Samsung Galaxy S10 5G: Ξεπέρασε το 1 εκ. σε πωλήσεις στη Νότια Κορέα

Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy S10 5G: Ξεπέρασε το 1 εκ. σε πωλήσεις στη Νότια Κορέα

Η Samsung αποκάλυψε την 5G πρόταση της μαζί με την αποκάλυψη της υπόλοιπης S10 σειράς και 3 μήνες αργότερα το smartphone κατάφερε και πούλησε περισσότερα από 1 εκατομμύριο κομμάτια στην Νότια Κορέα.

Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο της Samsung πουλούσε περίπου 15.000 κομμάτια ημερησίως. Το OnePlus 7 Pro βέβαια κάνει καλύτερες πωλήσεις στην Κίνα σε σχέση με την S10 σειρά της Samsung.

Τις πωλήσεις της 5G έκδοσης της Samsung μπορούμε να τις συγκρίνουμε με αυτές του LG V50 ThinQ 5G. Το V50 ThinQ πούλησε 280.000 κομμάτια, σχεδόν το ένα τέταρτο των πωλήσεων του S10 5G.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Galaxy S10 5G είναι ένα smartphome με 6.7 ίντσες οθόνη τύπου AMOLED και ανάλυσης 1440 x 3040 και υποστήριξη HDR10+. Εσωτερικά έχει τον Exynos 9820 στα 8nm ή των Snapdraon 855 των 7nm ανάλογα από την αγορά και την Mali – G76 υπεύθυνη για τα γραφικά.

Η μνήμη μνήμη RAM ανέρχεται στα 8GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινάει από 256 και φτάνει μέχρι τα 512GB χωρίς την δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD.

Η πίσω κάμερα έχει τετραπλή διάταξη με main wide αισθητήρα στα 12MP ο οποίος συνοδεύεται από 12MP telephoto, 16MP ultra-wide και μία TOF 3D κάμερα. Η μπροστά κάμερα που κρύβεται από το punch-hole είναι διπλή και αποτελείται από μία 10MP wide και μία TOF.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4500mAh και λειτουργία γρήγορης φόρτισης στα 25W και ασύρματης φόρτισης στα 15W.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.