Samsung Galaxy S10+ μπορείς να πουλήσεις σε τιμή iPhone Xs Max;

Samsung Galaxy S10+ τιμή, Samsung Galaxy S10+ μπορείς να πουλήσεις σε τιμή iPhone Xs Max;

Το Samsung Galaxy S10+ με 12GB RAM και 1TB ενσωματωμένη μνήμη θα κοστίζει 10.000 Yuan (περίπου 1300 ευρώ) στην Κίνα μια τιμή που για πρώτη η φορά αγγίζει smartphone του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή. Η εν λόγο έκδοση του S10+ θα είναι η πιο τούμπανο και κατά την γνώμη μου… αχρείαστη.

Είναι το prestige που θέλει να περάσει στην αγορά η Samsung με το τούμπανο 12GB/ 1TB πόσοι όμως χρειάζονται τόση δύναμη και χωρητικότητα από ένα κινητό. Μια χαρά είμαστε με τα 6GB/128GB σε επίπεδο ναυαρχίδας. Για Android μιλάμε πάντα!

Τα νέα Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10e θα ανακοινωθούν επίσημα μεθαύριο Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για αυτά. Samsung Galaxy S10: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Άλλο βέβαια να τα βλέπεις σε εικόνες και άλλο να τα πιάσεις στα χέρια σου, γιαυτό θα είμαστε εκεί, στο Λονδίνο αυτή την Τετάρτη για να τα δούμε πρώτοι από κοντά και να σας μεταφέρουμε τις απόψεις μας με βίντεο.

Επιστρέφουμε στο θέμα μας που είναι η τιμή των νέων Samsung Galaxy S10. Στην Κίνα συνηθίζεται οι τιμές των iPhone και Samsung να είναι πιο χαμηλές από αυτές στον υπόλοιπο κόσμο, άρα τα 1300 ευρώ περίπου που μάλλον θα κοστίζει εκεί το τούμπανο S10+ να μην ισχύει για την Ευρώπη και πόσο μάλλον για την Ελλάδα που σε αρκετές περιπτώσεις μοντέλα smartphones πωλούνται με καπέλο έως και 100 ευρώ (βλέπε παραδείγματα με Huawei, Honor, Nokia).

Samsung Galaxy S10+ τιμή, Samsung Galaxy S10+ μπορείς να πουλήσεις σε τιμή iPhone Xs Max;

Ακολουθούν οι φημολογούμενες τιμές των νέων Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10e στην Ευρώπη. Όπως θα δείτε το S10+ (12GB/1TB) αναμένεται στα 1499 ευρώ, τιμή που “συμβαδίζει” με την πιο χαμηλή (1300 ευρώ) που λέγεται ότι θα κοστίζει στην μακρική Κίνα. Το που θα κάτσει η μπίλια φαντάζομαι ότι θα το μάθουμε μέσα στην εβδομάδα όπου θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες και στη χώρα μας (με δώρο τα hands-free Galaxy Buds;).

Θα δίνατε ενάμιση χιλιάρικο για το Samsung Galaxy S10+ (12GB/1TB);

Samsung Galaxy S10e (6GB/128GB) τιμή 749 ευρώ
Χρώματα: Canary Yellow, Prism Black, Green, White, το Blue αργότερα

Samsung Galaxy S10 (6GB/128GB) τιμή 899 ευρώ
Χρώματα: Black, Green, White, Blue

Samsung Galaxy S10 (8GB/512GB) τιμή 1149 ευρώ
Χρώματα: Black, Green, Pearl White, Blue

Samsung Galaxy S10+ (6GB/128GB) τιμή 999 ευρώ
Χρώματα: Black, Green, White, Blue

Samsung Galaxy S10+ (8GB/512GB) τιμή 1249 ευρώ
Χρώματα: Black, Green, Pearl White, Blue

Samsung Galaxy S10+ (12GB/1TB) τιμή 1499 ευρώ
Χρώματα: Ceramic Black, Ceramic White

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Μι

Δεν θα έδινα τόσα μετρητά σε καμία εταιρεία!
Εκτός και αν είχα ξαφνικά στα χέρια μου χρήματα που μου επέτρεπαν μια τέτοια αγορά.
Και να πούμε και ότι τα αντρόιντ ρίχνουν σχετικά περισσότερο την αξία τους μετά απο 4-6 μήνες κυκλοφορίας της συσκευής για να ξεστοκάρουν…
Άρα κάποιος που βιάζεται να αποκτήσει πληρώνει και εκείνος που μπορεί και περιμένει ίσως πάρει το ίδιο ακριβώς πράγμα με 500€ διαφορά!!! Βλέπε παλαιότερες συσκευές LG και τα S-Galaxy μέχρι και 400€ κάτω…άρα δεν τα σκας και περιμένεις…

NtinosMD

Το 12/512 δεν εχει κανενα πρακτικο σκοπο τουλαχιστον με το υπαρχων software. Nice to have αλλα κανενα ουσιαστικο οφελος – κατι σαν το start/stop σε αυτοκινητα που η χρηση τους γινεται κατα κορον σε εγνατια ( οχι οτι προσφερουν και κατι στη πολη αλλα ας πουμε οτι εχει ). Θα εινια απο τις συσκευες που θα κρατησουν ευκολα την υψηλη τιμη καθως δεν θα υπαρχουν αρκετοι που θα την αγορασουν, αλλα και θα ειναι δυσκολη να το ξαναπουλησεις καθως ο ανταγωνισμος των πιο αδυναμων s10 θα ειναι δυνατος λογω τιμης. Συσκευη για τους μερακληδες που θα θελουν να αποδειξουν ποιος την εχει μεγαλυτερη … την ραμ. Κ αν ερθει κανεις με την δικαιολογια του dex – για τη samsung μιλαμε που ναι μεν καινοτομει σε αρκετα σημεια αλλα τα αφηνει αλλωτε μισα ειτε τα παραταει εντελως. Και απο το να τριγυρναω με εξτρα πληκτρολογιο, ποντικι, καλωδια κλπ ας παρω καλυτερα λαπτοπ και να εχω την ησυχια μου με κανονικα προγραμματα…

NikosAr

Δεν λέω καλή η τεχνολογία, πραγματικά την κατέχει η Samsung … αλλά πείτε μου μια άλλη συσκευή που χρειάζεται για την απόκτηση της τόσα χρήματα και να ξέρεις ότι είναι για 1,2,3 χρόνια . Αυτές οι συσκευές ακυρώνουν από μόνες τους τον λόγο ύπαρξης τους …. ας αναρωτηθεί ο καθένας μας, τι μπορεί να αγοράσει με αυτά τα χρήματα … και που θα κρατήσει για αρκετά χρόνια ..

Χρησταρας

NikosAr Ειναι απιστευτο πως κοστολογουν ετσι ενα προιον το οποιο μετα απο 3-4 χρονια δε θα υποστηριζεται απο την εταιρια. Εδω λεγαμε τα 750αρια οτι ηταν εξωφρενικο ποσο για κινητο ποσο μαλλον τωρα που η τιμη διπλασιαστηκε. Παιδια με αυτα τα λεφτα αγοραζεις υπερτουμπανο λαπτοπ που το κρατας χρονια ή μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις της αγορας. Μονο για καποιον που κανει βαριες εργασιες on the go θα το δικαιολογουσα καπως αλλα και παλι ποιος προτιμα να δουλευει απο την οθονη του κινητου του. Με tablet καλυτερα θα κανει τη δουλεια του που παρεπιπτοντως υπαρχουν ακομα ή τα εχουν ξεχασει τελειως οι εταιριες?

Νικος8

Δεν υπαρχει περιπτωση καθως καθε χρονο βγαίνει η υποτιθέμενη ναυαρχιδα και ουσιαστικα ακυρωνει την προηγούμενη! Κακα τα ψέματα οι διαφορες με το s9 plus δεν θα ναι μεγάλες! Για κινητο ναυαρχιδα θα εδινα max 600-700 ευρω. Εννοειται πως αυτη ειναι τελικη τιμη μετά απο αποφορολογηση και επιστροφη απο χρεωστικές καρτες

ΓΙΑΝΝΗΣ

πολυ αερα πηρε η σαμσουνγκ που μας αρχισε να κοστολογει σε τιμες iphone τις ναυαρχιδες της…Το μονο καλο ειναι οτι το καλοκαιρι η τιμη θα εχει πεσει κατακορυφα, συνεπως μου φαινεται γελοιο να αγορασει καποιος με το λανσαρσμα συσκευη της πλεον.Τουλαχιστον τα iphone κρατανε την αξια τους ακομα και ενα χρονο μετα το s10 σε 3-4 μηνες θα εχει χασει πολυ μεγαλο της αρχικης του αξιας

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

διαφωνώ μονο οτι τα 128γιγα ειναι αρκετα για ναυαρχίδα των 1000+ ευρω και ο λόγος ειναι τα 4Κ βιντεο που πιανουν απίστευτο χωρο!

τα 12ραμ ειναι πραγματικα αστεία… gimmick…
με 4ραμ κανεις οκ δουλειά..
με 6ραμ κανεις δουλειά poweruser
με 8 το τερματιζεις για τα πεντε επόμενα χρόνια…

αρα τα 12giga ram ειναι καθαρά για να εντυπωσιάσει τους ανιδεους στη παρουσίαση …

και μη ξεχναμε!! στη περσινή ναυαρχίδα S9 η εταιρεία αυτή θεώρησε οτι τα 4 giga ram ηταν υπεραρκετά ωστε να τη λανσάρει ετσι…

ΚώσταςD.

Xiaomi mi 9 και άντε γειά….. Θα “κλάψουν” φέτος οι υπόλοιπες….. 😋

Νικος

Τοσα χρηματα για κινητο που εχει τρυπες στην οθονη και exynos επεξεργαστη,δεν θα τα εδινα με την καμια…Απο android ναυαρχιδες για φετος αυτα που θα παιξουν μπαλα θα ειναι τα Oneplus 7 και Xiaomi Mi9..Ολες οι υπολοιπες ναυαρχιδες με τις τιμες τους που εχουν φτασει το θεο,θα φανε τρελα ακυρα…

George

Εάν έπαιρνα φέτος κινητό, η επιλογή μου θα ήταν το νέο Xiaomi Redmi Note 7 pro που θα κυκλοφορήσει σύντομα, εκτός και αν κυκλοφορούσε π.χ κανένα Pocophone F2 που να μου έκανε περισσότερη εντύπωση. Την σημερινή εποχή αγοράζεις καταπληκτικό κινητό τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Για αυτόν βέβαια που θέλει ντε και καλά να τα “σκάσει”, επιλογές υπάρχουν άπειρες. Αφήστε τις ναυαρχίδες για τους… ναυάρχους, και αποκτήσετε κινητό καλό και οικονομικό!!

VasilisN9

@Νικος αν δεν ήταν η Samsung θα σου έλεγα τι μπάλα θα παίζανε, μάλλον θα παίζανε αλλά με μπαλάκια. Όλες οι εταιρείες που ανέφερες.

Nikos Takis

Εγω δεν τα εχω να τα δώσω τόσα λεφτα techblog. Υπάρχουν απο ότι βλέπω όμως πολλα παιδάκια (φοιτητές, κουριερ, delivery, παιδια του μπαμπα και της μαμας με χαρτζιλίκι κινητό αξία; 1,000 ευρώ) που θα τα δώσουν για να το αποκτήσουν..
Γελάω απλα…

Petros

3 μήλα που άλλαξαν την ανθρωπότητα 1. Το μηλο του Αδάμ 2.το μηλο του Ισαάκ Νεύτων ( βαρύτητα) 3. Apple. XS MAX

τακης

Για μενα δεν αξιζει , μετα από κανα εξαμηνο το συζητάμε. Και αν το s10+ κανει χιλιαρικο το νοτε 10 ποσο θα κανει αραγε? 1200 αρχικη τιμη? Δεν λεω θα είναι ένα πολύ καλο κινητο ( ναυαρχιδα βασικα) αλλα αληθεια πόση διαφορα θα εχει από το περσινο μοντελο ? Το In screen finger print ? Η τριπλη καμερα? Και την αντιστροφη φορτιση? Όλα αυτά δικαιολογουν κάθε χρονο την αυξηση της τιμης?

George

@Petros: Τρεις μεγάλες αλήθειες που θα αλλάξουν την ζωή σου: 1. Η Apple άλλαξε τον κόσμο με το πρώτο iPhone που κυκλοφόρησε κάποτε, πριν πολλά χρόνια. 2. Από τότε όμως έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια, και ολόκληρος ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος. Όχι όμως λόγω της Apple αυτή τη φορά. Η Apple έχει ουσιαστικά σταματήσει στο μεταξύ να καινοτομεί, και απλά αντιγράφει τους άλλους. Στο μεταξύ ο ίδιος ο Steve Jobs έχει πια πεθάνει. Ανέστησε την Apple μια εποχή που είχε φτάσει στα όρια της χρεοκοπίας και δεν την ήξερε ούτε “η μάνα της”, δυστυχώς όμως έφυγε πρόωρα. 3. Η παρουσίαση του iPhone Xs Max δεν σηματοδότησε καμιά επανάσταση στον χώρο των smartphones. Ούτε των προηγούμενων μοντέλων της Apple. Απόδειξη: Τους τελευταίους μήνες η Apple έχει χάσει πάνω από το 1/3 της χρηματιστηριακής της αξίας, αποδεικνύοντας ότι όλη αυτή η τεράστια χρηματιστηριακή άνοδος τα χρόνια που προηγήθηκαν ήταν απλά μια τεράστια… φούσκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Software Samsung One UI

One UI 6.1: Διαθέσιμο στις σειρές Galaxy S22 και S21 & στα Fold 4, Fold 3, Flip 4 και Flip3

Μαζικές ενημερώσεις One UI 6.1 εξαπέλυσε σήμερα η Samsung, με το skin να είναι πλέον διαθέσιμο σε πολλές περισσότερες συσκευές.