Samsung Galaxy S20 & Galaxy Note 20: Κάθε τρίμηνο οι ενημερώσεις – Φτάνουν στο τέλος της υποστήριξης

Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 & Galaxy Note 20: Κάθε τρίμηνο οι ενημερώσεις – Φτάνουν στο τέλος της υποστήριξης

Οι σειρές Galaxy S20 και Galaxy Note 20 της Samsung φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος της υποστήριξης, αφού αλλάζει ο ρυθμός που λαμβάνουν ενημερώσεις.

Η Samsung μετέφερε επίσημα τη σειρά Galaxy S20 σε τριμηνιαίες ενημερώσεις αντί για μηνιαίες. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 FE ή μια συσκευή από τη σειρά Note 20, δεν θα λαμβάνετε πλέον μηνιαίες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας από τη Samsung. Αντίθετα, θα τα λαμβάνετε μία φορά κάθε τρεις μήνες, όπως αναφέρει το Android Authority.

Η Samsung έχει ήδη εκδώσει τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας του Μαρτίου 2024 για τη σειρά Galaxy S20, επομένως η αλλαγή θα γίνει από την ενημέρωση του Απριλίου (που δεν θα έρθει). Πλέον, οι συσκευές της σειράς Galaxy S20 και Note 20 θα λάβουν μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας τον Ιούνιο.

Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το ακριβές χρονικό διάστημα για τις τριμηνιαίες ενημερώσεις για τις σειρές Galaxy S20 και Note 20. Ωστόσο, κοιτάζοντας τον τρόπο με τον οποίο η Samsung έκανε τα πράγματα στο παρελθόν και πώς αλλάζει η πολιτική ενημέρωσης, φαίνεται πιθανό ότι αυτές οι τριμηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας θα παραμείνουν για περίπου ένα χρόνο μετά τα τέσσερα χρόνια των μηνιαίων ενημερώσεων.

Η σειρά Galaxy S20 έλαβε την τρίτη και τελευταία ενημέρωση συστήματος Android πέρυσι, φτάνοντάς την στο Android 13. Όταν κυκλοφόρησε το 2020, η πολιτική ενημέρωσης της Samsung υποσχόταν τρεις σημαντικές ενημερώσεις Android.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.