Samsung Galaxy S20: Άνοιξαν οι προπαραγγελίες στις ΗΠΑ, κυκλοφορούν 6 Μαρτίου

https://youtu.be/3g3i2my0V98

Η 11η Φεβρουαρίου είναι μία σημαντική ημέρα για πολλούς φίλους της τεχνολογίας, διότι θα πραγματοποιηθεί το Unpacked Event 2020 της Samsung. Περιμένουμε η εταιρεία να παρουσιάσει τα Samsung Galaxy S20, το Samsung Galaxy Z Flip, τα νέα Samsung Galaxy Buds+, και άλλα. Λίγο πριν την παρουσίαση των smartphones, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια άνοιξε τη σελίδα προπαραγγελιών.

Οι προπαραγγελίες και οι πρώτες αποστολές

Προς το παρόν, έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τα Galaxy S20 όσοι διαμένουν στις ΗΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στη σχετική σελίδα, να πραγματοποιήσουν εγγραφή, και να προπαραγγείλουν το μοντέλο που θέλουν.

Η Samsung δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με προσφορές trade-in. Ωστόσο, όσοι προπαραγγείλουν τα Samsung Galaxy S20 θα πάρουν μία αποκλειστική πίστωση 35 δολαρίων Αμερικής ή περίπου 32 ευρώ, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την αγορά αξεσουάρ, και άλλων προϊόντων.

Επιπλέον, αν και η εταιρεία δεν το αναφέρει στην αρχική σελίδα, ούτε έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα, από προηγούμενα leaks γνωρίζουμε ότι όσοι προπαραγγείλουν τα Galaxy S20+ και S20 Ultra θα λάβουν δωρεάν τα Galaxy Buds+. Τα νεότερα TWS ακουστικά της εταιρείας αναμένεται να έχουν τιμή πώλησης 149 δολάρια Αμερικής ή περίπου 135 ευρώ.

Τέλος, η σελίδα προπαραγγελιών επιβεβαιώνει ότι η αποστολή των πρώτων Samsung Galaxy S20 θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου του 2020.

Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20: Άνοιξαν οι προπαραγγελίες στις ΗΠΑ, κυκλοφορούν 6 Μαρτίου

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.