Samsung Galaxy S10: Πώς να κρύψετε τα bezel της μπροστινής κάμερας

Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Πώς να κρύψετε τα bezel της μπροστινής κάμερας

Η πρόσοψη της κάμερας του Galaxy S10 μπορεί να κρυφτεί. Με μια επιλογή στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, η οποία σας επιτρέπει να μειώσετε τα bezel της μπροστινής κάμερα.

Η ρύθμιση βρίσκεται στο μενού “Εμφάνιση” στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Και ονομάζεται απόκρυψη της μπροστινής κάμερας, ενεργοποιώντας την, κρύβεται η μαύρη μπάρα που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης μειώνοντας αποτελεσματικά τα bezel της οθόνης. Όπως μπορείτε να δείτε και στη παρακάτω φωτογραφία.

Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Πώς να κρύψετε τα bezel της μπροστινής κάμερας

Φυσικά μερικοί χρήστες μπορεί να θέλετε να κρατήσετε απενεργοποιημένη αυτή τη λειτουργία. Μέχρι οι προγραμματιστές να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους κατάλληλα για τις νέες ναυαρχίδες της Samsung.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Είτε έτσι είτε αλλιώς χάλια μαύρα είναι εμφανισιακά

Γιαννης

και αυτοματος μετατρέπεται σε ασχημότερο απο s8

Petros

Ολα τα wallpapers τα εργοστάσιακα που εχει ειναι μαύρα στην γωνια, αν κανεις και αυτο τι σκ.. α bezel less ειναι τοτε?

Ante_geia

Ε ναι … Δεν είναι μπεζελ πρώτον και δεύτερον με αυτό τον τρόπο καταστρέφεις την ομορφιά του κινητού και προσθέτεις μπεζελ. Ότι να ναι

Giorgosgek

Καταραμένη ασχημια

Chris

Είναι αρχή ακόμη και μας φαίνεται άσχημο. Όπως λέγαμε και για το σεμεδακι στα ιφον και τώρα το εχουμε συνηθίσει.

Darth

αυτό και αν ειναι άσχημο!!

Φωτης

Ασχημοπαπο!!! Καλύτερα το αφήνεις οπως ειναι κ τελειώνει η ιστορια.. Αν ειναι ετσι ας παρω το s9..

NikosAr

Ε ναι βρισκοντας τρόπο να κρύψουμε τις τρύπες … άλλη μια μαρκετινιστικη @μπούρδ@ για να αγοράσεις το *καλυτερο smartphone
Όπως βλέπουμε οι εταιρίες δεν έχουν θέμα το πως πρέπει να είναι … το θέμα είμαστε εμείς που μαλώνουμε για το τι είναι *υποκειμενικα καλύτερο για τον καθένα

alex M

Πραγματικά, γιατί να θέλει κάποιος να το κρύψει? Σε σχέση με τα notch είναι πολύ καλύτερη η punch hole camera. Πιστεύω ότι με λίγη χρήση δεν θα ενοχλεί κανέναν. Εδώ κάποιοι προσαρμόστηκαν με το notch του iphone X και Xs….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.