Samsung Galaxy S10 Lite: Τα χαρακτηριστικά του λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση

, Samsung Galaxy S10 Lite: Τα χαρακτηριστικά του λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση

Το Samsung Galaxy S10 Lite, είναι ένα smartphone για το οποίο ακούσαμε το προηγούμενο διάστημα για πρώτη φορά και παρά την ονομασία του το τηλέφωνο δεν έχει Lite χαρακτηριστικά. Σήμερα διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του smartphone από μια πηγή η οποία επιβεβαιώνει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα ενώ η κυκλοφορία του λέγεται ότι θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Χαρακτηριστικά

Το Galaxy S10 Lite πιθανόν θα έχει μια οθόνη Super AMOLED στις 6.7 ίντσες με ανάλυση 1080 x 2400 pixels, 20 : 9 aspect ratio και punch hole στο κέντρο της οθόνης παρόμοιο με αυτό του Note 10 και Note 10+.

Εσωτερικά τώρα σε αντίθεση με κάθε άλλο S10 και S10+ που κυκλοφορεί στην Ευρωπαϊκή Αγορά, η Samsung τοποθέτησε τον Snapdragon 855 ο οποίος θα συνδυάζεται με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να επεκταθεί μέχρι 1TB με χρήση κάρτας microSD.

Όσον αφορά την κυρία κάμερα που θα υπάρχει στην πλάτη του smartphone λέγεται ότι θα έχει τριπλή διάταξη. Η κυρία κάμερα ανέρχεται στα 48MP έχει f/2.0 και ένα νέο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας το οποίο ονομάζεται tilt-OIS. Αυτό το σύστημα επιτρέπει την κίνηση της κάμερας μεταξύ μερικών μοιρών ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με την θέση του χεριού.

Οι άλλες δύο κάμερες είναι ultrawide στα 12MP με f/2.2 και μία macro των 5MP με f/2.4. Η front facing κάμερα έχει αισθητήρα των 32MP και f/2.2.

Τέλος, η μπαταρία του S10 Lite έχει χωρητικότητα 4.500mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 45W.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το κόστος του Galaxy S10 Lite ίσως ανέρχεται τα 679,99 ευρώ ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JR

Μόνο 679 ευρώ; Θα αγοράσω 2-3 σε διαφορετικά χρώματα να πηγαίνουν με τα ρούχα μου.

Man

Πήγαινε αγόρασε κανένα μήλο τότε, που είναι και σε προσφορά. Κακή είναι η τιμή για αυτά τα specs?

JR

Σιγά μην αγοράσω μήλα , αυτά απευθύνονται σε άσχετους. Και η Samsung όμως το έχει καβαλήσει το καλαμι. Αν δεν το ξέρεις με 300 ευρώ παίρνεις το mi9T pro με παρόμοια χαρακτηριστικά. Ενώ με 500 το oneplus 7 pro. Μην πω ότι ακόμη και το S10 έχει παρόμοια τιμή.

George

Φίλε αν πιάσεις Samsung στα χέρια σου τα άλλα είναι κουβαδάκια (πλην ipphon.) Έχω το mi9 προερχόμενος από Samsung και το σκυλομετανιωσα

Στάθης Σ.

Σιγά ρε “man” .. η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ΝΑΙ, κακή τιμή.
Η απάντηση όμως στο άκυρο που πέταξες είναι πως δεν υπάρχει μόνο η Samsung και η Apple σε αυτό τον πλανήτη αγαπητό μου fanboy. Ξαφνικά δηλαδή στο μυαλό σας η μια εταιρεία δίνει άλλοθι στην άλλη να κάνει ότι τιμολόγηση της κατέβει και δίνει και άλλοθι και σε άλλες εταιρείες (βλέπε huawei) να θέλουν να ακολουθήσουν. Έχω το s9+ εδώ και 1 χρόνο, κινητάρα δεν λέω αλλά όσο και να χτυπιέται κάποιος, κοντά 1000ρικο δεν άξιζε (φυσικά και εγώ έδωσα πολύ κάτω απο 500 λόγω προσφορών και κουπονιών και τύχης αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρω τότε). Δεν βλέπω τίποτα που να δικαιολογεί την τιμή σε αυτά τα κινητά σε σχέση πχ με ένα καλό Xiaomi στο 1/2 ή και 1/3 της τιμής ή ένα oneplus, ένα oppo, ένα vivo κτλ και όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε και να φανατιζόμαστε με τις εταιρείες λες και έχουμε καμιά μετοχή και φοβόμαστε μην πέσουν οι πωλήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.