Samsung Galaxy S III, Άξιζε η αναμονή [αποτελέσματα poll]

Το Samsung Galaxy S III είναι εδώ και τις επόμενες ημέρες το Techblog σας ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό! Έως τότε δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα της δημοσκόπισης που τρέξαμε την προηγούμενη εβδομάδα και συνολικά ψηφίσατε 1665 φίλοι της τεχνολογίας. Μοιρασμένα τα ποσοστά για το αν άξιζε η όχι η αναμονή.

Αν υπολογίσουμε ότι το “Όχι” ψήφισαν και άτομα που απλά δεν τους αρέσει το λειτουργικό σύστημα Android, από το poll καταλαβαίνω ότι σε γενικές γραμμές για τους περισσότερους από εσάς άξιζε η αναμονή για το Samsung Galaxy S III.

, Samsung Galaxy S III, Άξιζε η αναμονή [αποτελέσματα poll]

, Samsung Galaxy S III, Άξιζε η αναμονή [αποτελέσματα poll]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

50 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gpower

Εχω Galaxy SII.Εχω συγκρινει την οθονη του με razr και ειναι πολυ ανωτερη και εχθες επεσε στο τραπεζι ενα galaxy nexus.Εψαχνα να βρω τα 1280x720pixels που ειναι.Το SIII εχει την ιδια τεχνολογια οθονης σαν του nexus ειναι pentile δηλαδη.Η plus ηταν ποιο λεπτομερης ποιο καθαρη ποιο ζωντανα χρωματα καλυτερο ασπρο και μαυρο ακομα.Toυ nexus ηταν ποιο θολη,το μονο που διεκρινα καλυτερο ειναι αμα εκανε ζουμ σε μαυρα γραμματα στο ιντερνετ ηταν ποιο καθαρα λιγο.
Παιδια οποιος εχει Galaxy SII και δεν το εχει βαρεθει μην το πουλησει για κανενα λογο για galaxy SIII μονο και μονο για δυο πυρηνες εξτρα.

lumia800 user

Δεν έχει κάτι παραπάνω από το HTC one x σε μερικά πράγματα είναι καλύτερο το ένα και σε μερικά το άλλο δεν υπήρχε λόγος ν; μην βγει μαζί με το htc

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Οτι και να λενε οι δημοσκοπήσεις εγω νομίζω οτι είναι φοβερο κινητο !! Εχοντας δοκιμασει και το htc one x μπορω να πώ οτι είναι σιγουρα το καλυτερο αυτην την στιγμη στην αγορα το GS3 (κ ας μην το εχω δοκιμασει ακόμα)

panos13

Το Samsung galaxy S3 ειναι καλυτερο απο htc one x,αλλα οχι πολυ καλυτερο ωστε να κανει την διαφορα.Τοση αναμονη,με εκατονταδες φημες σιγουρα θα αξιζε κατι καλυτερο απο αυτο.Ξερω οι fan του s3 θα ηταν ικανοποιημενοι με οτι και να εβγαινε αλλα αυτη ειναι η αληθεια.Αν αφησουμε στην ακρη τα τεχνικα χαρακτηριστηκα τα οποια ειπαμε ειναι λιγο καλυτερα απο το Htc one x συν καποια επιπλεον καλουδια στο software τα οποια ειναι υποκειμενικο ποσο χρησιμα ειναι,τοτε γιατι περιμεναμε το s3?Για να δουμε σχεδιαστηκα αυτο το πραγμα?Το s2 σχεδιαστηκα εχει μια πιο σοβαρη γραμμη και ηταν πιο ομορφο.Επιπλεον ολοι συγκρινεται το s3 με το htc one x.Ενα τηλεφωνο που λεγεται hauwei d quad xl γιατι το βγαζεται απεξω..για δειτε λιγο τεχνικα χαρακτηριστηκα ωστε να καταλαβεται ποσο τεχνολογικα εξελιγμενο ειναι το s3…Οθονη..μπαταρια..

Θωμάς

Συζητάμε για κινητό 700ων σχεδόν ευρώ!
Έλεος! Μετά φωνάζουμε για λιτότητα, για περικοπές κτλ κτλ…
Καταναλωτισμός στο έπακρο.
Μου έχει κάνει πραγματικά εντύπωση που για ότι μα____α σκεφτούν οι εταιρείες για να μας πάρουν χρήματα, υπάρχουν ανεγκέφαλα πρόβατα που ακολουθούν από πίσω και μάλιστα το θεωρούν και υπέρτατη ανάγκη να αποκτήσουν το γκατζετάκι. Ναι, ρε πρόβατα, πολύ χρειάζεστε τους 4 πυρήνες και την οθόνη των ΧΧΧ pixels… 700 ευρώ σε λίγο θα είναι δύο συντάξεις ή πολύ περισσότερο από ένα βασικό μισθό… Μάλλον το γκατζετάκι αφορά μωρομπούληδες της Εκάλης που παρασιτούν στην πορτοφόλα του μπαμπά ή απλώς σε … ανεγκέφαλους να μη πω καμιά χειρότερη έκφραση. Α, ρε ξύλο που θέλουν μερικοί…

kast1727

μαλλον καλα τα λεει ο Θωμας 700 ευρω πρεπει να καταλαβουμε ολοι πια οτι ειναι ενα υπερβολικο ποσο για κινητο ακομη κι αν αυτο ειναι …τουμπανο, απο την αλλη Θωμα μου αν καποιοι τα εχουν να τα δωσουν τι μπορεις να τους πεις, ενω και το μαρκετινγκ ειναι τοσο δυνατο στις μερες μας που καμπτει την αντισταση ακομη κι αυτων που… δεν εχουν να τα δωσουν !, ας ειναι καλα οι καρτες με τις ατοκες δοσεις ….ο γραφων ανηκει κι αυτος σ’ αυτην την κατηγορια.

Vai

Παιδες δεν ειναι ετσι ακρτιβως τα πραγματα.
Αν καποιος εχει ανανεωση/επιδοτηση και μεσα σε αυτη ειναι πολλα ατομα, γιατι να μην το παρει?
Αλλωστε θα το παρει δωρεαν και στην χειροτερη των περιπτωσεων, θα τσονταρει αλλα 50.

Τωρα οσοι δεν εχουμε επιδοτησεις, απλα δεν το αγγιζουμε καν.
Η το αγοραζουμε μεταχειρισμενο σε χαμηλοτερη τιμη μετα απο καιρο.

Κατα τ αλλα, θεωρω και εγω υπερβολικη αυτην μοδα με τους πολλους πυρηνες τελευταια.
Σιγουρα η συσκευη εχει πολλες δυνατοτητες, δεν κολλαω πουθενα και ειναι πολυ γρηγορη.
Μεχρι εκει ομως.

tainia

όντως τι να τους κάνεις 4 πυρήνες και 40 ίντσες οθόνη στο κινητό σου αυτή τη στιγμή;;; Γενικά συμφωνώ, ΟΜΩΣ φίλε Θωμά δεν σε ανάγκασε κανείς να το αγοράσεις όπως επίσης ένα κινητό των 700 ευρώ δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης όπως τη ΔΕΗ ώστε να μην μπορείς να επιλέξεις κάτι φθηνότερο ή κάτι άλλο σύμφωνα με τις ανάγκες σου…

🙂

zin

μεχρι το τελος του καλοκαιριου θα εχει πεσει η τιμη του 200 ευρω κατω οπως ολα τα samsung,προσωπικα το περιμενα πολυ καλυτερο και δεν θα προχωρησω σε αγορα του λογο του οτι μετα το καλοκαιρι ερχετε το νεο iphone και δεν νομιζω να ειναι ανταγωνιστικο το s3 οπως και το htc one x.

Χριστος Χ.

zin, το galaxy note οταν βγήκε στην κύπρο ήταν 700 ευρώ και τώρα που το έχω πάρει το πήρα 600 δεν ξερω αν το βλέπετε παράξενο αλλά μόνο 100 ευρώ έπεσε η τιμή του στην κύπρο.

κυριακος

νομιζω πως αδικα εγινε ολος ο ντορος. το htc ειναι στο ιδιο επιπεδο και δεν εκανε ετσι…αλλα λογικο ειναι…τοσες μερες αναμονη για να γινει πιο γνωστο το event ωστε να εχουν περισσοτερες πωλησεις. παρεπιμπτοντως το event ειναι ιδιο με εκεινο του πρωτου iphone το 2007. 😛

Solon

Κανένας δεν είπε ότι το SIII δεν είναι φοβερό smartphone. Αυτό που είπαμε είναι ότι δεν είναι τόσο ξεχωριστό ώστε να άξιζε η όλη φάση με την αναμονή, τΙς διαροές και το ειδικό event.
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΕΙΣΕΙΣ ΤΗΣ Η SAMSUNG.

Tony Cool

Εγω παλι ειμαι πολυ ικανοποιημενος που η samsung δεν πηρε μερος σε αυτην την τουλαχιστον ανοητη μοδα που εχει πληξει τελευταια τα high end smartphones,την ελλειψη micro sd και non replaceable battery.Κατα τα αλλα ψιλοαναμενομενα τα specs,ουτε κρυο ουτε ζεστη.Δεν ειχε καμμια αναγκη η samsung να μας δωσει κατι παραπανω.Μονη απογοητευση κατα τη γνωμη μου η εμφανιση.Οχι γιατι ειναι ασχημο,προς θεου,απλα επειδη τελευταια εχουμε δει ορισμενα πανεμορφα κινητα(lumia 900,razr κλπ) περιμενα κατι παραπανω απο την ναυαρχιδα του android στολου.

oldboy

τονι Ιούλ ο λόγος που δεν δεχεται sd ειναι επειδή τα κινητά σέρνονται εξαιτίας τους.

Tony Cool

oldboy ολα μου τα κινητα εδω και καμποσα χρονια εχουν sd slot και δεν εχω δει κανενα να σερνεται,τι ακριβως εννοεις;Οτι και καλα αν μια καρτα ειναι χαμηλης ταχυτητας αργει να ανοιξει τα περιεχομενα;Ακομα και αυτο να εννοεις παντα αγοραζω τις πιο φτηνες sd που βρισκω και ομως τα κινητα τις διαβαζουν σφαιρα.Ακομα και αν εννοεις επιδοσεις παντως το xperia s ας πουμε που δεν εχει sd εχει χαμηλοτερα σκορ στα benchmarks απο τα περισσοτερα διπυρηνα με sd slots.Για κανε ενα explain.

χρήστος

τα multirama το βγαλανε να το αποκτήσουμε στην τιμή τον 699 ευρώ τα 16gb

Panagiotis G.

πάντως ότι και να κάνει το καλύτερο τηλέφωνο είναι ένα!! και συμφωνεί και το siri
https://wmpoweruser.com/siri-knows-which-is-the-best-phone-ever-and-its-not-the-iphone/

ελλην

προς gpower. νομιζω οτι κανεις ενα μεγαλο λαθος να συγρινεις την οθονη του razr με του s2 και να λες αυτο.. η οθονη του razr ειναι πολυ ανωτερη και πιο ξεκουραστη απο του s2 μην λες ανοητα πραγματα… ναι το s2 ειναι ελαφρως πιο γρηγορο και εχει καλυτερη καμερα αλλα απο οθονη αστο..

LENON

ΜΕ ΤΑ 700 ΕΥΡΩ ΠΑΩ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΣΤΗΝ TIMES SQUARE!!!
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ..ΠΥΡΗΝΕΣ !!!!!

Nikos

oooooooo θα περπατήσεις στην TIMES SQUARE για 5 ολόκληρες ημέρες τρομερό!!!
Το σκεφτόσουν πολλές μέρες να το πεις?

Xaris

Νομίζω πως άξιζε αφού έγιναν αλλαγές παντού σε σχέση με τον προκάτοχο (οθόνη μέγεθος και ανάλυση, επεξεργαστής, κάρτα γραφικών, σχεδίαση, κάμερα, κλπ… Δηλαδή τι παραπάνω να περιμέναμε?

Apostolis

Θα συμφωνήσω και εγώ με το Θωμά παραπάνω και κάποιους άλλους…
Είμαι κάτοχος SGS2 … και με την αναβάθμιση που κάναμε σε ICS 4.0.3 ξεχαρμανιάσαμε αρκετά. Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν τα χαλαλίζω 700 euro για κάτι που ήδη έχω.
ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ αν ανοίγει κάποια εφαρμογή κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου γρηγορότερα ή αν έχει και 10 pixels παραπάνω ή κοιμάται και ξυπνάει μαζί μου.
Λάτρης της τεχνολογίας παρακολουθώ τις εξελίξεις με θαυμασμό και καμαρώνω το SGS2 μου που θα με συντροφέψει τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια… εκτός αν η τεχνολογία κάνει τέτοια άλματα που να πω … ΟΚ… ήρθε η ώρα.
ΥΓ… όπως αισθάνθηκα με το νέο iPad (έχω το 2) έτσι αισθάνθηκα και με το SGS3… δεν μου δημιουργήθηκε η κάψα όπως σε αυτά που έχω…. Η επόμενη αγορά είναι iMac … 🙂

SEOGR

Τελικά είναι το ακριβότερο της αγοράς τώρα ?

Προτιμώ το Galaxy Note με ICS!

Nik0s

Το οχι ρε Κωστα το ψηφισαν για αυτο που ρωτησες…για την συσκευη,βγαζεις μονος σου συμπερασματα?Δεν ειναι και οτι καλυτερο σαν συσκευη,θα μπορουσαν και καλυτερα.

Vai

@Nik0s

Απο οτι ειχα δει σε ενα αλλο post σου, ειχες πει οτι σου αρεσε πολυ σαν συσκευη και
πως θα ειναι το επομενο κινητο σου.
Αν θελεις, παρε κανενα note.

maria

Αυτο πάλι που άλλα λέει η δημοσκόπηση και άλλα συμπεράσματα βγάλατε δεν μπορώ να το καταλάβω.

thunderc8

Εγώ ψήφησα όχι γιατί απο την στιγμή που περίμενε να δεί τον ανταγωνισμό θα έβγαζε κάτι καλύτερο σαν το s2 μπαμ αλλά κλάιν μαιν τελικά(λόγο τρελού hype και s2 προκάτοχο).Εντέλει μόλις το είδα παράγγειλα το htc one x μιας και είχα και επιδότηση γιατί είναι και άσχημο το s3 αλλα αυτό είναι θέμα γούστου.
Δεν αμφιβάλω πως θα είναι πιο δυνατό το s3 απο το htc one x αλλα όταν βγει κάτι που θα τρέχει το s3 και δεν θα μπορεί το htc τότε θα έχει βγει s6 και htc four x.
Και παράγγειλα το htc γιατί δεν είμαι fanboy σε τίποτα και δεν κοιτάζω μάρκες το htc έχει αυτά που θέλω desighn, αίσθηση, sence 4.0 και καλές αποδόσεις που θα έχουν και μικρή διαφορά με το s3.
Αν και το τώρα smarphone μου είναι το samsung omnia, το έχω 3,5 χρόνια και είμαι κατευχαριστημένος.

antonis

μου αρέσει πολύ το σχόλιο 13…”και σίγουρα οι κάτοχοι του δεν θα ξεχωρίσουν από τα υπόλοιπα πρόβατα”

δηλαδή σύμφωνα με τον ποιητή, όποιος το αγοράσει είναι πρόβατο?

thunderc8

Και κάτι άσχετο έτσι για να λέμε.
Όταν πήγα στο κατάστημα να δώ πιο smartphone θα πάρω παράγγειλα το htc one x, μετά απο 3 μέρες που πήγα να δω αν έχει έρθει μου είπαν πως θα αργήσει άλλες 4 ημέρες, και λέω στην κοπέλα εκεί που είχε το s2 σε display αν το έχει ετοιμοπαράδοτο το s2, μήπως και αγόραζα αυτό αντί του htc (με το σκεπτικό του ότι μιας και δέν θα πλήρωνα για το s2 έλεγα να το πάρω αυτό χωρίς χρήματα και να περιμένω να δω τι λένε τα windows 8 m).
Και μου λέει “όχι δεν το έχουμε ετοιμοπαράδοτο γιατί είναι ακριβό, ποιος αγοράζει κινητό από 500€” και τις λέω “ευτυχώς που πήρα απο 700 τότε γιατί όντος θα είναι φτηνιάρικο με τα 500 ” έμεινε κάγκελο το κορίτσι …
Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι χαλάς τόσα λεφτά με 4.7 οθόνη για να παίρνεις τηλέφωνα…

Nik0s

Εγω δεν κανω εικασιες
@vai για κανε λινκ το ποστ φιλε,μαλλον τρολλαρεις,εισαι γνωστος σε πολλα φορουμ.

Vai

@Nik0s

Φιλε επειδη τις αποψεις σου για το συγκεκριμενο τηλεφωνο, τις εχω ακουσει απο φιλους που σε ξερουν, δε χρειαζεται να μπω στον κοπο να ψαξω τις εχεις γραψει.
Τα λεγομενα σου εχουν σημασια.
Οταν για πρωτη φορα βγηκαν οι επισημες φωτο του γαλαξια 3, ελεγες τι πατατα ειναι αυτη που εβγαλαν?
Τωρα λες οτι οσο το κοιταω, τοσο πιο πολυ μου αρεσει.
Μηπως να πω τι ελεγες και για το Note, οτι ειναι πολυ μεγαλο και δε μου αρεσει, αλλα τωρα σκεφτεσαι να το παρεις?

Αυτες τις κωλοτουμπες τυπου Καρατζαφερη και Τσιπρα, να τις κοψεις, δε σου κανουν καλο.

nik0s

Επειδή δεν έχεις αποδείξεις λοιπόν στο ρεπό μου κερνας τον καφέ.τέλος.

LefterisDroid

Κωστα……βλεπεις και την δημοσκοπηση!!! Παιδια ποτε μου δεν μου αρεσε η samsung!!! πολυ ντορος για το τπτ!! η apple ειναι μακραν καλυτερη και τo gs3 δεν συγκρινεται με την apple!!!

LefterisDroid

με το iphone ηθελα να πω

Vai

Απλα, ετσι και αγορασεις κανενα απο αυτα τα δυο κινητα, που λιγο καιρο πριν τα εκραζες,
Θα σε κανω ρεζιλι εδω μεσα.

nik0s

Σιγά το ρεζίλι ρε.άμα ηταν να γίνεσαι με αυτά ρεζίλι…

thunderc8

Κσλα lefteri και εσυ το ξεφτιλησες, δεν λεω εμενα μου αρεσει πιο πολυ το one x αλλα ρε φιλε συγκρινεις s3 με iphone σαν λεμε ferari με τα ολα της και ferari σκελετος με μηχανη datsun.

Βασιλης

είπα δεν θα σχολιάσω αλλα δεν κρατήθηκα….
@LefterisDroid βγάλε τις παρωπίδες,το iphone δεν πιάνει μια μπροστά στο sIII…
επί του θέματος τώρα, φυσικά και άξιζε η αναμονή 😀 εσέις δηλαδή τι περιμένατε?να εχει και mini a/c?

Τασος

δεν πρόλαβα να ψηφίσω.. αλλά πιστεύω ότι δεν άξιζε καθόλου η αναμονή απ’τη στιγμή που η όλη υπόθεση ήταν ο τετραπύρηνος κ η νέα GPU.. άφησαν πίσω άλλα θέματα.. η LG τώρα κάνει ωραία κίνηση βάζοντας μέσα στη νέα ναυαρχίδα της τα πάντα +2 Gb RAM, κάτι που όλοι έχουν ξεχάσει.. κ μάλιστα ο συνδυασμός CPU+GPU θα είναι δυνατότερος από το Exynos.. κ καλύτερη κάμερα.. κ ας κάνει η Samsung ό,τι θέλει.. εγώ Samsung δεν ξαναπαίρνω μόνο κ μόνο για την υποστήριξή τους στα τηλέφωνά τους.. κ δεν είμαι hater, απλά λέω ότι δε θα ξαναπάρω, δε σημαίνει ότι δεν είναι αξιόλογα..

manolis

για μενα το σαμσουνγκ εχει τελεια χαρακτηριστικα και ανετα θα δινα το αιφον για αυτο.Αλλα δυστηχως η σαμσουνγκ και προσωπικη αποψη παντα μας τα χαλασε στο ντισαιν και στο μεγεθος.Μπορει αλοι να ευχαριστιουνται τις μεγαλες οθονες και τα μεγαλα κινητα αλλα για μενα το ιδανικο οριο θα πρεπε να ειναι μεχρι 4 3 ιντσες το πολυ.Κινητο αγοραζεις και οχι νετμπουκ.και κανενα κινητο ακομα δε μπορει ουτε θα αντικαταστησει το νετμπουκ ουτε ακομα και η απλ.
Ετσι για αυτη τη χρονια τουλαχιστον εγω το προσπερναω το κινητακι και οχι δεν αξιζε αυτη η αναμονη και το πριξημο και τα φωτοσοπς.δυστηχως η σαμμυ παει να γινει σαν την απλ και αυτο μονο σε καλο δεν θα της βγει στο τελος.Καλες οι μεγαλες ιντσες αλλα ταμπλετ τηλεφωνα δεν ειναι για ολους ειτε συμφωνειτε με αυτο ειτε διαφωνειτε

Astas

@Τάσος
Αφού δεν ξαναπαίρνεις Samsung λογω ελλειπής υποστήριξης δεν έπρεπε καν να αναφέρεις την LG

Tony Cool

Manolis μια παρατηρηση μονο:τα high end android κινητα οχι απλα αντικαθιστουν τα netbooks,τα τρωνε για…πρωινο!!!Οταν παρεις android θα το δεις και μονος σου.

Αλεξανδρος

Θα αξιζε η αναμονη μονο αν ειχε 3d οθονη…..

Tony Cool

Πλακα πλακα με μια super amoled plus hd 3d θα σπαγανε τα τσιμεντα!!!Να δω ποιος θα το εκραζε μετα!(και μετα ξυπνησαμε!)

spyros

LefterisDroid: +1 οτι επεξεργαστη και να εχει δεν παυει να εχει android που το υποβαθμιζουν,ακομα δεν εχουν καταφερει να κανουν το smooth σε αυτα τα κινητα καλυτερα απο το 3gs, το lag παει συννεφο ειδικα στο browser,το μελλον ειναι wp και ιοs,θελω να δω το s2 για ποσο ακομα θα υποστιριζετε απο την samsung,το ics θα ειναι και η τελευτεα αναβαθμιση,ολα τα android εχουν διαρκεια ζωη 1 χρονο,μετα ξεχνιουντε απο τους ιδιους τους κατασκευαστες.

anton

αν και εχω wp7.5 μπορω να πω πως τετοιο τουμπανακι χρειαζεται..αν και σημερα διαβασα πως η Google μεσω του StreetView υπεκλεπτε προσωπικα δεδομενα πραγμα το οποιο το ειχε διαψευσει αλλα σημερα ειδα οτι τελικα λεγανε ψεματα και ξανανοιγει η υποθεση..επιφυλασσομαι λιγο με το Android…δεν ξερω ισως να μαι λαθος…

Chris

Πολυ ωραια η καινουρια τηλεοραση της samsung!! Αξιζε η αναμ… Αααα περιμενε κινητο ειναι; Σορρυ λαθος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.