Samsung Galaxy S20 Fan Edition: Νέα renders με έξι διαφορετικούς χρωματισμούς της συσκευής

, Samsung Galaxy S20 Fan Edition: Νέα renders με έξι διαφορετικούς χρωματισμούς της συσκευής

Πριν λίγες ημέρες είδαμε τα πρώτα renders του Galaxy S20 Fan Edition, της πιο οικονομικής έκδοσης της σειράς S20. Εκεί είδαμε για πρώτη φορά το σχεδιασμό της συσκευής, με ελαφριά κυρτότητα στις άκρες της οθόνης, οπή για τη selfie κάμερα, αλλά και συμμετρικά bezel στο πάνω και το κάτω μέρος της συσκευής.

Όμως, πέραν του μπλε χρώματος που είδαμε τότε, φαίνεται πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε μία πληθώρα διαφορετικών χρωμάτων. Ο @evleaks ανέβασε έξι νέες εικόνες, οι οποίες δείχνουν όλες τις επιλογές. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, το Galaxy S20 Fan Edition θα κυκλοφορήσει και σε μαύρο, άσπρο, χρυσό, κόκκινο, πράσινο και μωβ, προσφέροντας έτσι μία ποικιλία που δεν είδαμε ποτέ στη σειρά S20.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι ήδη γνωστά. Το Galaxy S20 Fan Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει με οθόνη 6,4 ή 6,5 ιντσών ανάλυσης FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, τριπλό σύστημα κάμερας, Exynos 990 SoC και μπαταρία 4.500mAh. Οι μέχρι τώρα αναφορές κάνουν λόγω για κυκλοφορία τον Οκτώβριο με τιμή κοντά στα 650 ευρώ.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σηφης

Απογοητεύτηκα, το περίμενα με sd865 αφου και το s10lite βγήκε με sd855, με τον exynos δεν αξίζει αφου στα χρήματα που θα βγεί παίρνεις s20+ τουλάχιστων μέχρι να πέσει η τιμή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.