Μάθε τα πάντα για το νέο Samsung Galaxy S III, Το επίσημο hands-on video

Πριν λίγο ανακοινώθηκε επίσημα το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S III με οθόνη 4.8 ίντσες Super AMOLED 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.4GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD και μπαταρία 2100 mAh. Αρκετά όμως με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, δείτε αναλυτικά όλες τις νέες λειτουργίες του.

Το Samsung Galaxy S III κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 29 Μαίου. Αρχικά θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα Pebble Blue και Marble White. Αργότερα θα παρουσιαστούν και νέα χρώματα.

Samsung Galaxy S III
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: Samsung Exynos Quad-core 1.4 GHz
GPU: Mali-400MP
Μνήμη RAM: 1 GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4,8 ίντσες, Super AMOLED, 1280×720 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.9 Megapixel, video HD
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC
Μπαταρία: 2100 mAh
Διαστάσεις: 136.6×70.6×8.6 χλστ.
Βάρος: 133 γρ.

, Μάθε τα πάντα για το νέο Samsung Galaxy S III, Το επίσημο hands-on video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

50 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexandros

βλεπω καλα? εχει χωρο για το νυχι στιν κατω μερια του? εχει αποσπομενη μπαταρια?! SUPER!

djfapples

k micro cd κ μεγαλη μπαταρια κ 4πυρινο τα παντα ολα

panos13

Αυτα ολα που ανεφερες τα εχει και το One x

μαρκος xperia

γιατι εχει την ιδια GPU με ξενερωσε…..

panos13

And the winner is : Huawei Ascend D quad δεν θα το πιστευα οτι αν επελεγα τετραπυρηνο θα επελεγα κινεζικο

Nipenthis

Νομόζω πως στη live παρουσίαση ανέφερε και wireless charger, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν λοιπόν.

filippos

Απογοητευτικα..

djfapples

pano panatha το one x δεν παιρνει επεκταση μνημης

panos13

Καλα ε..η ips+ του d quad σαφως καλυτερη απο την (απλη!) super amoled οθονη.Εχουμε και λεμε λοιπον…που ξεχωριζει το νεο galaxy? Α ναι φορτιζει ασυρματα,παζιουμε Videakia σε μικρογραφια παντου..τι χρησιμο…Πραγματικα Α-Π-Ο-Γ-Ο-Η-Τ-Ε-Υ-Σ-Η

panosk73

μετρια εμφανιση ελπιζω τουλαχιστον να ειναι smooth..κριμα μπορουσες καλυτερα samy…

paris lipas

Α-Π-Ο-Γ-Ο-Η-Τ-Ε-Υ-Σ-Η

enigma

@panos13….έχει το one x αποσπόμενη μπαταρία και μάλιστα 2100mAh και υποδοχή sd card;;;;

Αφήστε μας ρε παιδιά…αν δεν ξέρετε κάντε μια σύγκριση μπας και τα δείτε λίγο καλύτερα…

Ante_geia

Το εχω αγοράσει και δεν τα εχω πάρει χαμπάρι

panos13

@Engma τρομερα αυτα που ανεφερες τρεξε να το παρεις..τρομερο κινητο…

Νικος93

Καλα μερικους σας λυπαμαι.ριξτε μια ματια και στο software δεν βλαπτει…Μιλαμε για το κινητο της χρονιας εκτος απροοπτου απο το iphone 5.Πραγματικα εντυποσιακο .Ποιο one x ακλαφτο θα παει και αυτο…

vitalogy

Εpic fail….

gt

Ας μη βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα..

nikos-t

Τουμπανο είναι!! Μια χαρα εμφάνιση έχει! Το μόνο άσχημο είναι το 699 αν έχει τόσο! :Ρ

enigma

@panos13 μάθε πρώτα να διακρίνεις που είναι όμοια σε τεχνικά χαρακτηριστικά οι 2 συσκευές και μετά μίλα….Όσο για την προτροπή σου να το αγοράσω…και λεφτά να είχα σε τέτοιες διαστάσεις δεν θα πήγαινα.

panosk73

παιδια εκανε οτι η apple καπως καλυτερο ενω μπορουσε να ξεφυγει κ να ανεβει επιπεδο..το s2 ηταν σαν να το ειχαν φερει απ το μελλον αυτο?? δεν εχει τπτ παραπανω απο λιγο καλυτερα specs κ μπαταρια που θα διαρκει κανα 3ωρο ακομα..το περιμενα πολυ καιρο κ απογοητευτηκα..

sosimple

Για το παραπάνω 3ωρο μπαταριας μη παιρνεις ορκο.. Έχει και μεγαλύτερη οθόνη και 2 παραπάνω πυρήνες οπότε η μπαταριά του πολυ εύκολα μπορεί να αποδειχτεί 3 ώρες λιγότερη… 🙂

panosk73

παιζει κ αυτο φιλε δυστυχως..

gpower

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ,να αρχισω απο το βασικοτερο,Η οθονη του ειναι μια super amoled με περισοτερα pixel,και οχι super amoled plus σαν του S2,οποτε ειναι η pentile οθονη του galaxy nexus.απο πισω ειναι ιδιο απισιο και τρισαθλιο με το galaxy s1,απο μπροστα σαν κινεζικο,αυτο ηταν που στελναν ταξιδια τους σχεδιαστες να εμπνευστουν?καρτα γραφικων,μνημη ραμ,καμερες ιδια με S2.αυτο ειναι που περιμεναμε τοσο καιρο και μας ειχαν πρηξει??samsung επειδη επιασες τον παπα απ’τα α……α φαε ενα πατο τωρα να βαλεις μυαλο.

sosimple

Ρε παιδιά μη τα ισιπεδωνετε όλα.. Η κάμερα δεν ειναι.ιδία. Παίρνει μπρος κατευθυαν, πολυ γρηγορότερη. Ειναι.σχεδόν βεβαιο ότι θα είναι και ποιοτικά βελτιωμένη. Μνημη που φωναζετε ολοι, τι να την κανει παραπάνω ; Απλα παραπάνω μπαταρια θα έκαιγε, και.καμία.διαφορα δε θα είχε. Και η οθόνη μη προτρεχετε.. Δεκτό οτι δεν ειναι η plus.. Δε νομίζω να διαφωνει κανείς σε αυτό, αλλα την ειδαμε απο κοντά; Ακόμα και pentile, με τέτοια αναλυση και amoled, αμα τη δεις παω στοίχημα θα σου φανει τέλεια.. Απο εκει και περα, εχθρός του καλου ειναι το καλυτερο. Με τις προσδοκίες στα υφη, ολοι περίμεναν το αδύνατο.. Για το design και εγω θα το ήθελα καλυτερο. Το htc one x νομίζω ειναι η κορυφή στο design, αλλα εχει αλλα μειον..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Το κινητό μαμαει! ΦΟΒΕΡΌ ΕΊΝΑΙ ! Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω , τι διάολο παραπάνω θα μπορούσε να θέλει κάποιος να ψήνει καφέδες;;; ‘Η να έχει 12 πύρινες επεξ. , 40 mp κάμερα , 4K ανάλυση οθόνης και 10.000 mah μπαταρία;;; Είναι μια απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη από το gs2 και έχει ότι θα περίμενε κάθε λογικός άνθρωπος. -μεγάλη οθόνη με υψηλή ανάλυση και πάνω απ όλα SUPER AMOLED !! Καμιά σχέση μετις άλλες τις ξεθωριασμένες των ανταγωνιστών. (το one x που το είδα μόνο η ανάλυση της μ άρεσε.τα χρώματα της δεν έλεγαν τίποτα) -Το πιο σημαντικό! Έχει ξεχωριστά κουμπιά και όχι τα ελεεινά ενσωματωμένα που έχει το nexus και κάποια ics κινητά. -έχει μεγάλη εσωτερική μνήμη και περνει και κάρτα SD ! -Έχει μεγάλη μπαταρία (οκ θα μπορούσε και λίγο μεγαλύτερη να ναι) -Έχει NFC -Έχει καλύτερη κάμερα πίσω (παρότι τα mp έμειναν ίδια) και HD κάμερα μπροστά -Κάι φυσικά έναν πολύ καλο τετράπυρινο επεξεργαστή και την υπεραρκετή 1gb RAM. -Επίσης προσωπικά το θεωρώ και πολύ όμορφο Ένα αρνητικό βρίσκω μόνο. Την καρτά γραφικών. Δεν νομίζω όμως ότι αυτό αρκει για να το βγάλουμε αποτυχία. Δηλαδή ελεος πια. Υ.Γ. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και δεν θέλω να… Συνέχεια »

panosk73

μπορει να συγκριθει αυτη η εξελιξη με την εξελιξη απο το s στο s2?? επειδη τα ειχα σου λεω καμια σχεση..μπορουσε να ξεφυγει κ εμεινε στα ιδια αυτο με απογοητευει τι να το κανω να ειναι λιγο καλυτερο σε spects κ να διαρκει λιγο παραπανω..μπορουσε περισσοτερα αλλα επαναπαυτηκε στο ονομα του s2..τουλαχιστον λιγο καλυτερη εμφανιση η λιγο πιο ποιοτικο η εστω καλυτερη καμερα…τι να πω κριμα γιναμε apple..

JohnTSia84

Παιδιά το κινητό είναι καλό όχι τόσο όμως για να αναβαθμίσω το s2 που έχω,τα μειονεκτήματα για μένα είναι το μέγεθος κινητού, οθόνη 4.8, TouchWiz 4.0, σχεδιασμός, περίμενα μια αλλαγή στο TouchWiz αυτό το menu έπρεπε να πάρουμε εμείς με την αναβάθμιση σε ICS όχι στο s3 και πολλές αντιγραφεύς όπως το ξεκλείδωμα της οθόνης που το έβαλε η LG στο Optimus 4X και στην κάμερα που τραβάει πολλές φωτογραφίες μαζί που το είδαμε επίσης στο HTC One X, το μόνο που περιμένω τώρα είναι η δουλειά τον developers να πάρουμε εμείς με το s2 το καινούργιο TouchWiz με της ελάχιστες αλλαγές αλλά καλές περίμενα ποιο πολλά από την SAMSUNG.

Tony Cool

Και εγω θα ηθελα εναν 4πυρηνο στα 2ghz,2gb ram,40mp φωτογραφικη, οθονη super amoled plus 3d και υλικα κατασκευης kevlar και ανθρακονηματα,αλλα η πικρη αληθεια ειναι οτι η samsung δεν ειχε τον παραμικρο λογο να μας τα δωσει αυτα.Οταν το sgs2 πουλαει ακομα τρελα και το sgs3 αντικειμενικα θα ειναι η καλυτερη προταση της αγορας για πολλους μηνες ακομα,εστω και με μικρη διαφορα απο τον ανταγωνισμο,τοτε πειτε μου εσεις τι κινητρο ειχε να μας δωσει κατι παραπανω.Καλως η κακως μονο και μονο το ονομα του φτανει για να ειναι το 1ο σε πωλησεις android flagship,και αυτοι που λετε οτι θα πατωσει η αστειευεστε η δεν σκεπτεστε καθαρα επειδη ειστε πικραμενοι καθως περιμενατε κατι περισσοτερο.

nikos

KAI O NIKITHS EINAI TO………………HTC ONE X!!!!!!!!!!

panosk73

αφου με το s2 εφτιαξε το εσωτερικο (smooth δεν laggare σε σχεση με το s φοραγε την αιχμη της τεχνολογιας)περιμενα να φτιαξει την ποιοτητα εξωτερικα στο s3 τελικα ουτε ποιοτητα εφτιαξε κ κρατησε σχεδον στα ιδιο κ το εσωτερικο..

dimitris

Με μια λεξη….Απογοητευση!!

Γιώργος Χαρίτος

Αρχικά, πιστεύω ότι από το να κάνουμε τόσο πλούσια και φανταχτερά events για την παρουσίαση μιας συσκευής κινητής θα ήταν προτιμότερο να δώσουμε χρήματα για την ανάπτυξη διάφορων φτωχών περιοχών της γής. Στην ουσία της ημέρας, εγώ θα προτιμούσα μια συσκευή με οθόνη Super Amoled Plus ανάλυσης 1280×720 pixels μεγέθους 4.3” ή ακόμα καλύτερα 4”, επεξεργαστή θα προτιμούσα τον διπύρηνο Exynos στα 2GHz (τετραπύρηνο επεξεργαστή δεν έχω ούτε στο desktop μου (!!!) και δεν πιστεύω ότι υπάρχει εφαρμογή android που να χρησιμοποιεί τους 4 πυρήνες και ακόμα περισσότερο ότι χρειάζονται 4 πυρήνες για να τρέχει μια εφαρμογή καθημερινότητας χωρίς lags…), η RAM αυτή τη στιγμή είναι υπέραρκετή, η GPU είναι πάρα πολύ καλή και αρκετή για τις ανάγκες του παρόντος, η κάμερα, όπως έχω ξαναπεί, δεν με νοιάζει γιατί ένα smartphone για μένα έχει άλλη χρησιμότητα, η κατασκεύη επίσης δεν με καίει και πολύ γιατί πάνω από ενάμιση χρόνο δεν κρατάς συνήθως ένα smartphone οπότε δεν χρειάζεται να κατασκευαστεί από πολύ ακριβά υλικά, καλό είναι το γεγονός ότι η Samsung δεν ακολούθησε την πρωτότυπη βλακεία της HTC να μην συμπεριλάβει microsd στα καινούργια μοντέλα της, όσο για τις “έξυπνες” τεχνολογίες θα έπρεπε από μια εταιρεία σαν την Samsung να τις… Συνέχεια »

Vai

Εμενα γενικοτερα το μονο κομματι που μπορω να πω οτι με απογοητευσε, ισως ειναι ο σχεδιασμος του και οχι τα υλικα κατασκευης του.
Αυτο φυσικα ισως να οφειλεται στο γεγονος, οτι καθε μερα εβγαιναν καινουριες φημες, κυκλοφορουσαν διαφορες φωτο και ολοι μας γενικα περιμεναμε κατι πιο φινετσατο και πιο πρωτοτυπο.

Αυτο δυστυχως η ευτυχως, παιζει μεγαλο ρολο, γιατι οταν ερθει και στα μερη μας, μπορει να μας κανει καλυτερη εντυπωση απο κοντα.
Στα specs και στο software κομματι θα συμφωνησω με ολους, κανει ακριβως οτι κανει ενα οποιοδηποτε αλλο τετραπυρηνο της αγορας και ισως να το κανει και καλυτερα και ταχυτερα.

Παντως το σιγουρο ειναι οτι εχει μονο υπερ (ασχετα με τον σχεδιασμο του εκ πρωτης οψεως),
οπως αποσπωμενη μπαταρια, αρκετα δυνατη και επεκταση μνημης για τους πολυ απαιτητικους.
Το htc one x, οντως ειναι ενα ομορφο κινητο, αλλα εχει και ενα θεματακι με το ηχειακι του, που δε θα ελεγα οτι ειναι και το δυνατοτερο στον χωρο των κινητων συσκευων, συν οτι δεν εχει καποια χαρακτηριστικα σημαντικα που εχει το s3.

Οι τιμες αυτων των τηλεφωνων παντως, ειναι απλησιαστες και μη προσιτες.

δημητρης

τιποτα το ιδιαιτερο. τελικα το s2 ηταν το καλυτερο… Οσον αφορα τη συγκριση με το htc one x σαφως θα πρεπει να δουμε απο κοντα το s3 αλλα την ποιοτητα του one x που επιτελους μετα απο τοσο καιρο καταφερε να φτιαξει η htc δεν νομιζω να το φτανει. το one x ειναι απιστευτα συμπαγες και φτιαγμενοο απο πολυ ποιοτικα υλικα. και σαν αισθηση στο χερι ειναι φανταστικο. και μη λεμε μαμακιες η οθονη ειναι καταπληκτικη. Αλλα ας περιμενουμε βεβαια να δουμε το s3 απο κοντα. τωρα οσον αφορα το software εκτος απο τα εφετζιλικια που εχει το touchwiz ειναι το ιδιο εκτος απο το φοντο στο menu. τωρα για την γρηγορη εκκινηση της καμερας ολα ειναι σχετικα. menu, submenu κι αλλο submenu με επιλογες και την εβγαλε τελικα την φωτο. παντως η ταχυτητα του κλειστρου ικανοποιητικη. τωρα για το nfc στην ελλαδα ακομα δεν εχει χρησιμοτητα αλλα και να ειχε περιττο. φιλικα παντα….

Blue

Δεν θα σχολιάσω το ίδιο το κινητό αλλά την νοοτροπία που δείχνει να έχει πλέον η Samsung. Δείχνει στο διαφημιστικό της πρόβατα, υπονοώντας τα Apple fanboys, προτρέποντάς τα να σταματήσουν να φέρονται σαν πρόβατα και να φύγουν από το μαντρί. Και βλέπω ένα launch event όπου περιμένω να δω κάτι που θα κάνει τα πρόβατα να ξεκολλήσουν και τελικά βλέπω την Samsung να προσπαθεί να αντιγράψει απελπισμένα την Apple και να το κάνει με κακό τρόπο. Και πόσο pathetic να θέλεις να αντιγράψεις την Apple, που φτιάχνει συσκευές (κατά την γνώμη μου) για πεντάχρονα. Φράσεις όπως “η συσκευή που θα επαναπροσδιορίσει τα smartphones”, μη αναφορά στα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του επεξεργαστή και της μνήμης, πλασάρισμα ήδη υπαρχόντων χαρακτηριστικών σαν μοναδικές καινοτομίες, σχεδίαση S Voice σαν το Siri και άλλα διάφορα που συνέβησαν κατά την διάρκεια της παρουσίασης θύμιζαν ελεεινά Apple. Και αναρωτιέμαι: θέλει να βγάλει τα πρόβατα από το μαντρί η Samsung ή να μεγαλώσει το μαντρί και με τα δικά της πρόβατα; Ξενέρωσα απίστευτα ασχέτως με το πόσο τέλειο ή όχι είναι το νέο Galaxy S III. Αντί να απαλλαγούμε από την Apple, πάμε να αποκτήσουμε και δεύτερη; Για εμένα όσο η HTC συνεχίζει να εξελίσσει το Sense, που… Συνέχεια »

sosimple

@Blue: Να κάνω copy past τι γραφω σε αλλο φόρουμ για το ιδιο θεμα. Σχεδόν τα ιδία. 🙂 Υπόψιν, και εχω το sgs2 και ειμαι υπερ του sgs3 χωρις φυσικα να το θεωρώ κάτι το πρωτοπόριακο αλλα μια φυσική καλη εξέλιξή. Το μονο που δε μου αρεσε καθόλου ειναι το μάρκετινγκ της samsung που ειναι copy past της apple, να μη πω την ξεπέρασε προς το χειρότερό. Και αυτό ας γίνει μαθημα σε όσους βρίζουν την apple για το μάρκετινγκ της. Ολες οι εταιριες ίδιες ειναι. Δε χρειάζονται fanboyσμοι. Ακόμα δεν καταλαβα τι νόημά είχαν εκείνα τα συμπαθεστατα προβατακια του promotion video, και ποιους ενοουσε. Ολοι οι άλλοι που παίρνουν άλλη μαρκα ή αλλο os ειναι προβατα; Περα απο το ότι ειναι κακόγουστο εξ αρχης (και μπορεί να επηρεάσει χρήστες αλλης μάρκας ή os να μην το αγορασουνε), δε δικαιολογηται και απο το προϊόν που ειναι μια εντελώς αναμενόμενη εξέλιξή του sgs2 και τίποτα περισσότερο ή καινοτομικό που να κανει σκόνη τον ανταγωνισμό. Επίσης το voice system τύπου siri ειδικά για Ελλάδα ειναι ακόμα ένα δούλεμα προς τους υποψηφιους αγοραστές. Ακριβώς το ιδιο που έκανε η apple και κατέκρινα τοτε έντονα, και αν δεν το κάνω και τώρα για την… Συνέχεια »

stelios GR

Η συσκευη εχει ενα σωρο καινοτομιες….ψαχτειτε λιγο…..εχει φυγει….ειναι πραγματικα απο αλλο πλανητη…….. μακαρι να ειχατα χρηματα…..

galaxynoteR

παντως το galaxy note δεν το πουλαω για το s3…εχω αναλυση 1280×800 με περισσοτερα ppi σε μεγαλυτερη οθονη(5.3 ιντσες)… η καμερα του μπορει να ειναι λιγο καλυτερη αλλα πιστευω στο ματι δεν θα φαινεται… οσο για το s voice εχω και εγω το voice talk που κανουν την ιδια δουλεια… οταν θα παρουμε την αναβαθμιση σε ice cream sandwitch πιστευω οτι σε εφαρμογες θα υπερτερουμε με το premium suit…στα benchmark θα ειναι το 3 καλυτερο κινητο της αγορας πισω απο sg3 και one x…οταν βγει.ομως το galaxy note 2 παλι θα εχουμε την πρωτια στα benchmark οπως εγινε με το note 1…

galaxynoteR

ανακοινωθηκε Lg LTE μεεεεεεεεεεεεεεε 2 GB OF RAAAAAAM!!!!!!

Marios

Τι κακό έχει η HD Super amoled? Το Note δεν εχει την plus και η οθονη ειναι απλα απιστευτη! 😉

galaxynoteR

+1 στον μαριο! εχω το note και δεν εχω συναντησει καλυτερη και ποιοτικοτερη οθονη μεχρι στιγμης…

Γιωργος

Ας κρατουσαν τις 4.3’΄’ και ας αυξαναν τα ppi.
δηλ το s4 ποσες ιντσες θα ειναι?

Theodore

Οι απογοητευμενοι,ετοιμαζονταν να το παρουν και κανανε πισω,ή μιλανε θεωρητικα;Και τι προβληματα ακριβως υποτιθεται οτι λυνει ενα κινητο;Πουλμουρ να πουμε;Γιατι απο ο,τι ειδα εγω ο τάλας,το τηλεφωνο,κανει τα παντα.Μονον που δεν μας τον …τιναζει.
Μπαινει βεβαια ακομη το θεμα της τιμης,αλλα εαν αποφασισω να παρω σμαρτφων,αυτο θα παρω.

petsas

HD Super AMOLED vs Super AMOLED Plus

It seems that Samsung now uses two brands for its touch OLED displays. Super AMOLED displays use Pentile, while Super AMOLED Plus do not. Super AMOLED Plus was announced in CES 2011, and are actually Samsung’s best OLED displays. Samsung’s popular Galaxy S2 for example has a 4.3″ WVGA Super AMOLED Plus. The Galaxy Tab 7.7 tablet has a 7.7″ 1280×800 Super AMOLED Plus display.

Galaxy Tab 7.7 – Super AMOLED Plus

Παναγιώτης

Θέλουμε και ελληνικό review

GLeft

το design ειναι απογοητευση αλλα τι αλλο να κανουν, δεν εχουν και πολλες επιλογες. Αν πανε προς ΟΝΕ (το ΟΝΕ S ειναι τρομερο!) θα πεσουν να τους φανε απο την HTC αν πανε προς iPhone θα τρεχει ξανα η Apple. Αρα κρατουν τη δικη τους γραμμη και πορευονται. Η τεραστια οθονη προφανως στοχευει προς αμερικα και απομακρυνεται πολυ απο την εννοια της λειτουργικοτητας. Hardwarικα το κινητο ειναι πολυ μπροστα αλλα οπως πολλοι προγραμματιστες θα ξερουν, οι απλες εφαρμογες, οπως αυτες των smartphones απλα θελουν μεγαλο ρολοϊ μιας και δυσκολα κανεις φουλ χρηση 4 νηματων. Αρα δωστε εναν αξιοπιστο επεξεργαστη 2 πυρηνων με λιγο μεγαλυτερο ρολοϊ και καλυτερο scalability και ασε τις φανφαρες με τα quad core. Η προσωπικη μου αποψη ειναι καλυτερα να παρει καποιος το galaxy nexus παρα αυτο.

John Wave

Προτιμώ το SII από άποψη design και μεγέθους κι ας έχει κατώτερα χαρακτηριστικά.

giannis

παιδια καλο τηλ δεν λεμε αλλα θπαρχει και το xperia s π εχει τιν καλθτερη εθκρινια κ την καλυτερη καμερα,και οι επιδοσεισ του sto ιντερνετ σε κανονικεσ σθνθηκεσ ειναι ισοδυναμεσ η και καλυτερες απο τοθ htc one x….

John Voigt

Νατα μας , νατα μας παιδια, ήρθε το ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και στον χώρο τη ς κινητής τηλεφωνιας!!

Enzo

Αν και για πολλά χρόνια είμουν ο απόλυτος φαν της htc, μετά τις νέες εξελίξεις (τόσο από htc όσο και από samsung μεριά) με βλέπω να αλλάζω στρατόπεδο…Το S3 ενθουσίασε τόσο από πλευράς hardware οσο και software. Αυτό που με προβληματίζει είναι η τάση για ολοένα μεγαλύτερη οθόνη. Πριν περίπου 1,5 χρόνο αγόρασα το desire s (3,7”) και όχι το sensation (4,3”) γιατί το 2ο μου φαινότανε παντόφλα…Τώρα πώς διάολο θα πείσω τον εαυτό μου να πάει στις 4,8᾽᾽ δεν ξέρω.

Πάντως για μένα τέλος η HTC…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.