Samsung Galaxy S10 και Note 10 θα λάβουν με update χαρακτηριστικά των S20

Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 και Note 10 θα λάβουν με update χαρακτηριστικά των S20

Τα Samsung Galaxy S20 διαθέτουν ένα σύνολο από αξιόλογα νέα χαρακτηριστικά στις κάμερες. Φαίνεται ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα προσθέσει στα Samsung Galaxy S10 και Note 10 κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά, με το One UI 2.1.

Φωτογραφία και βίντεο

Ένα από τα καλύτερα νέα χαρακτηριστικά των Galaxy S20 είναι το Single Take, το οποίο μετά την αναβάθμιση στο One UI 2.1 θα μπορούν να απολαύσουν και οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S10 και Note 10.

Εκτός από το Single Take, η αναβάθμιση θα βελτιώσει το Night Mode και θα προσθέσει τόσο στο Samsung Galaxy S10 όσο και στο Note 10 το Night Hyperlapse, το οποίο βοηθά στη λήψη εντυπωσιακών βίντεο και φωτογραφιών σε χαμηλό φωτισμό.

Τέλος, στον τομέα των καμερών, τα Galaxy S10 και Note 10 θα πάρουν τα Custom Filter και το εξελιγμένο Pro Video mode, που επιτρέπουν την περαιτέρω παραμετροποίηση της λήψης φωτογραφιών και βίντεο.

Η έξυπνη βιβλιοθήκη

Με την ενημέρωση στο One UI 2.1 οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S10 και Note 10 θα αποκτήσουν νέα χαρακτηριστικά σχετικά με την οργάνωση του περιεχομένου που έχουν αποθηκευμένο στο smartphone τους.

Χάρη στο Clean View και τη βοήθεια της AI τεχνολογίας, τα πάντα στο Gallery app οργανώνονται σε ομάδες ανάλογα με το είδος. Επιπλέον, κατά την προβολή μιας εικόνας ο χρήστης μπορεί να κάνει ζουμ και να χρησιμοποιήσει το Quick Crop για να κόψει άμεσα το συγκεκριμένο κομμάτι της.

Εύκολος διαμοιρασμός αρχείων

Τέλος, τα Samsung Galaxy S10 και Note 10 θα πάρουν το Quick Share και το Music Share. Με το πρώτο μπορούν εύκολα και γρήγορα να μοιράζονται με τους γύρω τους εικόνες, βίντεο και μεγάλα αρχεία. Ενώ με το δεύτερο μπορούν να συνδέουν πολλές συσκευές στο smartphone μέσω Bluetooth και να ακούνε μουσική από αυτές.

Διαθεσιμότητα

Το One UI 2.1 έχει ξεκινήσει ήδη να κυκλοφορεί στη Γερμανία και σύντομα αναμένεται να διατεθεί σε όλους τους Ευρωπαίους χρήστες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos Z

Να εχει δυνατότητες το note 9 να παρει καποια χαρακτηριστικά του S20!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.