Samsung Galaxy S20 FE: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα στην οθόνη αφής

Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20 FE: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα στην οθόνη αφής

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια δήλωσε ότι κάθε χρόνο θα κυκλοφορεί ένα Fan Edition smartphone στη σειρά των Galaxy S. Το φετινό μοντέλο είναι το Samsung Galaxy S20 FE, το οποίο έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, ανταγωνιστική τιμή, και σχεδιάστηκε με βάση τις προτιμήσεις των οπαδών της σειράς.

Προβλήματα στις οθόνες αφής

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα 9to5Google, αρκετοί χρήστες αναφέρουν στο Reddit και το Community Forum της εταιρείας προβλήματα με την οθόνη αφής του Galaxy S20 FE που έχουν στα χέρια τους.

Μερικοί από τους χρήστες δηλώνουν ότι η οθόνη του Samsung Galaxy S20 FE δεν ανταποκρίνεται πάντα στο πάτημα. Κάποιοι άλλοι δηλώνουν πώς το smartphone παρουσιάζει ghost inputs, δηλαδή εκτελεί διάφορες ενέργειες χωρίς οι ίδιοι να πατήσουν οτιδήποτε.

Επιπλέον, ο ιστότοπος σημειώνει ότι το Galaxy S20 FE που είχε στη διάθεση του για τη σύνταξη review αντιμετώπιζε παρόμοια προβλήματα, ενώ έμπαινε σε “pocket” mode όταν το κρατούσαν κανονικά στα χέρια τους.

Ποια είναι η αιτία και τι κάνει η Samsung

Το 9to5Google αναφέρει ότι σύμφωνα με την εταιρεία η ίδια δεν γνώριζε για την ύπαρξη αυτών των προβλημάτων, μέχρι που η ιστοσελίδα επέστρεψε το Samsung Galaxy S20 FE και ζήτησε να της το αντικαταστήσουν.

Επίσης, κανείς δεν γνωρίζει αν τα προβλήματα αυτά σχετίζονται με κάποιο γενικό σφάλμα στο software ή ειδικότερα στο hardware μεμονωμένων smartphone. Ωστόσο, αν διαθέτετε ένα Galaxy S20 FE και αντιμετωπίζετε αντίστοιχα προβλήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία και να ζητήσετε αντικατάσταση.

Τώρα που η κατασκευάστρια έχει λάβει γνώση, ενδεχομένως ψάχνει να βρει την αιτία των προβλημάτων αυτών. Θεωρούμε ότι σύντομα θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση, ώστε να ενημερώσει το κοινό για τα μέτρα που σκοπεύει να λάβει.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.