Samsung Galaxy S10 5G: Αναμένεται στις 5 Απριλίου με τιμή $1300;

Samsung Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy S10 5G: Αναμένεται στις 5 Απριλίου με τιμή $1300;

Samsung Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy S10 5G: Αναμένεται στις 5 Απριλίου με τιμή $1300;

Όπως όλα δείχνουν, η Samsung στις 5 Απριλίου θα κυκλοφορήσει επίσημα το πρώτο 5G smartphone που δεν είναι άλλο από το Samsung Galaxy S10 5G.

Η Samsung κατά την διάρκεια της παρουσίασης της πριν λίγο καιρό, φρόντισε να κλέψει την παράσταση με το Samsung Galaxy S10 5G. Ωστόσο η φήμη για την ημερομηνία κυκλοφορίας και την αρχική τιμή του smartphone της, ήρθε εχτές.

Έτσι λοιπόν, το Samsung Galaxy S10 5G, φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου με αρχική τιμή τα 1.300 δολάρια. Η συσκευή, υποστηρίζει το νέο δίκτυο 5G, ενώ όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν η εταιρεία, θα γίνει διαθέσιμη αρχικά στα online stores.

Το Samsung Galaxy S10 5G, δεν θα γίνει διαθέσιμο μέσω προ-παραγγελίας. Αντιθέτως θα “τρέξει” κάποιο προωθητικό event, το οποίο είτε θα δίνει δώρο τα ασύρματα Galaxy Buds, είτε τον ασύρματο φορτιστή, είτε 50% έκπτωση για αντικατάσταση της οθόνης. Με λίγα λόγια για την συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει τελευταία στιγμή η εταιρεία.

Η τιμή του Galaxy S10 5G, είναι αυξημένη καθώς το σύστημα που χρησιμοποιείται για την συσκευή, είναι κατασκευασμένο για να “τρέχει” σωστά στο δίκτυο 5G. Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει καλύτερο streaming, 4K video κλήσεις και δυνατή απόδοση στο gaming.

Τα αρχικά σχέδια της Samsung, ήταν να κυκλοφορήσει το νέο της smartphone τον Μάϊο, όμως με αυτές τις φήμες να φουντώνουν, περιμένουμε σύντομα την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.