Samsung Galaxy S II ανεπίσημα επίσημο

Μερικές ώρες πριν από την επίσημη ανακοίνωσή του και ξέρουμε σχεδόν τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S II ενώ έχουμε και την πρώτη καθαρή φωτογραφία. Το υπερ-τηλέφωνο ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη Super AMOLED Plus 4,3″ (3D?), τρέχει Android 2.3 Gingerbread και έχει Wi-Fi n, Bluetooth 3.0 και κάμερα 8 Megapixel με βίντεο Full HD.

update: Επίσημες φωτογραφίες και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S II.

Το Samsung Galaxy S2 θα είναι το δεύτερο smartphone με διπύρηνο επεξεργαστή και κάμερα που τραβάει βίντεο 1920×1080 Full HD μαζί με το LG Optimus 2X.

, Samsung Galaxy S II ανεπίσημα επίσημο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Michalis13

το περιμενα καλυτερο…

jivaras123

Τέλειο, ελπίζω να ερθει σύντομα και να πετάξω επιτέλους το Nokia 5800!

ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΗΣ

μοιάζει με το iphone? η μου φάνηκε? 😛

Ελπινίκη Σκουλά

Με το iphone 4 είναι ξαδερφάκια? Γιατί μοιάζουν πολύ εμφανισιακά….
χαχαχαχαχαχαχα 🙂

REDODIN7

Ξερουμε στο περιπου ποτε βγαινει ?

tsamo

Ενώ είναι ωραία τα χαρακτηρηστικά του , μου τα χαλάει η εμφάνιση …. Υποθέτω ότι πρέπει να περιμένω να το δω αύριο για να κρίνω .

KFC

Δεν μοιάζουν ,το iphone είναι πιο ωραίο. Για να αλλάξω το galaxy s θέλω καλύτερη οθόνη ! Περίμενα qHD Super Amoled Plus…

Tpc

Το θελω!!!!!!!!!!!!1

Gymakos N.

……ΝΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕ…..ειμαστε καλα εδω μεσα?????πως περναει απο το μυαλο συγκριση τετιων Πυρινοκινητων συσκευων με το Κουρδιστιρι-με την μεχρι τωρα Τελεια οθονη?????μηπως πρεπει να βλεπουμε κατι τετιο
https://www.slashgear.com/lg-triptych-phone-morphs-into-tablet-concept-design-11132938/
……για να καταλαβενουμε την κατα ετη φωτος διαφορα??????????
………Sorry για το κατα αγνωστων Ξεσπασμα, αλλα μετα απο ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΜΑ της Nokia, απο βασιλησας του ελευθερου λογισμικου, Υποτακτικια τωρα στο νεο Νταβ……κι της Μ…..soft,που καταχειροκροτηθικε απο ολους, αλλα οιι εργαζομενοι της ιδιας το Κραξαν επαξια, εχω απλα βγει απτα ρουχα μου……………..

πετρος

jivara αν δεν το θες το 5800 να σε δωσω την διευθηνση μου να με το στειλεις ?

pete

ontwss moiazei me to iPhone 4.sigoura tha einai teleio .estw kai me authn thn ahdia sxediasmo.

stelios GR

κριμα που η samsung με τετοιο hardware-προτυπο που χρησιμοποιει στις συσκευες της, και τετοια ποιοτητα κατασκευης, μιμειται στο σχεδιασμο το iphone….κριμα….παρολ’αυτα παραμενει αξιολογο και μακαρι οταν ερθει να ειμαι σε θεση να το αποκτησω…….

Γιαννης

καλό φαίνετε, μία ερώτηση , εαν θα έχει ραδιόφωνο θα μπορεί να ηχογραφεί κιόλας??

Ξέρεις κανείς κάποιο άλλο κινητό που να μπορεί να ηχογραφεί στο ραδιόφωνο???

Ευχαριστώ.

Ovios

πολυ ομορφο να και τι βρηκα για το επεξεργαστη του που θα ονομαζεται
EXYNOS απο τις λεξεις exypnos + prasinos LOL

https://blog.gsmarena.com/samsung-orion-dual-core-mobile-cpu-now-called-exynos-production-starts-next-month/

NiTha

H Sam sto front face ekane kalo copy paste….

panagiotisXII

Φαινεται πολυ δυνατο αλλα το τεραστιο μπαμ δεν το κανει. Λογικο κιολας αφου οπως εχουν ερθει τα πραγματα σημερα μας δινουν τεχνολογια με το σταγονομετρο. Αρα δεν με βλεπω να αλλαζω το πολυαγαπημενο μου galaxy s αν δεν δω κατι πραγματικα ριζοσπαστικο. Ισως χρειαστει να περιμενω μια γενια ακομη…

nio

κριμα και η samsung ειναι η εταιρεια που συμπαθουσα και σχεδιαστικα και τεχνολογικα για τα κινητα της..μα ειναι δυνατον να εχεις σχεδιασει το πιο στυλατο κινητο (ομνια 2) κ ενα επισης στυλατο κινητο (galaxy s) και εν τελη να φτιαχνεις διδυμο αδερφακι του iphone 4??ωραιο το iphone 4 αλλα οχι τοσο οσο το desighn που εδινε η samsung στα δικα της smartphones.επισης ως προς τα τεχνικα χαρακτηριστικα προσωπικα οι διπυρινοι επεξεργαστες το 3D οι οθονες με λιγο μεγαλυτερη αναλυση (που δεν ειναι HD ακομα) κ τα περισσοτερα megapixels στην καμερα δεν θεωρω οτι δινουν κατι καινουριο στα smartphones αρα δεν θεωρω οτι υπαρχει λογος να καταξοδευτω για να αλλαξω το omnia 2 που με τα ελλατωματα κ προτερηματα του ακομη κ μπροστα στα διπηρηνα παραμενει αξιοπρεπεστατο σε λειτουργιες smartphone καθως ουσιαστικα με τα διπυρηνα θα κανεις οτι κανεις με το νυν κινητο σου απλα πιο γρηγορα.αυτο δε μου αρκει.θελω κατι που να μου δωσει νεες δυνατοτητες (οπως η ενσωματωμενη ψηφιακη tv ο προβολεας α λα samsung beam που το βρισκω πολυ ωραιο χαρακτηριστικο,οι μεγαλυτερες ταχυτητες internet (4G θα δουμε Αραγε Ελλαδα συντομα?) ,η δυνατοτητα εγγραφης σε ραδιοφωνο κ tv που προτεινε ευστοχα ο φιλος πιο πανω κλπ).στο κουτακι του omnia… Συνέχεια »

Αντώνης

Πο πο … μα τι απαιτιτικοι που ειστε..

θυμαμαι οταν ειχα το σονυ ερικσον μου κ700ι … 38mb εσωτερικη μνημη και ελατωματικο joystick…

Αντώνης

εγω θελω να πατας ενα κουμπι και να βγαινει δορυφορικη για νοβα..επισης να εξελισσετε σε λαπτοπ και φυσικα .. προτζεκτορ…επισης θελς μια καλυτερη καμερα που να μπορεις να προσθετης εξτρα φακους

nio

παιδια τους εξηγησα τους λογους και το τι θελω απο το επομενο μου κινητο με στοιχεια απτα κ ρεαλιστικα που ηδη υπαρχουν σε καποια κινητα (και κινητο με tv υπαρχει και κινητο 4G υπαρχει κ κινητο με προβολεα).δεν βρισκω λογο αυτα τα χαρακτηριστικα να μην γινουν mainstream στα κινητα επομενης γεννιας.δε μαρεσει να χρησιμοποιω ειρωνια καθολου.ειναι το πιο ευκολο κ δεν τιμαει οποιον τη χρησιμοποιει.αν θεωρεις φιλε μου τα χαρακτηριστικα που προανεφερα οτι ειναι επιστημονικης φαντασιας αποδειξε το μου.εγω μπορω να σου φερω παραδειγματα κινητων που διαθετουν εστω ενα απο αυτα.

panagiotisXII

@Αντωνης Οπως ειπε και ο φιλος πανω απο μενα το να ειρωνευομαστε ειναι το πιο ευκολο. Να παραθεσουμε 2-3 επιχειρηματα ειναι προφανως δυσκολοτερο ετσι? Κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι ενα κινητο-θηριο, απλα η γνωμη μου ειναι πως απο τη στιγμη που εδωσα 500 € το περασμενο καλοκαιρι για το galaxy s, δεν θεωρω οτι αξιζει να δωσω αλλα τοσα γιατι το κινητο δεν εξελισσεται στο βαθμο που θα το ηθελα. Το να θελει (και να μπορει φυσικα) καποιος να αλλαξει μεσα σε 6μηνο/χρονο κινητο ειναι δικαιωμα του και καλα κανει. Καθενας χρησιμοποιει τα χρηματα του οπως θεωρει καλυτερο. Προσωπικα δεν θελω να υποταχθω στη στρατηγικη των εταιριων να πεταν καθε 6μηνο την ιδια συσκευη με μια μικρη προσθηκη επανω. Ειναι δικαιωμα μου.

Υ.Γ. Τουλαχιστον οταν αποφασιζουμε να ειρωνευτουμε ας το κανουμε ορθογραφημενα…

michalis-mclaren

Πολύ ωραίο κινητάκι θα είναι αλλα η οθόνη στην καθημερινή χρήση θα είναι πολύ μεγάλη και άβολη αλλα συνάμα εντυπωσιακή! Όπως όταν βάζεις μεγάλες ζάντες χρωμιου αλλα το αμάξι σέρνεται μετά! Πάντως το galaxy s μου δεν το αλλάζω προς το παρόν γιατί η μεγάλη αλλαγή έγινε απο tft-lcd σε super-amoled. Η super amoled plus έχει λίγα παραπάνω pixels που δεν μου λέει και πολλά και γιαυτό βάλανε και πιο μεγάλη οθόνη γιατί στις 4 ίντσες δεν θα είχε καμιά διαφορά με το galaxy s!

Αντώνης

Παιδια αστιευομαι..μια πλακα εκανα.και εγω συμφονο μαζι σας… 🙂

tom not

Καλά βρε παιδιά αμέσως οι κακίες?Δεν προσέξατε ότι το κουμπάκι κάτω δεν είναι στρόγγυλο αλλά τετραγωνισμένο?Ακούς εκεί μοιάζουν..Εμένα,αν δε λέγατε εσεις,ούτε που θα μου πήγαινε στο μυαλό ότι μοιάζει με το iphone.

Nikos

Σαν σχεδιο δεν λεει,ασε που 4.3 ειναι τεραστια οθονη.Το galaxy s μου αρεσε πολυ τωρα το χαλασανε το 2.Οταν φτιαχνεις ενα κιν μεγαλο σε μεγεθος ε του δινεις κ ενα καλυτερο σχεδιο μην δειχνει σαν τουβλο πχ ειδα το concept της nokia, πανεμορφο.

Spiros

Παιδια ηρεμα θα ειναι λεπτο νομιζω 8. κατι mm θα ειναι παναλαφρο και ευελπιστω αν οντως αντιγραψε το μηλο να εχει αντιγραψει και μια καλυτερη ποιοτητα κατασκευης οχι παλι πλαστικα . Οπως και να εχει εχω παρει τον γαλαξια και αυτο θα το παρω σιγουρα !

jek

Οποιος θέλει να δεί την παρουσίαση του Galaxy S2
μπορεί να την δεί εδώ–>https://www.samsungunpacked.com/html/stream.html

Spiros

@jek thnx για το λινκ

Nightmare

https://www.youtube.com/watch?v=1xvGMorysdA&feature=feedu

τι σημασία έχει αν μοιάζει με το iphone??
πάντως εμένα δεν μου μοιάζει και πολύ έτσι όπως το είδα στο βίντεο…

Tasos

Samsung I9100 Galaxy S II Σχεδιασμός Γενική 2G GSM δίκτυο 850 / 900 / 1800 / 1900 3G HSDPA 900 / 1900 / 2100 Ανακοινώθηκε το 2011, Φεβρουάριος Κατάσταση Σύντομα κοντά σας. Exp. απελευθέρωση το 2011, Q1 Διαστάσεις 8,49 χιλιοστά πάχος Βάρος 116 γρ Τύπος οθόνης Super Plus AMOLED capacitive touchscreen, 16M χρώματα Μέγεθος 480 x 800 pixels, 4.3 ίντσες – Gorilla γυαλί οθόνη – TouchWiz UI v4.0 – Μέθοδο εισαγωγής Multi-touch – Αισθητήρας επιταχυνσιόμετρο για UI αυτόματη περιστροφή – Ελέγχου αφής – Αισθητήρας απόστασης για auto turn-off – Εισαγωγή κειμένου Swype Ήχος ειδοποίησης τύπους δόνησης? MP3, WAV ήχοι κλήσης Μεγάφωνο Ναι Βύσμα 3,5 χιλιοστά Ναι Τηλεφωνικός κατάλογος Σχεδόν απεριόριστες εισόδους και τομείς, Photocall Πρόσκληση αρχεία Σχεδόν απεριόριστη Εσωτερική αποθήκευση 16 GB, μνήμη RAM 1 GB Υποδοχή κάρτας microSD μέχρι 32GB Δεδομένα GPRS Ναι EDGE Ναι 3G HSDPA, 24,4 Mbps? HSUPA, 5,76 Mbps WLAN Wi-Fi 802.11 a / b / g / n? DLNA Bluetooth Ναι, v3.0 + HS Υπέρυθρες αριθ USB Ναι, v2.0 microUSB Κάμερα Πρωτοβάθμια 8 MP, 3264×2448 pixels, autofocus, φλας LED Χαρακτηριστικά Geo-tagging, εστίαση αφής, του προσώπου και ανίχνευση χαμόγελου, σταθεροποίηση εικόνας Βίντεο Ναι, 1080p Δευτεροβάθμια Ναι, 2 MP Χαρακτηριστικά λειτουργικό σύστημα Android OS, v2.3 (Ψωμί) CPU… Συνέχεια »

Tasos

είναι εξοπλισμένο με κάμερα 8 megapixel η οποία θα μπορεί να καταγράψει εύκολα βίντεο σε ανάλυση 1080p Full HD, θα έχει οθόνη 4.3″ ίντσες με ανάλυση 800 x 480 Super AMOLED Plus Touchscreen και μέσα στα σωθικά του θα χτυπάει δυνατά η καρδιά του διπλοπύρηνου ARM Cortex A9 επεξεργαστή με κωδική ονομασία Orion.
CPU 1,0 GHz Orion επεξεργαστή διπλού πυρήνα.

despina

ηθελα να παρω το iphone 4 αλλα τωρα μαρεσει και αυτο θελω να ρωτησω την γνωμη σας εσεις τι λετε?ποιο ειναι καλυτερο?α και στο iphone πως κατεβαζεις εφαρμογες?πληρωνεις μεσω πιστωτικης καρτας?

despina

τωρα ειδα και για το i phone 5 ξερουμε τα χαρακτηριστικα του?ποτε θα βγει?θα ναι καλυτερο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.