Samsung Galaxy S10+: Προβλήματα με τη συνδεσιμότητα αναφέρουν χρήστες στην Αμερική

Samsung, Samsung Galaxy S10+: Προβλήματα με τη συνδεσιμότητα αναφέρουν χρήστες στην Αμερική

Samsung, Samsung Galaxy S10+: Προβλήματα με τη συνδεσιμότητα αναφέρουν χρήστες στην Αμερική

Η σειρά Samsung Galaxy S10 βρίσκεται ήδη στα καταστήματα και αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να ξοδέψουν ένα τέτοιο ποσό για smartphone και σίγουρα περιμένουν το smartphone να δουλεύει άψογα.

Στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες έχουν υπάρξει αρκετές αναφορές όπου κάτοχοι του Samsung Galaxy S10+ παραπονιούνται για προβλήματα συνδεσιμότητας.

Τα περισσότερα reports αναφέρονται από πελάτες της Sprint που αναφέρουν προβλήματα στην ισχύ του σήματος, ωστόσο, πελάτες της T-Mobile και της AT&T αναφέρουν παρόμοια προβλήματα σε μικρότερο βαθμό.

Παρατηρήστε τις διαφορές στην ισχύ του σήματος χωρίς την χρήση προστατευτικής θήκης και με την χρήση.

Samsung, Samsung Galaxy S10+: Προβλήματα με τη συνδεσιμότητα αναφέρουν χρήστες στην Αμερική Samsung, Samsung Galaxy S10+: Προβλήματα με τη συνδεσιμότητα αναφέρουν χρήστες στην Αμερική

Η Sprint έδωσε γρήγορα απάντηση στο θέμα λέγοντας ότι το πρόβλημα θα φτιαχτεί με ένα επερχόμενο software update. Η λύση που προτείνει ωστόσο μέχρι τότε μετά τα βασικά troubleshooting test είναι το Profile update, Software update και η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί σύμφωνα με άλλους χρήστης απενεργοποιώντας την Band 41 και Band 25 μέσω κρυμμένου Data Programming μενού. Το πρόβλημα φαίνεται πως είναι η τοποθεσία και η συχνότητα ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που το πρόβλημα εμφανίζεται υπό συγκεκριμένες συνθήκες όπως η χρήση προστατευτικής θήκης.

Όσοι είναι κάτοχοι των Galaxy S10+ έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στο σήμα και την συνδεσιμότητα εντός Ελλάδας;

Πηγή 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σωτηρης

Εγω το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι αλλο.Οταν μπαινω στο ιντερνετ και γραφω κατι για αναζητηση,δεν το ανοιγει με την πρωτη,πολλες φορες ουτε και με την δευτερη φορα.Δεν εμφανιζει τιποτα και πρεπει να την κλεισω,να ξανακανω την αναζητηση και μετα να μπει…Καντε κατι για να λυθει το θεμα!!! Για 1300€ κινητο ειναι απαραδεκτο!!!!!

Δημήτρης

καλημέρα, εμένα εκει που μιλάω σταματάω να ακούω αλλα με ακούν κανονικά επίσης με πέρνουν και μολις απαντάω δειχνει στον άλλο ότι του κλείνω το τηλέφωνο, δεν γίνεται πάντα στον ένα μήνα που το έχω έχει γίνει καμια δεκαριά φορές

Γιατσιος Απόστολος

Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν βγαίνω από wifi ενώ δείχνει το κινητό ότι έχει σήμα 4G στην ουσία δεν δουλεύει καθόλου το internet πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις σήματος να κλείσω το LTE 4g να το ξανανοιξω και μετά οκ. Ελπίζω να είναι κάποιο θέμα εταιρίας ή λογισμικού

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

και γω με note 9 συνεχως ανακαλυπτω bugs και αδυναμιες…
Ξεφτυλα για τη Samsung και καλα για το πιο επαγγελματικό της κινητό εχω ξενερωσει αλλα που να πας…? Ολοι οι αλλοι ειναι πεθαμένοι

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Αλλα τελικα δεν αξιζει να σκας λεφτα για κινητο. Χιλιες φορες περσινο προπερσινο μοντελο να το παιρνεις οταν πιανει limit down. Του χρονου τετοια εποχη το s9 plus θα χει 380 ευρω.

Αυτο για μενα ειναι μια λαμπρη αγορα! Ουτε xiaomi ουτε one plus ουτε αηδιες με βασικες ελλείψεις πανω τους οπως αυτες του jack, του stereo ηχου, της αδιαβροχοποιησης, του ois κλπ συν οτι ο κινεζος θα παιζει πια στις 6.7 ιντσες παντοφλα χωρις κανενα απολυτως νοημα!

Στο note ας πουμε τρωω τη πικρα με το μεγεθος αλλα φυσικα χρειάζεται η επιφάνεια οταν εχεις πενακι και γράφεις.

Vendetta

Παπαροκά μου ακούγεσαι δυστυχισμένος ότι και να κάνουν οι εταιρίες…

Gggra

Pedia k go provlima me to s10+ k to sima ..poli apla exo ena tamplet samsung tou 2013 8gb k den xani to sima pote se sigkrisi me to s10+. Mpeni vgeni xani to sima ala k ala:((((

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.