Samsung Galaxy S11: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει εύκαμπτη επεκτεινόμενη οθόνη

Samsung Galaxy S11, Samsung Galaxy S11: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει εύκαμπτη επεκτεινόμενη οθόνη

Έχουν περάσει μόλις τέσσερις μήνες από την κυκλοφορία των Samsung Galaxy S10, και θέλουμε κάτι λιγότερο από μήνα για την παρουσίαση των Samsung Galaxy Note 10. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι tipsters και οι leakers ασχολούνται ήδη με το Samsung Galaxy S11, που μάλλον θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο του 2020.

Συνήθως η σειρά S της Samsung περιλαμβάνει συσκευές με σχετικά τυπικό σχεδιασμό και high end χαρακτηριστικά. Όμως, σύμφωνα με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ανακάλυψε το LetsGoDigital, η εταιρεία θα αλλάξει τη συνήθη τακτική της και θα κυκλοφορήσει ένα διαφορετικό S smartphone.

Samsung Galaxy S11, Samsung Galaxy S11: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει εύκαμπτη επεκτεινόμενη οθόνη

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει ότι η Samsung εργάζεται δυναμικά στη δημιουργία συσκευών που χωράνε στην τσέπη αλλά προσφέρουν μεγαλύτερες οθόνης.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, φαίνεται η οθόνη του Samsung Galaxy S11 θα επεκτείνεται προς τα δεξιά. Χωρίς όμως να αναφέρεται σε κάποιο σημείο το πως επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο, ή που ακριβώς είναι κρυμμένη το επιπλέον τμήμα της.

Samsung Galaxy S11, Samsung Galaxy S11: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει εύκαμπτη επεκτεινόμενη οθόνη

Η εικόνα αποκαλύπτει επίσης ότι το περίγραμμα γύρω από την οθόνη μετατοπίζεται ελάχιστα ώστε η flexible display να παραμείνει προστατευμένη από εξωτερικούς παράγοντες.

Κατά πάσα πιθανότητα για να επεκταθεί η οθόνη το smartphone θα χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό από ράγες, ο οποίος θα μπορεί να υποστηρίξει την flexible display και ίσως να είναι αποθηκευμένη σε έναν μηχανισμό τύπου σωλήνα.

Samsung Galaxy S11, Samsung Galaxy S11: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει εύκαμπτη επεκτεινόμενη οθόνη

Σημαντικό είναι να παρατηρήσουμε ότι στο κέντρο της κλειστής οθόνης υπάρχει ένα punch hole για τη selfie κάμερα, κάτι που σημαίνει πως αυτό το τμήμα της οθόνης δεν θα μπορεί να μετακινηθεί καθόλου. Όσον αφορά τη πίσω κάμερα, αυτή βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της συσκευής που θα παραμένει σταθερή.

Αν όντως η εταιρεία ετοιμάζει τον συγκεκριμένο σχεδιασμό για το Samsung Galaxy S11, τότε θα είναι η πρώτη φορά που η Samsung αποφασίζει να αλλάξει δραστικά των σχεδιασμό της σειράς.

Samsung Galaxy S11, Samsung Galaxy S11: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει εύκαμπτη επεκτεινόμενη οθόνη Samsung Galaxy S11, Samsung Galaxy S11: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει εύκαμπτη επεκτεινόμενη οθόνη

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanoslam

Μάλλον προς τα εκεί θα πάει η δουλειά πιστεύω. Αυτο είναι το πιο βολικό.

I am

Μακάρι γιατί note και s είναι αρκετά παρόμοια και μόνο επαγγελματιες βρίσουν διαφορές. Αν και κάτι πήγε να γίνει φέτος με την σειρά A

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.