Το Samsung Galaxy S10 5G παρουσιάζει πρόβλημα στη σύνδεση με το internet;

Galaxy S10 5G προβλήματα, Το Samsung Galaxy S10 5G παρουσιάζει πρόβλημα στη σύνδεση με το internet;

Κάποιοι από τους πρώτους κατόχους του Samsung Galaxy S10 5G, ανέφεραν πως αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα με την σύνδεση στο internet. Η ταχύτητα πλοήγησης δεν είναι αυτή που ανέφερε η Samsung, η κάλυψη είναι περιορισμένη και υπάρχει πρόβλημα όταν πάει να αλλάξει το δίκτυο από LTE σε 5G.

Κάποιοι μάλιστα από τους χρήστες του Galaxy S10 5G, ανέφεραν πως η συσκευή, δεν συνδέεται στο δίκτυο 4G ακόμη κι αν κάνουν restart. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Samsung, το S10 5G, θα μπορούσε να συνδέεται στα δίκτυα 4G, όταν δεν θα υπήρχε στην περιοχή το 5G.

Τα προβλήματα της σύνδεσης στο διαδίκτυο, αναφέρθηκαν από τρεις εταιρείες τηλεπικοινωνιών της Κορέας. Η Samsung, προσπάθησε να διορθώσει το πρόβλημα, κυκλοφορώντας μια αναβάθμιση για το λογισμικό της συσκευής στις 6 Απριλίου. Το πρόβλημα δεν λύθηκε και η Samsung κατηγορεί τις εταιρείες δικτύων, καθώς θεωρεί ότι δεν έχουν βελτιώσει τα δίκτυα τους, κάτι που οι εταιρείες αρνούνται.

Ειδικοί του χώρου, αναφέρουν ότι το πρόβλημα δεν είναι της Samsung, αλλά των δικτύων καθώς οι εταιρείες δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τις βελτιώσεις που χρειάζονται. Είναι κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν. Όταν το δίκτυο αναβαθμίζεται υπάρχουν θέματα, τα οποία βελτιώνονται εν καιρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.