Samsung Galaxy S III εναντίον HTC One X, Κόντρα στα τεχνικά χαρακτηριστικά

To νέο Samsung Galaxy S III είναι γεγονός και η σύγκρουση με το HTC One X είναι αναπόφεκτη! Και τα δύο με τετραπύρηνο επεξεργαστή, ίδια μνήμη RAM και λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich. – πάντα μέσα στο κάδρο τα τετραπύρηνα LG Optimus 4X και Huawei Ascend D quad – Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παρατίθενται παρακάτω. Ποιο επιλέγετε και γιατί;

, Samsung Galaxy S III εναντίον HTC One X, Κόντρα στα τεχνικά χαρακτηριστικά

, Samsung Galaxy S III εναντίον HTC One X, Κόντρα στα τεχνικά χαρακτηριστικά

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

104 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos13

Αν καποιος βλεπει οτι αυτο το τηλεφωνο ετσι διπλα διπλα ξεχωριζει ασ μας το πει να το μαθουμε

evaggelos

Μα καλα υπαρχει κατι που θα συγκρινει το Galaxy S III !!Δεν ειδατε τι εχει και τι κανει….. !!Κωστα μην τρελαθουμε !!Για ενα χρονο πρεπει να ειναι πρωτο στην σελιδα σου σαν προτυπο πως θα πρεπει να ειναι τα Smart τηλεφωνα…

streetoboys

Πότε θα μάθουμε τιμή απο το S3??

andreas kor

699 απο οτι ειδα σε ενα site του εξωτερικου..

panosk73

παιδια υπομονη να τα δειτε απο κοντα κ να τα πιασετε στα χερια σας για να αποφασισετε..

Angelos

Στο S3 δεν αναφερεις ραδιο…

@andreas δε νομιζω πολλα μου φαινονται αμα θελει να χτυπησει το HTC…

Αντε να πεφτουν απο τα αλλα να τσιμπησουμε τιποτα,ενδεικτικα στο expansys πεσανε ολα -50euro

nikhtas

Για να το συγκίνει ο Κώστας κάτι θα ξέρει…

Εμένα δεν με εντυπωσιάζει, έχουν ανέβει πλέον οι άλλες εταιρίες

okman

Και τα δυο τηλεφωνα είναι παρα πολυ ωραια και δυναμικά, σχεδόν ισοδύναμα και ισάξια !
πιστεύω ότι θα ευχαριστήσουν όσοι τα αποκτήσουν !!!

andreas kor

Απο οτι διαβασα λεω αγγελε.. Μακαρι να ειναι πιο φτηνο 🙂
Aλλα και το One X 699 εχει στα περισσοτερα καταστηματα..!

panos13

Με 2 gb ram,12 mp camera,και super amoled plus κατι θα γινοταν.Τωρα παπαλα ας περιμενουν το Iphone 5 το οποιο θα ξεφυγει αιωνες μπροστα

md03582

htc one x βεβαιως βεβαιως…

Technewz

Δεν ξέρω τη λέτε αλλα εγώ πιστεύω ότι το SGS III είναι πραγματικό θηρίο!

Πιο άλλο τηλέφωνο έχει τη δυνατότητα να βλέπεις video σε μικρότερο κάδρο το οποιο μετακινείται σε πραγματικό χρόνο και ταυτόχρονα να κανεις και αλλα όπως να στέλνεις μηνύματα!

Lobo10

Το περιμενα καιρο το s3 αλλα δεν ενθουσιαστηκα.. Κυριως λογω ποιοτητας κατασκευης (πλαστικο) , ιδιας gpu-ram, design,καμερας..περιμενα περισσοτερα απο τη sammy.. Με τη σειρα one η htc εδειξε οτι ηθελε να εξεληχθει πιο πολυ σε σχεση με τον ανταγωνισμο φετος..μπραβο τους!!

panosk73

technewz ωραιο αυτο αλλα που θα το χρησιμοποιησεις?? εγω πανω απο 3-4 φορες δεν θα το χρειαζομουν κ αυτες για να το δοκιμασω μονο..

andreas kor

Aπλα θα περιμενουμε να ερθει να το δουμε και απο κοντα…
Και βεβαια θα αναμενουμε hands on κοντρα ΟΝΕ Χ – S 3

md03582

κατα την γνώμη μου αχρηστη αυτη η δυνατότητα Technewz…

george

S iii χαλαρα το καλυτερο android φετος

Nikos

Με PineTile τεχνολογία δεν πάει πουθενά και ούτε καν IPS άντε γεια.

panosk73

Lobo10 εισαι σωστος σε οτι εχει να κανει με το s3 κ εγς το περιμενα καιρο απογοητευση…το s2 ερχοταν απο το μελλον..εμεινε εκει η samy για μενα εχασε την ευκαιρια της κριμα..

GfK

Μπαταρία πολλά υποσχόμενη…

md03582

η htc με το one x τους επιασε στον υπνο…

panosk73

η μπαταρια αντε να κραταει κανα 3ωρο παραπανω αλλα αυτο ειναι το θεμα??

Iordanis

Διαβασα σε αλλα site ότι έχει gorilla glass 2 και έχουν 50 giga free dropbox

panos13

@md03582 +1000 Βγηκε κιολας 2 μηνες αργοτερα που πολλοι παραλυπουν…….

md03582

thanks pano13 παναθα…

galaxynoteR

ενα πραγμα θα σας πω κ βαλτε το καλα στο μυαλο σας… αυτο πουβπαρουσιασαν σαν καινοτομια που βλειπεις βιντεο σε μικρο παραθυρο το εχω εδω και 1 χρονο στο galaxy note… overskreen floating το λενε… για να μην σας περνανε για κοροιδα…

panos13

Ξερει κανενασ αν θα ερθει το Huawei Ascend D Quad ευρωπη?

gt

Παντως η αληθεια ειναι οτι οι κατοχοι του s2 εχουν πολυ υψηλες απαιτησεις οπως και να το κανουμε.

evaggelos

Η Htc μεχρι και προσφατα πουλουσε μονο Gps και ξαφνικα ηρθε και στον χωρο της κινητης τηλεφωνιας !!Το Ona x περα απο αυτα που εμφανιζει ο Κωστας δεν εχει να δωσει κατι αλλο στα τεχνικα !!Ειναι πολυ στασιμη και βαρετη με το πολυ βαρυ sense και χαμηλη μπαταρια για αυτη την οθονη !!Καπιοι κατηγορουν την NVIDIA Tegra και λοιπον τωρα δυκαιονοσαστε εσεις και η γνωμης σας !!Δεν νομιζω να κανει και πολλα λαθη η Samsung…

md03582
md03582

@evaggelos εκτιθεσαι…

https://www.youtube.com/watch?v=pwpaxbXDecg

panos13

Για κατασκευη δεν ακουω κανεναν να μιλαει?Εκτος αν θεωρειται οτι πλεον η samsung θα δουλευει μονο με πλαστικα.Να μου πεισ με τετοιες διαστασεις δεν εχεις και περιθωρια.

136.6×70.6×8.6 χλστ. TRAGIC!

panosk73

μπορει να εχει πλαστικο αλλα καλης ποιοτητας βλεπε xperia s πανεμορφο ειδα το ασπρο κ κολλησα..(κατοχος s2) απογοητευση το s3 τζαμπα περιμενα τοσο καιρο..

tetra82

χμμ για να δούμε…

Galaxy S3

1. Πιο φωτεινή οθόνη με καλύτερα χρώματα και μαύρο (υστερεί στο λευκό). Αφήνω τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ για την επιλογή pentile, εκτός αν κυκλοφορείτε με μικροσκόπιο ενσωματωμένο στο κινητό.

2. Quad Core Exynos 1.4GHz που σύμφωνα με όλα τα τεστ είναι σκάλες ανώτερος απο τον Tegra3

3. 1GB RAM που τρέχει τα πάντα (εκτός αν σκοπεύατε να κάνετε επεξεργασία video με το κινητό)

4. 3 εκδόσεις (16/32/64GB) και ΚΥΡΙΩΣ επεκτάσιμη μνήμη που φτάνει μέχρι άλλα 64GB

5. Υποστήριξη Glonass (για όσους το χρειάζονται που το One X δεν το εχει)

6. (Υποκειμενικό) Κανονική sim γιατί ακόμα οι περισσότεροι εχουμε μεγάλες sim και 2+ συσκευές. Αλλά ΟΚ αυτό είναι δευτερεύον.

7. Μπαταρία 2100mAh εναντίον 1800 mAh

Προσπερνάω την εξωτερική εμφάνιση, γιατι είναι κάτι υποκειμενικό και λεω πως το S3 θα συνεχίσει στα χνάρια του S2 και θα ξεπουλήσει. Προσωπικά είναι το επόμενο τηλέφωνό μου.

Γιωργος Μ

παιδιά η samsung με αυτές τις λειτουργίες που έχει βάλει στο s3 πιστεύω πως πάλι ξεφεύγει από τους ανταγωνιστές της.και από τι είδα έχει βελτιώσει πολύ και την ποιότητα κατασκευής.

Νικος93

Δεν το συζητω καν .Εννοειται και διαλεγω τον ορισμο των smart συσκευων gs3 .Μα καλα απορω πως συγκρινονται εκτος απο το hardware οπου και παλι η samsung εχει ενα μικρο προβαδισμα το software ειναι ασυναγωνιστα καλυτερο!!!Ειλικρινα οσοι επικρηνετε το gs3 (και δεν εννοω οσους προτιμουν αλλο κινητο.Επιλογη τους ειναι)απλα ψαξτε λιγο να δειτε τι προσφερει σε επιπεδο software.Και μην ακουω μακακιες του τυπου η μνηνη ram ειναι μονο 1gb γιατι ελεος ουτε τη μισει δεν χρησιμοποιητε ή οτιδηποτε σας κατεβει μονο και μονο για να το μειωσετε.Ειπαμε ο καθενας οτι πιστευει και δικαιομα του αλλα οχι και απογοητευση που λενε μερικοι…

md03582

@tetra με γεια σου εφοσον το πάρεις αλλά το οne x ειναι καλύτερο και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι φαν της σαμσουνγκ απογοητευτηκανε σημερα.. το one x εχει πολύ καλυτερη οθονη, πολύ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, sense ui και αυτά βλεπει ο κόσμος και του αρέσει.. Στους (τετραπύρηνους!!) επεξεργαστές και στα 32/64 gb δεν προκειται το 99,9% των χρηστών να καταλάβει απολύτως καμία διαφορά (τα 32 ειναι ηδη υπεραρκετα), στην μπαταρία το S3 θα κρατάει κανα διωρο περισσότερο και η παρατήρηση για την microsim ψιλοαδιάφορη..

panosk73

εχει τα καλυτερα specs κ μπαταρια που θα κραταει κανα 3ορω παραπανω αλλα το s2 ηταν σαν να εχει ερθει απ το μελλον (κυριως πολυ smooth) ειχε την ευκαιρια να ξεφυγει η sammy κ την εχασε..εκανε οτι η apple εκανε το επομενο λιγο καλυτερο το θεμα ειναι που θα σου χρειαστει αυτη η μικρη διαφορα που θα εχει προσωπικα προτιμω να ειναι ωραιο κ ας υστερει λιγο στα σημεια..

*κατοχος s2

psilos

δεν εχει ραδιο το S3…….epic fail…..για μενα τουλαχιστον που ακουω αρκετα!!!!!! και 1,9mp camera εμπρος παρακαλω…οχι 2 😛

sdaoulas

η καμερα η μπροστα τραβαει hd video και παραλληλα τραβαει και φωτο. Καλη λειτουργια που προσωπικα κατοχος S2 και Note μου ελειπε πολυ.

Kiriakos

Πολύ ωραιό σε εμφάνιση σε σχέση με το προηγούμενο…ωστόσο όπως προαναφέρθηκε οι περισσότερες καινοτομίες υπάρχουν ήδη….απογοητεύτηκα που βλέπω την ίδια gpu.Είμαι κάτοχος HTC Sensation Xe και εχώ ισχυρότερη gpu απο το S III …..

panosk73

φιλε αμα εχεις s2 κ note κ παρεις κ το s3 πρεπει να σε κανουν επιτιμο μελος στη sammy!!!!!!

Technewz

Ρε παιδιά δεν είναι άχρηστη δυνατότητα αυτό που λέω είναι πραγματικό multitasking, εγώ και πολύ σαν εμενα που θα το πάρουν σαν φορητό αντικαταστάτη του υπολογιστή τους τους βολεύει παρα πολύ.

Επίσης ακούω ότι κάποιοι δεν ενθουσιάστηκαν, τι άλλο να δούμε ρε παιδιά Quad Core CPU, ίδια GPU αλλά ΥΠΕΡΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ, HD οθόνη, πολύ καλή κάμερα, πολλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, έξυπνα νέα features και ωραίο design.

Δηλαδή τι άλλο θέλατε να δούμε από ένα κινητό ???

Y.Γ

Όσο για τη RAM 1GB είναι υπεραρκετό νομίζω, εδώ σταθερή και τρέχουν χαλαρά με 1GB RAM.

panosk73

μπορουσε περισσοτερα αυτο ειναι που μας χαλαει..

Iwolf
ilias

Φίλε Technewz εγώ.προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα γιατί τα περισσότερα από αυτά τα specs τα έχουμε δει σε άλλες συσκευές πριν 2 μήνες στη Βαρκελώνη όπως επίσης και σε προηγούμενα μοντέλα Samsung.Υποτίθεται οτι στη διαφήμιση που.έδειχνε ένα κοπάδι.με πρόβατα εννουσε ότι το.galaxy s3 ότι θα είναι κατι διαφορετικό οπου θα ξεχωρίζει από όλα τα,υπόλοιπα.Εσείς βλέπεις κάποια καινοτομία…?

okman

ενταξει καλα ειναι και αυτα τα smartphones !
καντε λιγο υπομονη μαγκες και σε λιγους μηνες θα βγουν και ακομα καλυτερα smartphones με καλυτερα specs, λιγο θελουν ακομα τα smartphones σε specs (2 Gb Ram) για να γινουν laptop τσεπης!

Technewz

Φίλε Ηλία βλέπω πολλές όπως:

Τη δυνατότητα να αναγνωρίζει αν το “βλέπεις” ώστε να κανεις εξοικονόμηση ενέργειας
Το S Voice που μπορεί να είναι σαν το Siri αλλά φαίνεται πολύ πιο εξελιγμένο
Το Direct Call που σου δίνει τη δυνατότητα να παίρνεις άμεσα τηλέφωνο με μια κίνηση
Το PopUp Play που πάει το multitasking ένα βήμα παραπέρα
Τη πολύ καλή κάμερα με μηδενική καθυστέρηση που τραβάει μέχρι και 20 φωτογραφίες συνεχόμενα.

Θέλεις και αλλα αυτά δεν σου φτανού ???

Technewz

Φιλε panosk73 έχεις δίκιο αλλά νομίζω ότι έχουμε γίνει “αχόρταγοι” πια, ξεχνάμε ότι πριν ένα χρόνο και κάτι θεωρούσαμε τα μονοπύρηνα με 1GHZ high end και τώρα έχουμε κινητά που είναι δυνατότερα από netbooks.

kostass

Πιστεύεω ότι Samsung Galaxy S III είναι μια κλάση ανώτερο από το one x . Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιοι πιστεύουν ότι το one x , το οποίο κολλάει στο browsing (ήμαρτον!!!!), είναι καλύτερο. Επίσης, το S III μας έδειξε κάτι καινούργιο, το eye-tracking κάτι που δεν έχει κανένα αλλο κινητό. Ααα και στα benchmarks είναι κλασσικά πρώτο: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_flexes_muscles_on_benchmarks-news-4201.php

ilias

Ειδικά για camera ας μη μιλησουμε. Στο HTC η camera ενεργοποιείται σε 0.2 sec και μπορεί να τραβηξει επαναλαμβανομενα έως 90 φωτο και στο τέλος επιλέγει τη καλυτερη.Η μήπως είναι καινοτομία της Samsung.Παραλληλα την ώρα που τραβας βίντεο μπορεις να βγάζεις και ταυοχρονα.Όλα τα υπόλοιπα ειναι λεπτομερειες ασημαντες που δε κάνουν καμία διάφορα…

panosk73

φιλε technewz δεν λεω οτι υστερει σε specs αλλα εχει μικρες διαφορες με αλλα που κυκλοφορουν ηδη στην αγορα,αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν ενδιαφερθηκε να φτιαξει την ποιοτητα των υλικων της που ηταν κ το ζητουμενο κ περιμενει να πουλησει επειδη ειναι το galaxy αυτος ο τροπος σκεψης μου θυμιζει apple..ειναι κριμα για την ιδια τη sammy γτ θα μπορουσε να κανει παταγο οπως την προηγουμενη φορα s—>s2 τεσπα για οσους δεν εχουν s2 αξιζει για μας που εχουμε το s2 δυστηχως περιμεναμε κτ καλυτερο..

Silender

Ρε συ md03582

ειλικρινά σταμάτα να λες ότι η οθόνη του HoX είναι καλύτερη από μια οθόνη που έχεις δει με το κιάλι σε ένα 45άλεπτο video.

Tony Cool

Το θεμα δεν ειναι αν το galaxy θα ειναι το κορυφαιο android τηλεφωνο η αν θα κανει τις περισσοτερες πωλησεις αναμεσα στα flagships,αυτα εννοουνται και χωρις να ιδρωσει ιδιαιτερα η samsung.Μονο ο τιτλος galaxy θα αρκουσε,ποσο μαλλον οταν ειναι και μια εξαιρετικη συσκευη.
Το ερωτημα ειναι ποιος θα παρει την δευτερη θεση.Βλεπω η htc να την παταει οπως η lg περυσι που βιαστηκε να βγαλει το πρωτο 2πυρηνο ομως μακροπροθεσμα στην κουρσα εμεινε πολυ πισω.Θα δειξει…

Alexandrow

+1 στο σχολιο του karkavela..αλλα το gs3 εδωσε ρεστα..και απο specs και απο ομορφια..

galaxynoteR

ανακοινωθηκεεεε LG LTE μεεεεεεεεε 2 GB OF RAAAM!!

md03582

πρωτη θεση για φετος one x. Ψαξτε τον δευτερο!!

md03582

silender ρε συ ειλικρινα θα ζηταω αδεια απο εσενα τι θα πω? Η οθονη του s3 ειναι μια amoled pentile την οποια οι περισσοτεροι “ειδικοι” στο lumia800 την κατηγορουσαν κ τωρα την ιδια οθονη στο s3 την παρουσιαζουν αλλιως!! Δες απο κοντα το one x και τις παρατηρησεις σου αλλου

αντώνης

galaxynoteR κ έξω το note έχω αλλά την λειτουργία βίντεο που ανέφερες δεν την έχω βρει

galaxynoteR

φιλε ισως επειδη ειναι εφαρμογη δεν την εχεις βρει… ψαξε στο μαρκετ overskreen floating…και δες βιντεο που την επιδεικνυουν στο youtube…

vasilis

απογοητευτικά….έλεγα ότι δεν θα είναι κάτι αξιόλογο… πάλι λεφτά θα δίνω μαμω την Samsung μου. Παιδιά η εμπορεία χρήσης θα είναι χρόνια μπροστά.

Dimos

Έκθεση Βαρκελώνης Φεβρουαριος 2013….Best smartphone 2012: GS3….Oπως πέρυσι έτσι και φέτος…Ψάξτε τον 2ο….

Andy1983

Sammy SIII. Ειδικά για Εταιρική συσκευή, όπου τα multimed-ιακά περνάνε και σε λίγο δεύτερη μοίρα.
Όχι γιατί παίζει χωρίς αντίπαλο, (εξαιτερική συσκεύη το OneX) αλλά τελικά το μέγεθος (της Εταιρίας απο πίσω) μετρά. Μπορεί η οθόνη να μην είναι η βέλτιστη επιλογή, αλλά παραμένει εξαιρετική, μπορεί τα πλαστικά να μην ενθουσιάζουν αλλά πείτε μου: Ποιός θα το πάρει και ΔΕΝ θα το βάλει σε θήκη…. την οθόνη βλέπουμε στο 90% του χρόνου κτήσης του.
Απο την άλλη (ελίζουμε να αποδειχτεί όμως) πολύ λογικότερη χωρητικότητα μπαταρίας (ελπίζω κάποτε να το αντιληφθούν και στην HTC, αντί να ψάχνουμε για μαγικά κόλπα να μας βγάλει τη μέρα μία φόρτιση), και επίσης, δυνατότητα για αλλαγή και χρήση δεύτερης μπαταρίας. Τέλος εξαιρετικές οι επιλογές σε χωρητικότητα δεδομένων με option micro SD.
Είπαμε, το μέγεθος (του R&D και Marketing) μετρά.

tolios

Καλημερα στο gsmarena λεει κανονικα οτι εχει ραδιοφωνο
https://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-4238.php

lol

μια απο τα ιδια κ αυτο οπως το htc ελπιζω τουλάχιστον οταν βγει να δουλευει σωστα και να μπορεις να το κρατας χωρεις να βραζουν τα δαχτυλα σου παντως απο μεγεθος κ βαρος ιδανικο για τηλεφωνο κ μη σου πω κ για μιστρι να χτισεις κ τιποτα κριση εχουμε θ τρεξουμε να το χρυσοπληρωσουμε οποτε για να φαμε μετα στην οικοδομη κ δωστου TRAGIC

Kostis

Hands on to one x είναι ταχύτατο, πανάλαφρο και ποιοτικό! Το samsung δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Το HTC Sense είναι ένα μεγάλο Plus που δε φαίνεται στα specs.

ante_geia

Ετσι ρε Samsung … Χαχαχα … Οταν το πιασετε στα χερια σας … Μονο αυτο σου λεω οταν το πιασεις στα χερια σου … Χαχαχα ….

netblaster

Καημό που έχετε μερικοί με τα benchmarks… Είναι ένα δείγμα της απόδοσης, αλλά όχι ικανό να “δείξει” αν σε πραγματικές συνθήκες χρήσης υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά, που συνήθως είναι μηδαμινή.
Όσο για το SIII συνολικά είναι μια καλή συσκευή στο πνεύμα των εποχών, που μένει πίσω όμως σε υλικά κατασκευής. Και μπορεί να βλέπουμε την οθόνη όπως είπε κάποιος φίλος, αλλά αυτό που κρατάμε είναι τα υλικά. Αυτό που θα έρθει αντιμέτωπο με την πτώση είναι τα υλικά. Το κυριότερο λάθος για μένα δεν είναι τόσο η χρήση πλαστικού, αλλά η χρήση γυαλιστερού πλαστικού σε όλη τη συσκευή. Χάνει πολύ από αυτό.
Σίγουρα είναι πιο πρακτικό το γεγονός ότι αφαιρείται η μπαταρία και δέχεται και κάρτα μνήμης. Δέχεται microSIM όμως και όχι κανονική όπως αναφέρθηκε.
Τώρα, το πόσο ικανή είναι η μπαταρία πρέπει να περιμένουμε να το δούμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συσκευή που να ξεπερνάει την μια μέρα και κάτι σε ουσιαστική χρήση smartphone, ήτοι δεδομένα ανοιχτά, συγχρονισμός ενεργός κτλ, εκτός από το RAZR Maxx.
Ωραία και τα τρικ με το λογισμικό, αλλά να δούμε τη χρηστικότητά τους στην καθημερινότητα.

tasos

λοιπον….ολοι ξερουμε απο τωρα την επιτυχεια που θα εχει το sιιι στη συνεχεια…..ειδα καποιους να κανουν αρνητικα σχολια για την gpu του sιιι….ναι ειναι η ιδια που στο sii εκανε πολυ καλη δουλεια μονο που αντι για 266Mhz που ειχε στο sιι τωρα εχει καπου στα 450Mhz δεν ειμαι και σιγουρος……απο εμφανηση εντηπωσιαστηκα απο μπροστα απογοητευτικα απο πισω….αυτο που μου εκανε εντυποση σε καποια σχολια ηταν τα αρνητικα για την μεγαλη οθονη και οτι θα χρειαζομαστε βαλιτσα και μπλα μπλα μπλα….ειναι το ιδιο μεγεθος με το sιι σχεδον…..η γενικοτερη εντυπωση μου για το siii ειναι πολυ καλη και ειμαι σιγουρος οτι θα αφησει πισω το htc one x…αφου εχει τον μακραν καλυτερο επεξεργαστη exynos 4410 αν δεν κανω λαθος…..

Iwolf

Παιδιά επειδή ακούω για φτηνές πλαστικούρες κτλ απο κατοχους One x, να σας πώ πως και τα 2 κινητά είναι φταγμένα ακριβώς με τα ίδια υλικά!
Polycarbonate shell με “hyperglaze” επίστρωση το SIII, και με plastic polycarbonate το One X.
Απλά το One X είναι Unibody με όλα τα μειονεκτήματα που όλοι ξέρουμε (μπαταρία,Sd card κτλ.)
Eπίσης το Galaxy S III φοράει και Gorilla glass 2!Οπότε στην ουσία έχουμε μια συσκευή Tanks που δεν χρειάζεται θήκη(κερδίζεις και σε μέγεθος έτσι ;-).
Απορώ με τα σχόλια για την ποιότητα κατασκευής….σαφώς ανώτερος ο νέος γαλαξίας από τους προκατόχους του…

Technewz

Τα benchmarks τα είδατε ???
Ξέρετε λοιπόν ποιος είναι το αφεντικό 🙂

nikos

HTC one x πιστεβο ότι γερδιζι τον κόσμο,έτσι πιστεβο

Γιώργος

Αράχτε στον καναπέ σας λίγο, apple, nokia, htc, sony και δεν ξέρω κι εγώ ποια άλλη…Όσοι δεν βλέπετε την υπεροχή του SGS3, θα το πιάσετε από κοντά και μετά κλασικά κωλοτούμπες. Όσοι πάλι δεν την παραδέχεστε, απλά εθελοτυφλείτε.
Να ποιος είναι το αφεντικό!

ΝΙΚ

-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΩΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟ. ..ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΚΟ…
-ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ:
-ΗΤC ONE-X ΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ DESIGN,SENSE,ΚΑΜΕΡΑ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
-GS3 ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΜΝΗΜΗ,ΜΠΑΤΑΡΙΑ,CPU
ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ DISPLAY
OΣΟ ΓΙΑ ΤΟ BROWSING TOY ONE-X,ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ.TO DOKIMASA ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ONEX TOY AΔΕΡΦΟΥ MOY ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟ,ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ SG3 ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.
ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..

ε.φ

Ως και σημερα επαιζα 90-10 να παρω το galaxy3 γιατι ειχα πολλες προσδοκιες. Απο σημερα ειμαι στο 50-50 με το onex γιατι δεν ειδα κατι το παραπανω,απλα κατι παρομοιο. Οσο για το-overskreen floating-συμφωνω,το εχουμε δει εδω και πολυ καιρο.
Τελικα το sgs2 θα πουλησει ακομα.

Tony Cool

Μια παρατηρηση ελπιζοντας να μη θεωρηθω εντελως off topic:Αν καιγομουνα να παρω κινητο τους επομενους μηνες και αν η huawei παιξει εξυπνα και κοστολογησει το ascend quad αρκετα κατω απο τον ανταγωνισμο παιζει να το τσιμπαγα με κλειστα ματια!

apostolis

συνφωνο με εναν φιλο ποιο πανω το μονο σιγουρο ειναι οτι προκειται για δυο υπεροχα τηλεφωνα τωρα ο καθενας κανει την επιλογη του εγω πρωσοπικα εχω παραγκειλη το ονε χ γιατι ειμαι λατρεις της htc

τασος

Ρε παιδια ξερει κανεις αν το περιβλημα του sΙΙΙ ειναι πλαστικο η οχι?

τασος

Αυτη τη στιγμη η htc δινει τον τιτλο του πιο γρηγορου smartphone του κοσμου στη samsung..και πιστευω οτι η htc ακολουθησε λαθος στρατηγικη…γιατι αν ειθελε να περασει τη samsung θα καθυστερουσε την κυκλοφορια του one x καθος η samsung ειδε τα specs του οne x και εκανε καινοτομιες για να το ξεπερασει…..

Haduuken!

Το πιο γρηγορο smartphone στον κόσμο ? Μα ειναι το νέο Meizu MX , για ψαχτο λίγο .

Silender

Όχι δεν είναι το meizu mx επειδή βγάζει μια ιδέα παραπάνω σε ΣΑΦΩΣ κατώτερη ανάλυση…

μάθετε να διαβαζετε benchmarks

F77

ανούσια τα enchmark,γιατι ειναι επαρκη και τα δυο σε ολες τις λειτουργιες. Απλα τα 2 καλυτερα κινητα στον κοσμο αυτη την ωρα. Συμφωνω με τον ΝΙΚ πιο πανω.

Haduuken!

Χα χα φίλε παραπάνω έχεις πολύ πλάκα. Το παίζεις έξυπνος τάχα μου μάθετε να διαβάζετε benchmark και δεν έχεις καν δει ότι είναι άσχετο αυτό που λες για οθονη αφού το Meizu MX κερδίζει σε CPU τεστ. Μάθε εσύ να διαβάζεις.

Silender

Νταξ είσαι καημένος… δεν πειράζει.

Technewz

Φίλε Haduuken πολύ πιθανό το Meizu MX να είναι δυνατότερο στη CPU αλλά δεν ξέρω αν έχει τη τελευταία έκδοση του Android 4.04 ή κάποια παλιότερη όχι ότι παίζει τρελό ρόλο αλλά πιθανόν να υπάρχει μια διαφορά.

Το θέμα όμως είναι ότι μιλάμε για ένα κινητό που δεν θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα επίσημα, επίσης να ξέρεις ότι ο λόγος που SGS III είναι λίγο πιο κάτω από το Meizu MX είναι ότι στο chip του Exynos 4212 που έχει υπάρχουν δυνατότητες σύνδεσης με LTE δίκτυα ενώ του Meizu MX όχι.

peppito@ae

καλησπέρα παιδιά πιστεύω ότι απλά απογοητεύτηκαν από το SGS III μόνο όσοι δε ξέρουν τι ζητάνε..η τεχνολογία έχει σταδιακή εξέλιξη και δε μπορούμε να ζητάμε της παναγιάς τα μάτια….@tetra82 έχεις δίκιο σε όσα έχεις γράψει και όσοι υποστηρίζουν το htc καλά κάνουν και είναι δικαίωμα τους, απλά το ότι βελτιώθηκε η htc με το μοντέλο αυτό δε σημαίνει ότι ξεπερνάει σε αξιολόγηση το SGS III.κάτοχος htc wildfire,samsung galaxy s, samsung galaxy sII…Η samsung έβγαλε ακριβώς αυτό που έπρεπε.

Silender

Άστον μωρέ,

Σύμφωνα με το σκεπτικό του αυτός τρέχει antutu σε LG Optimus 2X, Moto Atrix & Transformer TF101 και δε μετράει η ανάλυση που τρέχουν.

Σε λίγο θα μας πει ότι στο GLBench Egypt είναι καλύτερο το HTC One S(https://images.anandtech.com/graphs/graph5810/46301.png)
τα offscreen & Vsync δε ξέρουμε τι ρόλο βαράνε(https://images.anandtech.com/graphs/graph5810/46302.png)

peppito@ae

και μην εθελοτυφλούμε στα benchmarks……κρίμα είναι

Haduuken!

Φίλε Silender ,μην κολλάς δεν τρέχει τίποτα , όλα τα τηλέφωνα καλά είναι .Για τρίχες δεν αξίζει να χαλιομαστε ούτε συ ούτε εγώ , γράψε άκυρο.

rohamis

Φιλε μου tonycool το optimus το 2x ειναι πολυ παραπανω απο αρκετα διπυρηνα καινουρια της αγορας!

Silender

δεκτό φίλε και sorry & από μένα αν φάνηκα “κάπως”.

Tony Cool

Rohamis θεωρω το 2x μια απο τις πιο τιμιες προτασεις.Μαλιστα θεωρω την ips οθονη του ποιοτικοτατη (πολυ καλυτερη απο σχεδον ολες τις s-lcd)και οταν η τιμη του ηταν 150 ευρω κατω απο τα υπολοιπα 2πυρηνα το προτεινα σε πολλους φιλους μου σαν πολυ καλη ευκαιρια.Απλα απο εκει που ηταν δαφνοστεφανομενο ως το 1ο δυπηρηνο,επανασταση κλπ κλπ μετα απο λιγους μηνες επειδη βγαλανε και οι αλλοι μαζεμενα τα δικα τους εμεινε απλα ενα καλο τηλεφωνο.Αυτο ειπα μονο και εξεφρασα και την αποψη οτι κατι αναλογο θα συμβει και με το (αψογο) one x.Τιποτα αλλο.

Apostolis

Είδα το event live… το ρούφηξα στην κυριολεξία… αλλά σήμερα μου δίνεται η δυνατότητα να πω την άποψή μου. Σίγουρα το SGS3 είναι το καλύτερο κινητό στον κόσμο… όπως συμβαίνει συνήθως με κάθε τι καινούριο (μιλάω για ναυαρχίδες)… Πριν δούμε αυτό, ήταν το 4πύρηνο HTC κ.ο.κ. Εγώ πάλι είδα κάτι αναμενόμενο… μια μικρή εξέλιξη που έκανε αυτό το βήμα παραπάνω θέτοντας νέα δεδομένα στους ανταγωνιστές… (και από τις 2 εταιρείες) Θεωρώ πως και τα 2 κινητά είναι εξίσου πολύ καλά αλλά προσωπικά θα επιλέξω SGS3 μόνο και μόνο για το θέμα της πρόσβασης στην μπαταρία… (πάντα έχω 2 μπαταρίες και δεν χρειάζεται να περιμένω να φορτίσει το κινητό μου ειδικά σε ταξίδια που είμαι έξω πολλές ώρες) αυτό βέβαια είναι κάτι υποκειμενικό. Λόγω κρίσης και αν δεν πάρω κάποια πολύ γενναία επιδότηση… δεν με κόβω να φεύγω εύκολα από το SGS2 μου… (θα περιμένω το SGS4)… άλλωστε τρέχουμε το ICS και ξεχαρμανιάσαμε λίγο την λατρεία μας για την τεχνολογία. Ένα σημείο που θα ήθελα να επισημάνω ακόμα είναι σε ότι αφορά το Event… Προτιμώ 100000 τα event της Apple… που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ… είναι έτη φωτός μπροστά στο marketing από την samsung ακόμα και την όπερα του… Συνέχεια »

τασος

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ…..ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 2X ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕ Χ…ΠΛΑΣΤΙΚΑ Η SAMSUNG ΑΣΧΗΜΟ DESIGN ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ…ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΝΩΜΗ….ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΘΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΕ Χ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΗΡΗΝΙΚΗ ΠΑΠΑΡΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ S KAI MONO!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ SIII ΚΑΙ ΟΝΕ Χ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ…. Η ΜΟΝΗ ΦΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ SIII ΛΟΓΟ ΣΚΑΛΑΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ FIRST TIME SEEING FEAUTERS….

thunderc8

Δεν με τρελαίνει το s3 παράγγειλα το htc one x λόγο καλύτερης οθόνης(χρώματα-φυσικότητα) κατασκευής και desighn, τώρα το ότι λογικά το s3 θα έχει καλύτερες αποδόσεις ποσώς με ενδιαφέρει όταν θα βγει κάτι που θα τρέχει το s3 και δεν θα μπορεί το one x τα λέμε…

Xaris

Κώστα να κάνεις μια κόντρα S III vs One X όπως πέρυσι S II vs Sensation 😉

Knight Rider

Μπορει το HTC One X να εχει καλυτερο επεξεργαστη και καρτα γραφικων αλλα το Galaxy S3 εχει USB On The Go που σημαινει οτι μπορουμε να βαλουμε στικακια usb οπως στο N8

τασος

KNIGHT RIDER….ΤΟ ΟΝΕ Χ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ Σ ΙΙΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ…..EXYNOS BY SAMSUNG….ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΝVIDIA TEGRA 3 ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ?

gerodas

i samsung einai koreatiki i ht einai taiwan… asheto…alla leo ht giati ine kathara eteria pu asholite me smartphones k tablets mono… kati kserei kalitera… 😉 isos…

Σωτήρης

θα αγόραζα σύγουρα το htc απλά κα μόνο επιδή συνδιάζει user inerface (UI)
το γνοστώ σε όλοθς μας sense

THANASIS
aggelos

καποσς ετσι το εχω και εγω

alexander

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ………….ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΙΝΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.