Samsung Galaxy S10 Lite και Note 10 Lite: Renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy S10 Lite και Note 10 Lite: Renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα κυκλοφόρησαν κάποια renders των επερχόμενων Samsung Galaxy S10 Lite και Note 10 Lite, τα οποία δεν αποκάλυπταν και πολλές λεπτομέρειες. Τώρα, δημοσιεύθηκαν μερικά νέα renders που μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε καλύτερα τον σχεδιασμό τους.

Τι αποκαλύπτουν οι εικόνες

Τα νέα renders δείχνουν τη μπροστά μεριά των Galaxy S10 Lite και Note 10 Lite. Φαίνεται ότι τα δύο smartphones θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό και θα διαφέρουν ελάχιστα στις διαστάσεις.

Και τα δύο smartphones έχουν punch hole στο κέντρο της οθόνης, ενώ τα bezels του Galaxy Note 10 Lite είναι ελαφρώς πιο μικρά. Επιπλέον, το Samsung Galaxy S10 Lite έχεις σχετικά διαφορετικό σχεδιασμό στο ηχείο.

Μπορεί τα renders να μην αποκαλύπτουν την πίσω μεριά των smartphones, αλλά σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα θα έχουν το παραλληλόγραμμο module που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας.

Επιπλέον, τα Samsung Galaxy S10 Lite και Note 10 Lite θα διαθέτουν τρεις κάμερες, ενώ το δεύτερο θα έχει μπαταρία 4.500mAh και φυσικά το S Pen της νοτιοκορεατικής κατασκευάστριας.

Θα κυκλοφορήσουν Μάρτιο;

Κάποιοι θεωρούν ότι η ημερομηνία στα renders αποκαλύπτει και την ημέρα παρουσίασης των  Galaxy S10 Lite και Note 10 Lite. Ωστόσο, η 22α Μαρτίου του 2020 δεν πέφτει Παρασκευή, αλλά Κυριακή.

Επίσης, μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει τα smartphones τον Ιανουάριο. Οπότε, μόνο ο χρόνος θα δείξει πότε θα βγουν στην αγορά τα δύο νέα έξυπνα τηλέφωνα της Samsung.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dim

αυτο που τα βγαζουν lite και δεν εχουν καμια σχεση με τα ανωτερα μοντελα της σειρας πολυ με εκνευριζει!!

I am

Είναι τόσο χαζοί οι άνθρωποι που οι εταιρίες βγάζουν λεφτά από αυτά τα μοντέλα?

Vendetta

Εάν επιτρέπεται, τι κινητό έχεις?

visitor

Άρα το note 10 lite με 4.500mAh το note 10 με 3.500mAh και το note 10+ με 4.300mAh πόσο να μισούν τους πελάτες τους δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.