Samsung Galaxy S αποκλειστικά με 2GB κάρτα μνήμης!

Ναι όπως το διαβάζετε. Σύμφωνα με email που έλαβα από δυσαρεστημένο αγοραστή του Samsung Galaxy S, του “ελληνικού” από τον Γερμανό με τους δωρεάν χάρτες της MLS, για να δουλέψει το λογισμικό με τους χάρτες πρέπει στο κινητό να βρίσκεται η κάρτα μνήμης με τα μόλις 2GB(!) πηγαίνοντας περίπατο η δυνατότητα για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο έως και 32GB!

, Samsung Galaxy S αποκλειστικά με 2GB κάρτα μνήμης!

Το Galaxy S που προσφέρουν αποκλειστικά για κάποιες πρώτες μέρες η Cosmote και ο Γερμανός, είναι το μοντέλο με τα 8GB ενσωματωμένης μνήμης (υπάρχει και μοντέλο με 16GB αλλά δεν θα έρθει στη χώρα μας).

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρουμε το λογισμικό σε άλλη κάρτα; Είχα προσπαθήσει με τους χάρτες που έδιναν σε κάρτα μνήμης μαζί με το Samsung Omnia II αλλά δεν είχα βρει άκρη.

Thanks to uxgrace.wordpress.com

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

53 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Μπορείς να συνδέσεις την κάρτα με ένα pc μέσω usb αντάπτορα (όχι μέσω του κινητού) και να μας μεταφέρεις κάποιες πληροφορίες γι’αυτή; Ποιους φακέλλους έχει μέσα, αν είναι fat32/ntfs, αν δημιουργεί κάποιο εικονικό cd-rom όταν τη συνδέσεις κλπ.

paokarass

Πότε θα είναι διαθέσιμο από την WIND?

giannis

έλεος με κάτι τέτοια.Δεν μπορούσε να ήταν στην μνήμη του κινητού?πρέπει να σε περιορίζει έτσι?τεσπα δεν είναι και μεγάλο το κακό όταν θες να κάνεις την δουλειά σου να την βάζεις και ας μην έχεις για λίγο τη μουσική σου ή ότι άλλο αλλά και πάλι…

Δημήτρης Χ

Επειδή με ενδιαφερουν οι συγκεκριμένοι χάρτες το έψαξα και είδα ότι και η εμπορική τους διάθεση από την εταιρία που τους παράγει γίνεται μέσω microSD κάρτας που όντως είναι δεσμευτική. Πάντως ότι και να λέμε είναι ένα καλό και ακριβό δώρο από την cosmote.

Hlias

Άμα πάρουμε το Image της κάρτας με κάποιο πρόγραμμα, πχ ghost ή acronis και το μεταφέρουμε σε άλλη μεγαλύτερη κάρτα;
δεν θα δουλέψουν οι χάρτες;
αυτό που λέει απο πάνω ο φίλος giannis, ότι δεν είναι μεγάλο το κακό, διαφωνώ πολύ.
είναι μεγάλο κακό να κουβαλάς κι άλλη κάρτα και να κάθεσαι κάθε τόσο να τις αλλάζεις ανάλογα με τη χρήση που κάνεις

Spyridon

Εμ θα ήθελα απλώς να αναφέρω την δική μου εμπειρία, έχω ένα Omnia pro, που ερχόταν με τους -πάρα πολύ κακούς- χάρτες της MLS, από τη Vodafone. Οι χάρτες έρχονταν μόνο στις κάρτες που είχε το πρόγραμμα μαζί, για αυτό η λύση ήταν ξεκάθαρη και απλή, αν έχεις ελάχιστη σκέψη του τι να κάνεις! Αντιγράφεις την κάρτα που σου δίνουν σε μία άλλη μεγαλύτερης χωρητικότητας ΠΡΙΝ την εγκαταστήσεις (βάλεις) στο κινητό σου. για ότι θέλετε απλά ρωτήστε με!

pavlos

pados oti kai na lene (gia dorean xartes kai ta lipa)ta vrisko liko paraplanitika afou mesa stin timi ine kai afta

Charalampos

Το κακό με όλες αυτές τις “λύσεις” είναι ότι καμία δεν υποστηρίζεται από την MLS, δεν έχουν καμία αντι-πρόταση στις οδηγίες ή από την εξυπηρέτηση πελατών όπως επίσης δεν μας διαβεβαιώνει κανείς αν η οποιαδήποτε μέθοδος/τρόπος αντιγραφής δεν επηρεάζει την εγγύηση (αυτό θα είναι τόσο κορυφαίο όσο και αναμενόμενο από τον τρόπο λειτουργίας τους). Σαν παθών, έχω να πω ότι τελικά το λογισμικό τους ΔΕΝ αξίζει τόση φασαρία – η αντιμετώπηση του χρήστη είναι που σε πληγώνει….

michalis-mclaren

πάντως και ενα MLS-destinator που έχω talk and drive έχει επιπλέον κάρτα SD για την υπηρεσία αυτή! Αν αντιγράφεται θα το μάθουμε στο μέλλον! την άλλη βδομάδα το τσιμπάω και γω το κινητάκι!

ligoapolas

Ρε παιδιά μη μου βάζεται ιδέες. Το περιμένω από την άλλη εβδομάδα και τώρα που διάβασα αυτό το ξανασκέφτομαι. Σε τηλεφωνική ερώτηση που έκανα πάντως κανείς δεν έχει ιδέα.

Φάνης

Και εγω σε μια εβδομαδα θα το εχω απο Γερμανο.
Ελπιζω να πιανει το copy-paste στην 16αρα καρτα μου,οπως λεει πιο πανω ο Spyridon.
Για οτι νεοτερο,ενημερωστε.

ligoapolas

Λοιπόν νεώτερη ενημέρωση από τεχνικό. Προτείνει α κάνω αυτό που λέει παραπάνω ο Hlias. Να πάρω ένα image από την κάρτα, πριν καν ανοίξω το κινητό και να το μεταφέρω σε μία άλλη. Φυσικά στο τέλος μου μου είπε ότι “και ο Θεός βοηθός”. Και αυτό γιατί η MLS κατά καιρούς κλειδώνει τις εφαρμογές της με το serial number της κάρτας. Ίδωμεν λοιπόν περιμένω ενημέρωση γιατί είμαι στα πρόθυρα του να το ακυρώσω. Όχι ότι έχω πρόβλημα με το εργαλείο απλά με χαλάει η νοοτροπία ορισμένων.

konstantinos

Και το ΟΜΝΙΑ 1 που ειχα παρει απο τον ΓΕΡΜΑΝΟ τετοια καρτα ειχε αλλα με GARMIN MAPS .

Nightmare

Μα καλά σας πειράζει τόσο πολύ αυτό….?? Με ένα τέτοιο κινητό θα έπρεπε να ευχαρηστεῖτε τον Θεό ποῦ σᾶς έφτιαξε και το πιάσατε στα χέρια σᾶς… έγω το έχω εδῶ και μια βδομάδα και το εχω λιώσει κυριολεκτικά… με τέτοιο κάψιμο οῦτε καν παρατήσα πῶς εῖχε και το MLS μέσα…. και στην τελική ντάξει… αν θέλετε να δουλέψετε σωστά με ένα GPS καλύτερο εῖναι να πάρετε μια συσκευή ειδική γι’ αυτό και όχι ένα κινητό… έγω προσωπικά το έσβησα μάλιστα… έτσι κι αλλιῶς δεν με ενθουσιάσαι.. και πάλι όμως έχει και 8GB εσωτερική συν τα 1,5 ποῦ μένουν απο την καρτά εῖναι αρκετα καλά… εκτός αν εῖστε music freak σαν και μένα και χρειάζεστε 48 και βάλε GB σε μνήμη…. πάντως ότι και να λέω εῖναι και αυτό ένα πρόβλημα… δεν σας αδικῶ.. αλλά σίγουρα θα υπάρχει μια λύση, δεν γίνεται… το θέμα τῆς μνήμης πάντως τῶρα τελευταῖα έχει να κάνει πολύ και με βίντεο πέραν της μουσικῆς… εγῶ δηλαδή δεν τραβάω σε 720p.. πιάνει παρα παρα πολύ… και σε VGA εῖναι πολύ πολύ καλό… πάντως το κινητάκι παρόλο ποῦ δεν έχει φλάς με έχει εντυπωσιάσει με την νυχτερινή λήψη τοῦ και γενικά το interface τῆς κάμερας εῖναι μούρλια… παιδιά… Συνέχεια »

darkclock

kalimera kai apo emena!
apla re paidia den pernete to “dwro”ths cosmote kai tou germanou kai bazete garmin se allh megalhterh karta mnhmhs!!!!!!!egw eimai kataen8ousiasmenos me to khnitaki shmera to xtipaw!!!!

🙂

ligoapolas

Nightmare το θέμα είναι ότι θα σκάσω ένα κάρο λεφτά για να τα έχω όλα σε ένα. Αν είναι να έχω άλλη συσκευή για πλοήγηση, 2-3 μνήμες για να κουβαλάω τα αρχεία μου και ένα player για να ακούω μουσική τότε να το βράσω. Είμαι ώρες ατελείωτες στο αυτοκίνητο και έχω σιχαθεί να συμμαζεύω συσκευές πριν βγω και να τις ξανά απλώνω όταν ξαναμπώ. Και στην τελική γιατί να στερούμε τόσο χώρο απλά από μια στενοκεφαλιά?

darkclock

loipwn molis prin 2:30 wres to phra sta xeria mou…599.90europoulakia metrita!telos pantwn alla ksenerosa me thn kartoula 2MB….pou exei mesa to MLS kai den thn ebala thn karta akoma…
mporei kapoios na mas pei ti mporw na kanw gia na balw se megalyterh karta to MLS?ton tropo kai pws ginete apo to pc giati den kserw.
eyxaristw ek ton proteron…

yg.To kinhto auto einai san na exw to laptop mou mazi eimai kataen8ousiasmenos!!!!!!!!!

Fadasma

Γιατί δεν επικοινωνείτε με την MLS να ρωτήσετε τι γίνεται σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας της κάρτας; 😉

https://www.mls.gr/contact.asp

Τεχνική Υποστήριξη :
Τηλ. :2310 989838

Κεντρικά γραφεία : 17ης Νοεμβρίου 79 54352 Θεσσαλονίκη
Τηλ. Κέντρο:2310 929090 Fax:2310 937222

Αθήνα : Διγενή Ακρίτα 40 & Αργυρουπόλεως, 16451, Αργυρούπολη.
Τηλ.:2109902570-1 Φαξ:2109642845

Email :mail@mls.gr

Πωλήσεις : sales@mls.gr

Τεχνική Υποστήριξη MLS Destinator : support@mls.gr

Τεχνική Υποστήριξη Λογισμικού : support-software@mls.gr

darkclock

poulaw to programma MLS Destinator gia opion endiaferete….8a balw allon ploigo sthn 16ara pou phra shmera!

darkclock

kai kati akoma pios kserei na mou pei pws kanw update sto samsung?

Θοδωρής

Μεσω του προγραμματος KIES που πρεπει να εχει το cd σου.
Αλλα μαλλον δε θα βρεις διαθεσιμη ακομα. Εκτος κι αν εισαι τυχερος και σου δωσει την M1 ή 5.

Απο κει και περα αν εχεις χρονο και ορεξη κυκλοφορουν παρα πολλες beta.
Ακομα και με froyo 2.2 (JP3)

αλλα δεν μπαινει μεσω kies.
Ψαξου στο google

ΜΑΡΙΟΣ

πειτε και αλλα γιατι θα παω να τα σκασω , μην ειναι στον βροντο!!!!

darkclock

katalaba alla h royo 2.2 ti einai akrybos?
einai kalh ekdosh?allazei to menou tou thlefonou?
prwth fora pernw samsung kai den ta kserw ola ayta!

Θοδωρής

Η τελευταια εκδοση του Λειτουργικου συστηματος (για παραδειγμα Window 7) που φερει το κινητο.
Επισημα θα δοθει απ τη samsung προς τελη Σεπτεμβρη.

Ειναι πολυ πιο γρηγορο, εχει καποια επιπλεον χαρακτηριστικα, εχει Flash στο internet & διορθωνει προβληματα χαζων κοληματων και διορθωνει το GPS.

Υπομονη για το επισημο, μην μπλεχτει με τα beta αν δεν εχεις γνωσεις απο κινητα-roms κτλ

darkclock

roms kinhta k.l.p exw gnwseis alla to 8ema den einai ekei…
egw eixa panta Nokia kai prwth fora pernw Samsung..alla ok 8a perimenw thn telikh ekdosh giati den mou aresoun oi beta ekdoseis!se euxaristw polu!

*>:>>

Εκτακτο – αλλα ασχετο με το θεμα – δελτιο ειδησεων :
Το layar ειρθε για το bada!!!!

kostas

καλησπερα
το destinator που δινει ο γερμανος …δουλευει μονο σε android ???
ευχαριστω

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ?

michalis-mclaren

απο μπαταρία πολύ καλύτερα απο τα άλλα smartphones όπως το desire κλπ και αν έχεις χαμηλά φωτεινότητα που και πάλι βλέπεις τέλεια και βάλεις τη εφαρμογή που κλείνει τα applications που δεν χρησιμοποιείς κρατάει πάααρα πολύ για τέτοιο κινητό!

ΜΑΡΙΟΣ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ LAG ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ,(ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤHN ΑΡΧΙΚH ΣΕΛΙΔΑ ) ΙΣΧΥΕΙ, ‘Η ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ IPHONE 4?

darkclock

lag den exw dei akoma egw exw balei ena karo efarmoges kai kilaei xwris problhmata…
michalis-mclaren gia pia efarmogh les pou kleinei applications?
apo mpataria me paixnidia se xamhlh fotinotita einai polu kalo…
2 meres mou krataei sxedwn me poly xrhsh…

ΜΑΡΙΟΣ

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΤΑ SD ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ‘Η ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ?

Άκης

Για ρήξτε μια ματιά :
https://www.apple.com/gr/iphone/
Μήπως ξέρει κανείς πότε έρχεται ?

Marios Basileiou

Στην Κυπρο εχει ερθει στην εξωφρενικη τιμη… .. https://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6180&p_id=1007305 (η αλλη αλυσιδα).Με μια ματια που εριξα στα μαγαζια δεν φεραν το μοντελο με τα 32GB αλλα το γελοιο ειναι οταν ειδα στην καρτελα στο μαγαζι να γραφει το Iphone 4G (μπορειται να το δειτε και στο διαφημιστικο οταν πας στην σελιδα Τηλεπικοινωνιες). Με μια ματια που το εριξα μπορω να πω οτι εξελιχτικε παρα πολυ,σε θεματα ταχυτητας-αποκρισης και της καμερας.Αρκετα γρηγορη η καμερα και καθαρη,επισης αρκετα λεπτο αλλα δυστυχως δεν ειχε καρτα μεσα για να δοκιμασω το death grip :p Επισης εχει ερθει το Sony ericsson zylo,καλο μου φανηκε.Και ειχα και την τιμη να θαυμασω απο κοντα και το galaxy s(σε αρκετα προσιτη τιμη για Κυπρο,πραγμα παραξενο),το οποιο μου υπεραρεσε,οθοναρα,χρωματαρες μονο το μενου του μου την σπαει λιγο αλλα γενικα το κινητο τα σπαει!!!

perastikos

Γεια χαρα σε ολους…εχω μια απορια:
Οι εταιριες κινητης κανουν 18μηνα συμβολαια για ολα τα κινητα τηλεφωνα ή μονο για το iphone γινοταν αυτο?

darkclock

michalis-mclaren gia pia efarmogh les pou kleinei applications?

Nikos

Geia se olous. Skeftomai para polu na parw to samsung para to iphone gia pollous logous pou den einai tis parousis, alla o kuriws logos einai ta xrimata fusika. Vasika auto pou thelw na rwtisw einai an kserei kapoios ti isxuei me ta sumbolaia genikotera se periptwsi pou kapoios allazei xwra opws stin periptwsi mou pou paw Agglia. Kserei kaneis ean tha isxuoun auta pou prosferei to sumbolaio kai stin prokimeni periptwsi h Cosmote. Sunithws otan eixa tin dunatotita na kanw kapoio taxidi einai apli karta kai oxi karta me sundesi.

Euxaristw

ΜΑΡΙΟΣ

ΤΟ IPHONE 4G ΕΧΕΙ 900 ΚΑΙ ΕΥΡΩ. ΓΙ ΑΥΤΟ GALAXY ΚΑΙ ΠΑΛΙ GALAXY .ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΙΠΑΚΙΑ YOU TUBE ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΒΑΣΜΑ ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

tasos

εχω το GalaxyS και πηρα σημερα το iphone4 ,καλυτερο το Samsung S

michalis-mclaren

παιδιά το Galaxy S το αγόρασα πριν 2 βδομάδες και ενώ είμαι gadjetakias ακόμα ανακαλύπτω! το συστήνω ανεπιφύλακτα,είναι μακράν ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή και να μην μιλήσω για την ποιότητα της οθόνης αλλα και του βίντεο ακόμη περισσότερο,απλά ΘΕ’Ι’ΚΌ!!!

darkclock

kai kati akoma pou sigkrina samsung me to iphone4…
to iphone exei problhma se thn kairea tou den exei kalo shma…

to exei filos mou kai paw spiti tou exw shma full kai aytos 2 grammes…kai oi duo sthn cosmote eimaste me to idio paketo.
polla ta leyta paidia gia to iphone para polla omws.kai den ta aksizei to thlefwno ayto.

Nikos

Paidia kati asxeto pou paratirisa, mipws h battery teleiwnei kapws grigora h einai h idea mou?

maria

Oxi den einai idea sou k auto eianai 1 thema alla prospa8ise na kleineis efarmoges k na min trexoume bg episeis 8a se voi8isei arketa an xamilwseistin fwtinotita

skalf

Απαντήσεις:

1) Η έκδοση με το SGS είναι η MLS Destinator Android Version
2) Ρώτησα την MLS και μου είπαν να τους στείλω το πακέτο και την καινούργια μου κάρτα 16GB και θα κάνουν αυτοί τη μεταφορά, χωρίς κόστος. Το πρόγραμμα είναι δεμένο με την κάρτα, δεν δοκίμασα να το αντιγράψω μόνος μου, ακόμα…
3) Το 18μηνο είναι μόνο για το iPhone

ΜΑΡΙΟΣ

Η MLS ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ GALAXY, ΚΑΙ ΠΟΣΟ?ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛ.?

noto

παιδια εγω εχω ενα προβλημα.πιρα πριν 3 μερες το κιν ενω το mls δουλευε κανονικα σημερα δεν δουλευει.εστειλα mail στην mls και μου πανε οτι εσβησα μαλλον καποιο αρχειο κ να τους παω την καρτα.αναρωτιεμαι αν ξερετε δεν υπαρχει πουθενα ενα fix για την καρτα σε τετοιες περιπτωσεις η εστω καπου που να μπορεις να δεις και να σιγκρινεις τα αρχεια της sd με αυτα που χεις εσυ μεσα στην sd? γιατι για να το παω τωρα με την δουλεια δυσκολο.αν ξερει καποιος θα με υποχρεωνε. ευχαριστω

ΜΑΡΙΟΣ

δεν μπορω να κανω επανεκκινηση του κινητου μου με τα τρια πληκτρα.Μπορει κανεις να βοηθησει?

ΜΑΡΙΟΣ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΒΗΘΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ TO ONE CLICK LAG FIX ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ APPLICATION ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΝΟΥ DOS KAI ΕΚΕΙ ΜΕ TO ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΘΑ ΚΑΝΩ SCROLL KAI………………

Δημητρης

Γεια σας παιδια,

Εχω και εγω ενα Galaxy S που αγόρασα απο τον Γερμανο εδώ στην Κύπρο

Ξέρει κανένας ποτε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση σε Froyo 2.2 εδώ στην Κύπρο μέσω του ΚΙΕS;

Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη αυτή η αναβάθμιση ήδη;

NIKOS

ΕΧΩ GALAXY S.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ. ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΧ 2(ΣTO MENOY ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕΝΕΙ ΚΕΝΟ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.