Samsung Galaxy S10 5G: Έχει την καλύτερη κάμερα σε βίντεο σύμφωνα με το DxOMark

Samsung Galaxy S10 5G DxOMark, Samsung Galaxy S10 5G: Έχει την καλύτερη κάμερα σε βίντεο σύμφωνα με το DxOMark

Το DxOMark δημοσίευσε τα αποτελέσματα της λεπτομερούς ανάλυσης των καμερών του Samsung Galaxy S10 5G, το οποίο είναι το ultra premium μοντέλο της οικογένειας smartphones Galaxy και διαφέρει εντελώς από τα μοντέλα S10 και S10+ σε ότι αφορά γενικά τα τεχνικά τους χαακτηριστικά.

Η κύρια μονάδα κάμερας του Samsung Galaxy S10 5G αποτελείται από την κύρια κάμερα με αισθητήρα 12MP, έναν ευρυγώνιο φακός στα 16MP με μεταβλητό διάφραγμα, και έναν 12MP 2x τηλεφακό.

Εν αντιθέσει με τα S10 και S10+, το Samsung Galaxy S10 5G έχει έναν ToF αισθητήρα, ο οποίος βοηθάει με το bokeh κατά την εγγραφή βίντεο, όπως και με τις εφαρμογές επαυξημένη πραγματικότητας.

Samsung Galaxy S10 5G DxOMark, Samsung Galaxy S10 5G: Έχει την καλύτερη κάμερα σε βίντεο σύμφωνα με το DxOMark

Σε σύγκριση με το Samsung Galaxy S10+ (hands-on) η 5G έκδοση συγκέντρωσε 4 πόντους παραπάνω, κυρίως λόγο της προεπιλεγμένης 4K ανάλυσης. Το DxOMark έδωσε στην πίσω κάμερα του Samsung Galaxy S10 5G 112 πόντους, τοποθετώντας το στην πρώτη θέση μαζί με το Huawei P30 Pro.

Μεγάλη επιτυχία για το Samsung Galaxy S10 5G αποτελεί η βαθμολογία που έλαβε για την ποιότητα του βίντεο που καταγράφει, καθώς είναι το πρώτο smartphone στο οποίο το DxOMark έδωσε 100 πόντους.

Από πλευράς selfie κάμερας, το Samsung Galaxy S10 5G συγκεντρώνει 97 πόντους και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατάταξη των selfie καμερών του DxOMark.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

του Samsung Galaxy S10 5G, το οποίο είναι το ultra premium μοντέλο της οικογένειας smartphones Galaxy και διαφέρει εντελώς από τα μοντέλα S10 και S10+.

Η κύρια μονάδα κάμερας του Samsung Galaxy S10 5G αποτελείται από την κύρια κάμερα με αισθητήρα 12MP, έναν ευρυγώνιο φακός στα 16MP με μεταβλητό διάφραγμα, και έναν 12MP 2x τηλεφακό.

Εν αντιθέσει με τα S10 και S10+, το Samsung Galaxy S10 5G έχει έναν ToF αισθητήρα, ο οποίος βοηθάει με το bokeh κατά την εγγραφή βίντεο, όπως και με τις εφαρμογές επαυξημένη πραγματικότητας

… Εγω πρωτον ακόμα προσπαθώ να καταλάβω που διαφέρει εντελώς από το s10plus…και δεύτερον που διαφέρει στη καμερα ωστε να παρει τοσο καλύτερη βαθμολογία…

Έχει μεγαλύτερη οθόνη, κυκλοφορεί μόνο με Snapdragon 855, έχει 5G, δεν δέχεται κάρτες μνήμης, έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Σε αυτες τις διαφορές αναφερόμαστε. Και επιπλέον τον αισθητήρα ToF στην κεντρική κάμερα. Στην selfie έχει 10MP + ToF.

Σίγουρα κάποια διαφορά θα έχει ο έξτρα ToF αισθητήρας στην κεντρική κάμερα. Τώρα το πόσο μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα, αυτό το ξέρουν εκει στην DxOMARK..

Tasos Spanos

Πρέπει να πλήρωσε πολλά λεφτά πάντως η Samsung για να βγήκε πρώτη στο dx

vasilisN9

Ναι όπως πληρώνει και η Apple, Huawai, OP, Nokia, Sony, Xiaomi. Αν δεις κανένα review θα καταλάβεις ότι η τελειότητα του βίντεο του S20 5g δεν κρύβεται.

vasilisN9

*S10

Σπύρος

Σωστός

Σπύρος

Μου φαίνεται ότι στη Samsung πάθανε λίγο κοκομπλόκο με το P30 Pro γιατί ενώ στο S10+ δεν έχει tof κάμερα και σε αυτό με το 5g την βάλανε αμέσως.
Μας δουλεύουνε?
Ένα λέω μόνο πότε θα χρησιμοποιηθεί το 5g? πιστεύω σε ένα με δύο χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.