Samsung Galaxy S10 Juventus Special Edition, 929 ευρώ και δωρεάν συνδρομή JVR και JTV

Samsung Galaxy S10 Juventus Special Edition, Samsung Galaxy S10 Juventus Special Edition, 929 ευρώ και δωρεάν συνδρομή JVR και JTV

Samsung Galaxy S10 Juventus Special Edition, Samsung Galaxy S10 Juventus Special Edition, 929 ευρώ και δωρεάν συνδρομή JVR και JTV

Η σειρά των Samsung Galaxy S10 ανακοινώθηκε επίσημα στις 20 Φεβρουαρίου και πλέον είναι διαθέσιμη για αγορά σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως. Επίσης, οι πωλήσεις των Samsung Galaxy S10+ είναι εμφανώς βελτιωμένες σε σχέση με αυτές των προηγούμενων ετών, σε παλαιότερα μοντέλα της Samsung.

Όταν η Samsung ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα την συσκευή στην Ιταλία, ανακοίνωσε επίσης και μια ειδική έκδοση, το Samsung Vanilla Galaxy S10. Πέρα από τα Samsung Galaxy S10, S10+, και S10e, η FV Juventus θα κυκλοφορήσει μια limited έκδοση, του Vanilla Galaxy S10 με το όνομα Samsung Galaxy S10 Juventus Special Edition. Η συσκευή θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και σχεδιασμό με το Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10 Juventus Special Edition, Samsung Galaxy S10 Juventus Special Edition, 929 ευρώ και δωρεάν συνδρομή JVR και JTV

Ωστόσο, η οθόνη εκκίνησης θα περιέχει ένα animated λογότυπο της Juventus, τόσο κατά την ενεργοποίηση, όσο και κατά την απενεργοποίηση της συσκευής. Επίσης, θα το Samsung Galaxy S10 Juventus Special Edition θα έχει custom wallpapers, ringtones, και προεγκατεστημένες εφαρμογές, με θέμα την Juventus. Οι προεγκατεστημένες εφαρμογές είναι η JVR (Juventus Virtual Reality) και η JTV (Juventus TV). Επιπλέον, οι κάτοχοι της συσκευής θα έχουν δωρεάν συνδρομή για τα JVR και JTV που ισχύουν, η οποία θα ισχύει μέχρι το τέλος της σεζόν 2018/19.

Το Galaxy S10 Juventus Special Edition θα διατίθεται μόνο σε μαύρο χρώμα, και μέσω της ιστοσελίδα της λέσχης. Επίσης, μπορούμε να την βρούμε στα επίσημα καταστήματα της Juventus με κόστος 929 ευρώ, ακριβώς όσο κοστίζει η βασική έκδοση του Samsung Galaxy S10.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex

Forza Juve
Fini alla fine

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.