Samsung Galaxy S10: Έρχεται Night mode για την selfie κάμερα

Samsung Galaxy S10 night mode selfie, Samsung Galaxy S10: Έρχεται Night mode για την selfie κάμερα

Η Samsung έφερε τα Galaxy S10e, S10 και S10+ στην αγορά πριν περίπου 8 μήνες και τα smartphone έχουν δεχθεί μία σειρά από update τα οποία βελτιώνουν και διορθώνουν προβλήματα που εμφανίζουν οι συσκευές.

Τώρα το τελευταίο update που έρχεται στην σειρά S10 ενσωματώνει το security patch του Σεπτεμβρίου 2019 και μία σειρά από feature όπως Night mode για την front facing κάμερα, Live focus video το οποίο εμφανίστηκε αρχικά στα Note 10 και Note 10+ τα οποία αποκαλύφθηκαν τον Αύγουστο, υποστήριξη για DeX και τέλος Link to Windows.

Update: Αναβάθμιση στα Galaxy S10e, S10 και S10+ φέρνει λειτουργίες από τη σειρά Note10

Επιπλέον, στην κάμερα θα υπάρχει η λειτουργία AR Doodle η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο video mode της selfie κάμερας. Φυσικά, όλα αυτά τα feature υπάρχουν ήδη στην σειρά Note 10 και απλά η Samsung επεκτείνει την διαθεσιμότητα τους και σε όλα τα Galaxy S10.

Το update έχει μέγεθος 1.2GB και μετά την εγκατάσταση το τηλέφωνο θα μεταφερθεί στην G97xFXXU3ASIG firmware έκδοση. Πιο συγκεκριμένα το S10e θα μεταφερθεί στην G970FXXU3ASIG, το S10 στην G973FXXU3ASIG και τέλος το S10+ στην G975FXXU3ASIG έκδοση.

Το update για τα Samsung Galaxy S10e, S10 και S10+ θα ξεκινήσει να διατίθεται σταδιακά στις χώρες της Ευρώπης οπότε ίσως αργήσει να έρθει στην Ελλάδα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασιλης

Λογικον..σε καθυστερημένες χώρες με εντελως καθυστερημένους πολίτες που διώξαν με κλωτσιές τους άχρηστους που μας κατέστρεψαν για να τους ξαναφερουν μετα τιμών να μας σώσουν και που μας στέλνουν ακομη αναβαθμίσεις θα πρέπει να λεμε ευχαριστώ…

bama

Όλα όπως τα λες. Όμως δεν καταλαβαίνω γιατί η επιλογή είναι ανάμεσα στους τωρινούς άχρηστους που ήταν οι προπροηγούμενοι άχρηστοι και στους προηγούμενους άχρηστους, οι οποίοι άχρηστοι συνολικά δεν θα περάσει πολύς καιρός που θα πάνε και μαζί. Και τώρα που το ξανασκέπτομαι καθόλου άχρηστοι δεν είναι. Τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά.

Βασιλης

Η επιλογή φίλε μου θα ήταν όλοι αυτοί οι άχρηστοι και κλέφτες να πανε στη φυλακή αλλά σε ενα διεφθαρμένο ανατολικοβαλκανικου τύπου κρατος αυτο είναι απίθανο..Η 2 λύση ειναι στα σπίτια τους και οικουμενική κυβέρνηση τεχνοκρατών η απευθείας απο τις Βρυξέλλες διακυβέρνηση…η το Βερολίνο πιο σωστό….ετσι και αλλιώς απο εκεί περνάνε όλα..τζαμπα πληρώνουμε ολο αυτο το άχρηστο σκυλολόι που κυβερνάει απο γενια σε γενιά τη χώρα…εδω βεβαια ξεπερναμε και τα αραβικά φασιστικά καθεστώτα…

Vendetta

Παιδιά έχετε απόλυτο δίκιο, πολύ καλό το night mode

GeoChios

Ρε παιδια, ειναι δυνατον;;; Τι σχεση εχουν αυτα που γραφετε με τα updates της Samsung;

Χρηστος

Εγω το εκανα αυτο το update 27/9/19 σε S10+. Χρησιμο update παντως, ειδικα το DeX για το PC και το Night Mode Selfie. Μπραβο τους.

Δημητριος κουβελιωτης

Ελληνικο το τηλ; γιατι εμενα σημερα μου ηρθε μια αναβάθμιση αλλα ηταν της πλακας.. 112mb και ουσιαστικα τιποτα απο τα παραπανω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.