Samsung Galaxy S10 Lite: Update επιτρέπει την εγγραφή βίντεο 4K στα 60fps

Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy S10 Lite: Update επιτρέπει την εγγραφή βίντεο 4K στα 60fps

Έχει περάσει ένας μήνας από όταν η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy S10 Lite. Το smartphone δεν υποστήριζε εξαρχής εγγραφή βίντεο 4Κ, αλλά το τελευταίο update εισάγει αυτή τη δυνατότητα.

Το S10 Lite λαμβάνει υποστήριξη 4K

Η ιστοσελίδα Tizenhelp δημοσίευσε πριν αρκετές ημέρες μία εικόνα με την τελευταία ενημέρωση λογισμικού για το Galaxy S10 Lite. Στην εικόνα βλέπουμε ότι ο αριθμός έκδοσης είναι ο G770FXXU2ATB2 και το συνολικό μέγεθος του update είναι 416.22MB.

Με αυτή την αναβάθμιση, το Galaxy S10 Lite παίρνει τις ενημερώσεις ασφαλείας του Android για τον μήνα Φεβρουάριο, διορθώνονται διάφορα προβλήματα και γίνονται κάποιες βελτιώσεις.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό κομμάτι της ενημέρωσης είναι η προσθήκη υποστήριξης εγγραφής βίντεο 4K. Οι κάμερες του Samsung Galaxy S10 Lite μπορούν πλέον να καταγράφουν βίντεο 4K στα 60fps. Επιπλέον, η ενημέρωση φέρνει στο Galaxy S10 Lite το Super Steady της Samsung κατά την εγγραφή βίντεο 4K.

To Galaxy S10 Lite έχει τριπλή πίσω κάμερα με την κύρια να είναι ευρυγώνια στα 48MP με διάφραγμα f/2.0, ακολουθεί μία ultra wide 12MP με διάφραγμα f/2.2, και ένας macro 5MP με διάφραγμα f/2.4. Η selfie κάμερα του smartphone είναι 32MP με διάφραγμα f/2.2.

Εμείς είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε το Galaxy S10 Lite και στο ακόλουθο βίντεο μπορείτε να μάθετε τις εντυπώσεις μας για το smartphone.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilis

Κωστή καλησπέρα..
Συγχαρητήρια σε αυτο που κανεις..
Εισαι πολυ αναλυτικός κ αντικειμενικός.
Θα ήθελα να κανεις ενα review όταν μπορέσεις στο Samsung Galaxy X Cover Pro Dual SIM.
Σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.