ……..

Μιχάλης Φωτιάδης

2000 ε; Λογικό, αφού είναι μαριναρισμένο με μανιτάρια τρούφες και το έσβησε με ακριβή σαμπάνια!!! Τι γεύση να έχει άραγε;

Βαγγέλης

Η πλάκα είναι οτι δείχνει αυτο το ψαρωτικό μηχάνημα αλλα το κινητό μπαίνει σε εναν απλό φούρνο μικροκυμάτων.

Κάλα κάνει, πουλάει τρέλα και σε αυτό τον πλανήτη περνά ευκολα. Μην ξεχνάτε οτι έχει 30 χρόνια εμπειρία στο microwaving. 😛

Αποστόλης Ρόδος

Εγώ πάντα γελάω με τέτοιες αμερικανιές που δεν έχουν ούτε ίχνος τέχνης όπως αναφέρθηκε πιο πάνω.
Απλά είναι ψυχικά άρρωστοι για διασημότητα κάποιοι και έχουν βρει ένα σίγουρα ανέξοδο τρόπο να πάρουν λίγη διασημότητα, όπως αυτή που προσδοκούν κάτι serial killers με υπογραφή στα θύματα τους.
Ο συγκεκριμένος το κατάφερε αυτο (ψεματα;) … και μέσα σε όλη τη φάση, όλο και κάποιο άλλον “άπλα” και καλά συλλέκτη θα βρει κορόιδο να κονομήσει.
Παρόμοια τέτοια βίντεο αντοχής έχω δει και μέσα στο cnet σε πιο ήπια κατάσταση.
Σίγουρα έχει σπόνσορες ή τσιμπάει ασφάλειες ο τυπάκος. Μπορεί κανείς να φανταστεί έναν άνεργο πατέρα 3 παιδιών στην Ελλάδα να κάνει κάτι τέτοιο, όταν δε θα είχε να βαλει να ζεστάνει φαγητό για τα παιδιά του στα μικροκύματα?
ΠΆΡΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΠΛΆΚΑ ΛΟΙΠΌΝ… 😉

Μπάμπης

Μόνο 2000$?
Τρελή ευκαιρία!!

vkrd

Αποπνέει υγεία αυτό το άτομο…

bilis

…πουλάω το δικό μου galaxy s3 Μονο στα 1500$ και αν με ενημέρωση νωρίτερα του το δινω και άψητο 🙂

ioannis

καλος ο φουρνος αλλα σημερα ηλθε αναβαθμησι σε 412 στο s3 σπευσατε

Αποστόλης Ρόδος

@ ioannis … με OTA ‘η με KIES έκανες?

κωστας

τελικα ποση μ…..α υπαρχει σε ενα σωμα ???? πριν το κινητο ειχε καψει το μυαλο του.

Αποστόλης Ρόδος

SGS III Αναβαθμιση σε Android Jelly Bean 4.1.2… ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ τον @ ioannis …
Mόλις την εκανα και εγώ με OTA … (168mb γύρω στα 30-35 λεπτά διάρκεια)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Smartphones Samsung Galaxy A54

Samsung Galaxy A54 5G: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ

Κυκλοφόρησε σήμερα στην Ελλάδα το Samsung Galaxy A54 5G με τιμή 499 ευρώ για την έκδοση 8GB/128GB και 549 ευρώ για την έκδοση 8GB/256GB.

Reviews Samsung Galaxy S23 Ultra Hands-on

Samsung Galaxy S23 Ultra review: Του αρέσει το σκοτάδι

Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S23 Ultra και έρχεται να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την απόλυτη premium εμπειρία στα Galaxy smartphones.