Samsung Galaxy S20 Fan Edition: Θα έρθει με Exynos 990 στην Ευρώπη;

, Samsung Galaxy S20 Fan Edition: Θα έρθει με Exynos 990 στην Ευρώπη;

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Galaxy S10 Lite ήταν πως στο εσωτερικό του βρισκόταν ο Snapdragon 855 επεξεργαστής, κάτι που εμείς στην Ευρώπη δεν είδαμε από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς Galaxy S10. Το ίδιο περιμέναμε να γίνει και με το οικονομικότερο S20, όμως από ότι φαίνεται τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αυτή τη φορά.

Μία άλλη έκδοση της συσκευής Galaxy S20 Fan Edition πέρασε από το GeekBench, αυτή τη φορά όμως με δύο μεγάλες διαφορές. Αν και το μοντέλο SM-G781B που είχαμε δει πριν λίγο καιρό φορούσε επεξεργαστή Snapdragon 865 και είχε 6GB μνήμης RAM, το μοντέλο SM-G780F έρχεται με επεξεργαστή Exynos 990, τον ίδιο με τη σειρά Galaxy S20 και Galaxy Note 20. Το εν λόγω μοντέλο όμως έρχεται με 8GB RAM, κάτι που μας δείχνει πως θα υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις για τη συσκευή.

Το θέμα είναι πως για ακόμη μία συσκευή εμείς στην Ευρώπη θα έχουμε τον επεξεργαστή Exynos 990 και όχι κάποιο SoC της Qualcomm. Οι μέχρι τώρα αναφορές κάνουν λόγω για τριπλό σύστημα κάμερας, FHD+ οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και μπαταρία 4.500mAh. Το λειτουργικό της συσκευής θα είναι Android 10 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέταρτο τρίμηνο του 2020.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Λογικό με τις χαμηλές πωλήσεις σειράς s20 και λογικά της σειρας note20 φαίνεται ότι θα προσπαθήσουν να ξεφορτωθούν το απόθεμα CPU. Το έχουμε ξαναπεί περιμένουμε AMD του χρόνου..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.