Samsung Galaxy S20 FE: Εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας

Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20 FE: Εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας

Τους τελευταίους μήνες, κυκλοφορούν φήμες, αναφορές, και leaks, για ένα ακόμα μοντέλο της σειράς Galaxy S20, της Samsung. Πρόσφατα, η γερμανική ιστοσελίδα WinFuture δημοσίευσε όλα τα χαρακτηριστικά του smartphone, καθώς και μία σειρά από renders υψηλής ανάλυσης, τα οποία αποκάλυπταν κάθε πτυχή του έξυπνου τηλεφώνου.

Όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα

Το Samsung Galaxy S20 FE θα έχει οθόνη Super AMOLED 6,5 ιντσών με ανάλυση FHD+, πυκνότητα 407ppi, ρυθμό ανανέωσης 120Hz, αναλογία 20:9, προστασία Corning Gorilla Glass 3, in-display fingerprint scanner, και κεντρικά τοποθετημένο punch hole το οποίο φιλοξενεί μία selfie κάμερα 32MP.

Στο εσωτερικό του Galaxy S20 FE θα υπάρχει είτε ο Exynos 990, είτε ο Snapdragon 865. Το smartphone θα κυκλοφορήσει με 6GB μνήμη RAM και 128GB UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία του θα είναι 4.500mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 15W, ασύρματη φόρτιση, και αντίστροφη φόρτιση.

Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20 FE: Εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας

Στο module του Samsung Galaxy S20 FE θα υπάρχουν τρεις κάμερες, η κύρια 12MP με OIS, μία ultra wide 12MP, και ένας τηλεφακός 8MP με δυνατότητα 3x οπτικού ζουμ και OIS.

Επιπλέον, το Galaxy S20 FE θα έχει αρκετούς αισθητήρες και στερεοφωνικά ηχεία, θα διαθέτει USB type-C, θα υποστηρίζει Bluetooth 5.0, NFC, και Wi-Fi 6, θα τρέχει Android 10-based One UI 2.1 ή 2.5, και θα έχει πιστοποίηση IP68.

Τέλος, θα κυκλοφορήσουν τόσο LTE όσο και 5G εκδόσεις, σε έξι χρώματα, λευκό, μπλε, πορτοκαλί, λεβάντα, πράσινο, και κόκκινο. Επίσης, ενδέχεται το Navy Blue να είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μόνο στη 5G έκδοση.

Η επίσημη αποκάλυψη

Στη Φιλιππινέζικη έκδοση του ιστότοπου της εταιρείας εμφανίστηκε μία έκδοση του Samsung Galaxy S20 FE με 128GB αποθηκευτικό χώρο, η οποία μπορεί να δεχθεί δύο κάρτες SIM. Επιπλέον, η καταχώρηση αποκαλύπτει δύο από τα χρώματα του smartphone, το Cloud Navy και το Cloud Lavender.

Ο ιστότοπος δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο για τα χαρακτηριστικά του Galaxy S20 FE, ωστόσο οι εικόνες αποκαλύπτουν κάθε πτυχή του smartphone, το οποίο διαθέτει επίπεδη οθόνη με punch hole και ορθογώνιο module με τρεις κάμερες.

Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20 FE: Εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.