Samsung, Ετοιμάζει αναβαθμισμένο Galaxy S III;

Ο Eldar Murtazin που παλαιότερα είχε δημοσιοποιήσει σημαντικές πληροφορίες – που επαληθεύτηκαν – για αναμενόμενα Nokia κινητά και που όπως πολύ σωστά σχολιάζουν τα παιδιά από το GSMArena, πρόσφατα ήταν αυτός που έκανε γνωστό το αυριανό event της Samsung για το Galaxy S IV πολύ πριν αυτό επίσημα ανακοινωθεί, είπε…

…ότι αναμένεται μια αναβαθμισμένη έκδοση του Samsung Galaxy S III με καλύτερη οθόνη(;), μεγαλύτερη μπαταρία και λειτουργία ασύρματης φόρτισης.

Samsung Galaxy S III S, Samsung, Ετοιμάζει αναβαθμισμένο Galaxy S III;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

Αν όντως είναι έτσι, τότε μυρίζομαι τρελή τιμή για το S4. Γιατί αυτές οι ανανεώσεις π.χ. του S3 αποσκοπούν μόνο στο να κρατήσουν τις τιμές γενικά ψηλά. Αν επαληθευτεί μας βλέπω με εγκεφαλικά μόλις μας πουν 799 το 16άρι S4.

Mourlos

Εδώ θέλω να δώρισε θα πουνεεε κάποιοι που λέγανε για htc,sony που κάνουν αναβάθμιση στης ήδη ναυαρχίδες τους!!!!

Billys

Σε ενα χρονο περιπου η samsung θα ανακοινωσει νεα ναυαρχιδα βασισμενη σε δικο της λογισμικο , αποκομμενη απο το android . Το 4αρι ειναι η τελευταια γενια galaxy . Να το θυμαστε !

jonjon

billys δεν παίζει να σκοτώσει η σαμσουνγκ την κότα με τα χρύσα αυγά! απλά επειδή τώρα είναι νούμερο 1 κατασκευαστής στο android θα παίζει με τους κανόνες τίς και για αυτό το s4 θα φοράει την 4.2 πού την έχουν μόνο τα nexus

βασιλης

billys χαζη ειναι να το κανει?εχει την πιο επιτυχημένη σειρά smartphones για android…

giwrgos

εγώ να δω τι θα λέτε τώρα που το κινητό θα είναι ίδιο με τον προκάτοχό του και μόνο να κράζουν την apple ξέρανε! γιατί στο κινητό όλα είναι θέμα εμφάνισης!!! άιντε άιντε!

tasos1994

Γιατι να μην το κοστολογησει τοσο;η απλ με 800 ευρω,εχει μεγαλυτερη απηχηση κι περισσοτερο κερδος…

makis88

Αυτό που λέει ο Billys δεν απέχει τόσο πολύ απο την πραγματικότητα αλλά είναι λίγο δύσκολο να γίνει απο την μια μέρα στην άλλη. Σίγουρα όμως tizen – firefox os – ubuntu phone και sailfish δεν βγαίνουν για να βγούν! Έχουν θέσει κάποιους στόχους εξ αρχής και το πιο επιρεπές στο να χάσει μερίδιο απο αυτά είναι το android που έχει παρόμοια φιλοσοφία και αν και έχει δυνατό όπλο απέναντι τους το store και τις εφαρμογές πολύς κόσμος θέλει να έχει ποικιλία και να αλλάζει λειτουργικά αντί να παίρνει τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο.

Γιάννης

@jonjon θα φοράει την 4.2 ουάου… Έχω sii Ελληνικό και σήμερα που το τσέκαρα ακόμη η 4.0.3 ειναι η τελευταία έκδοση… Το θέμα ειναι να αλλάξει η Samsung όσον αφορά τις αναβαθμίσεις.

Mourlos

Το θέμα είναι να καταφέρουν στης ίδιες συσκευές να μπορείς να βάλεις οποίο λειτουργικό θες Firefox, Ubuntu, android… Χωρίς να έχεις θέμα εγγύηση!!! Κ να μην κολλάει να αγοράζουν όλοι της συσκευές τής κάθε αγαπημένης του εταιρία!!!! Αυτό είναι για εμένα κατορθώμα!!!! Οπως εχει δώσει η Google το Ubuntu σε όλα τα nexus!!!

Makis Reptile

jonjon μέχρι να βγει το GS4 την 4.2.2 θα την φοράει ήδη το Xperia Z 😛

XperiakiasT

το s4 θα λενε 🙂

Nick77

Αν θελει να κοστολογησει φιλε μου Τασο 800ευρω το S4 οπως και η apple,να χρησιμοποιησει τοτε και τα αναλογα υλικα!!!Αλλα απο οτι εχουμε δει ως τωρα.. μαπα το καρπουζι!

Aris

@Nick77

δηλαδη η apple δικαιολογειται για την κοστολογηση της? μιλας σοβαρα?

Nick77

@Aris,φυσικα και δεν δικαιολογω την apple να κοστολογει 800 και 1000 ευρω τα κινητα της!!Ποσο μαλλον τη Samsung που χρησιμοποιει υποδεεστερα υλικα.. τουλαχιστον εως τωρα!

Aris

@Nick77

α νταξει…σιγουρα η samsung χρησιμοποιει υποδεεστερα υλικα οπως λες αλλα και παλι..το θεμα μου εμενα δεν ειναι στα υλικα..οτι και να κανεις τοσο λεπτα που ειναι αν πεσουν κατω δεν τα σωζει τιποτα…γιαυτο και ειναι αναγκαστικες οι θηκες..οποτε δεν υπαρχει λογος να κοιταμε τα υλικα(κατ’εμε παντα)

Bασίλειος

@Μoyrlos

Tιιιιι λέςςςςς???

Αρχικά! Πότε, και ποια google έδωσε Ubuntu στα nexus και με ποιο τρόπο???

2ον. Τα κινητά που οι χρήστες δεν θα μπορέσουν να τα περάσουν απο ένα λογισμικό στο άλλο επειδή δεν ξέρουν να ξεκλειδώνουν ούτε τον bootloader (δεν είανι κακό) ποιο service θα τα επαναφέρει?????

Εκτός και αν μου πεις να τα αλλάζεις με ένα κουμπί!!!

ΚΑι το επόμενο βήμα θα είναι συννενοηθεί η Goggle με την apple αι να σου βγάλουν μία συσκευή που να φοράει και ios και android. Tι ωραία που θα ήτανε ε???? Να μην υπα΄ρχει ούτε ανταγωνισμός, ούτε εταιρείες, ούτε συμφέροντα, ούτε παιχνίδια!!!!

Μόνο που τότε αυτό το μήνυμα θα έπρεπε να το γράφω με μελάνι και να το βρείτε σε κανα μπουκάλι μετά απο 20 χρόνια σε κάποια παραλία!!!

Mourlos

Ολα τα nexus μπορούν κ βαζουν Ubuntu αν έχεις ξεκλείδωτο το boot l κ δεν ειπα ότι τ δίνει official η Google κ αν θες μπες κ βρες rom Ubuntu. Κ ασε της εξυπνάδες με Android k IOS!!!!

Bασίλειος

“Οπως εχει δώσει η Google το Ubuntu σε όλα τα nexus!!!”

Συγγνώμη αλλα να μας πουν οι άλλοι αν εγώ δεν διαβάζω καλά αυτά που λες..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.