Samsung Galaxy S20: Χαμηλές πωλήσεις λόγω του κορονοϊού

, Samsung Galaxy S20: Χαμηλές πωλήσεις λόγω του κορονοϊού

Η Samsung κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα την σειρά Galaxy S20, η οποία αποτελείται από τρία μοντέλα. Τα φθηνό Galaxy S20, το S20 Plus που κατατάσσεται ενδιάμεσα και το κορυφαίο Galaxy S20 Ultra το οποίο χαρακτηρίζεται εκτός από high-end χαρακτηριστικά και από υψηλή τιμή. Πληροφορίες τώρα που προέρχονται από την Νότια Κορέα, δείχνουν πωλήσεις που απογοητεύουν, και δυστυχώς για την Samsung για αυτό οφείλεται η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Σήμερα μόνο επιβεβαιώθηκαν 256 νέα κρούσματα του ιού, γεγονός που ωθεί τους καταναλωτές να μείνουν στο σπίτι τους. Ουσιαστικά, αυτό συμβαίνει σε αρκετές χώρες του πλανήτη συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας και της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αναφορές οι πωλήσεις των Galaxy S20 είναι κατά 50% λιγότερες την πρώτη ημέρα σε σχέση με το Galaxy S10 που κυκλοφόρησε πριν από έναν χρόνο.

Η Samsung ακύρωσε ένα δεύτερο event που ετοίμαζε για να προωθήσει τα νέα της flagship smartphone με αποτέλεσμα, όλο το μάρκετινγκ να πάει πίσω. Προς το παρόν, οι πωλήσεις των Galaxy S20 φημολογείται ότι ανέρχονται στα 70.800 κομμάτια ενώ το ίδιο διάστημα πέρυσι η Samsung κατάφερε να προωθήσει στην αγορά τουλάχιστον 140.000 κομμάτια της σειράς S10. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Note 10 που κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο έφτασαν τις 220.000 πωλήσεις την πρώτη ημέρα.

Οι πωλήσεις των Galaxy S20 πιθανόν θα αυξηθούν το επόμενο διάστημα, βέβαια αυτό προϋποθέτει την υποχώρηση του κορονοϊού, ο οποίος έχει επηρεάσει όλο τον πλανήτη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS

Nαι θα πανε ολοι τρεχοντας να δωσουν 1400 ευρω για το ultra…Μακαρι να πεσουν ολων οι πωλησεις μπας και δουμε καμια γενναια μειωση τιμων..

John

Ναι, δεν φταίει ο κορωνοϊός. Αδιάφορα σχεδιαστικά, μέτρια χαρακτηριστικά και το φθηνότερο έχει χίλια ευρώ…

jonjon

Λογικό υπάρχουν άλλα πράγματα πιο σημαντικά από τα gadgetakia! Η κρίση φέρνει ευκαιρίες όταν ξανάνοιξουν τα μαγαζιά ας βάλουν προσφορές δυνατές αν θέλουν να πουλήσουν.

Ιππο

Ποιος κοροναιος με τετοιες τιμες φετος λογικο ηταν. Την ειδαν apple βλέπεις.. Μονο που αν ειναι να δωσω ενα χιλιαρικο για τηλεφωνο ας παρω το iphone κιολας.

Γιώργος Κ

Οι τιμές είναι υψηλές , Πρέπει να επανέλθουν, η κάθε ναυαρχίδα η κορυφαία συσκευή δεν Μπορεί να υπερβαίνει τα 600€ . Ευτυχώς μας προσγείωσε ο Κορωνοϊος. Και μην ξεχνιόμαστε δεν πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν και προβλήματα με την κάμερα ; ΓΙΑΤΙ ;

Vendetta

Όλοι οι κλάδοι έχουν πληγεί από τον Κοροναιό αλλά εδώ φταίει η σχεδίαση και η υψηλή τιμή συμφωνα με τα σχόλιά σας…μάλιστα

Γιώργος

Άτυχη η Samsung,ίσως έπρεπε να είχε αναβάλει την κυκλοφορία του S20 αφού έβλεπε τι γινόταν σε Κίνα και Κορέα.
Με τόσους θανάτους γύρω μας το τελευταίο πράγμα που θέλει ο καθένας μας είναι καινούργιο κινητό.

JR

Η καμερα του S20 ακομη και του ultra ειναι τραγικη για κινητο των 1000-1400 ευρω. Για ψαξε να δεις τι κραξιμο εχει φαει η Samsung πχ με τα προβληματα focus και white balance. Επισης η μπαταρια οταν ειναι ενεργοποιημενα τα 120 hz με το ζορι βγαζει 5-6 ωρες screen time δηλαδη δεν κραταει ουτε μια ημερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.