Samsung Galaxy S10E: Το “προσιτό” S10 θα κοστίζει 750 ευρώ;

, Samsung Galaxy S10E: Το “προσιτό” S10 θα κοστίζει 750 ευρώ;

Το αναμενόμενο Samsung Galaxy S10e λέγεται ότι θα είναι το πιο προσιτό από την νέα σειρά S10 της Samsung και το περιμένουμε να κάνει την εμφάνισή του μαζί με τα Galaxy S10 και Galaxy S10+ στο Unapacked 2019 που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου ταυτόχρονα σε San Fransisco και Λονδίνο (το Techblog θα είναι εκεί!).

Σήμερα βλέπουμε τα πρώτα επίσημα press renders του Galaxy S10e το οποίο λέγεται ότι θα έχει οθόνη αφής με διαγώνιο 5.8 ίντσες και όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, selfie camera μποστά αριστερά και dual camera πίσω.

Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Samsung Galaxy S10e θα κυκλοφορήσει σε μία μόνο έκδοση με μνήμη RAM 6GB και ενσωματωμένη μνήμη 128GB και τιμή κοντά στα 750 ευρώ! Έχουμε φτάσει πλέον να λέμε ότι τα 750 ευρώ είναι για μια “προσιτή” συσκευή επειδή Apple, Huawei και Samsung έχουν φτάσει να πουλάνε τις ναυαρχίδες στα 1000+ ευρώ…

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Ενδιαφέρον χαρακτηριστικά αλλά από τιμή απλησίαστο και καταλαβαίνεις τώρα ότι αν το προσιτό θα κάνει 750€ το πιο “premium” μοντέλο θα κοστίζει τουλάχιστον ένα νεφρό

Γιάννης

Αυτό με τις τιμές πραγματικά έχει ξεφύγει η κατάσταση, θα ηταν ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κάνεις ένα βιντεάκι στο οπόιο θα αναλύονται στοιχεία π.χ πόσο κοστίζει για την samsung ενα κινητο να το παράξει;; ποσο κοστίζει να παράξει 100 ή ακόμα και χίλια;; λαμβάνοντας υπόψιν οτι για μαζική παραγωγή πέφτει και το κόστος των υλικών…. πραγματικά θα είχε πολύ ενδιαφέρων… δηλ π.χ 1 samsung s 10e ποσό κόστισε στην samsung;;; εγω ειμαι τις άποψης πως αν το υπέρ τούμπανο το s10 + έφτανε π.χ τα 800 (τι λέω τώρα ε;;) πιστέυω θα είχε και παραπάνω πωλήσεις και περισότερα κέρδη… μπορεί ομως να κάνω και λάθος.

pilotos

Βεβαιως θα σταθω στο κλεισιμο οπως και οι περισσοτεροι θεωρω ασχετως την οικονομικη δυνατοτητα που εχει ο καθενας.. Ειδικοτερα samsung και apple (lg,sony κ.α δεν αναφερω λογω των χαμηλων πωλησεων αλλα δεν πανε πισω στις τιμες) το εχουν ξεφτιλισει το θεμα οταν η κατασκευη μιας ναυαρχιδας κοστιζει 350-450 συν βεβαια και τα υπολοιπα εξοδα που εχουν. Δεν δικαιολογει την τελικη τιμη που φτανει τις 3 φορες και βαλε. Μονο η xiaomi εχει και ελπιζω να παραμεινει στις χαμηλες τιμες και οφειλουμε ολοι να το παραδεχτουμε με βαση αυτα που μας προσφερει με βαση την αξια και τα χαρακτηριστικα. Μην ξεχασω και την huawei που εχει φτασει εδω που ειναι με την ιδια στρατηγικη αλλα απ οτι φαινεται θα καταληξει να γινει σαν τις υπολοιπες λογω ισως brandname που εχει χτισει και πιστεψε και ο προεδρος της εξ αρχης.
Κατ εμε οποιος θελει μια καλη, αρκετα ποιοτικη και vfm συσκευη να αγορασει καποιο xiaomi ή καποιο huawei περσινο μοντελο που θα εχει πεσει η τιμη του. Τωρα αν χρειαζεται ολο το πακετο εννοωντας φιγουρα,αξιοπιστια,χαρακτηριστικα και οτι αλλο νομιζει καλυτερο ας προτιμησει samsung ή apple με το χερι στη τσεπη. (οχι στην καρδια) :Ρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.