Samsung Galaxy S20 FE: Η προσιτή ναυαρχίδα για όλους τους fans

, Samsung Galaxy S20 FE: Η προσιτή ναυαρχίδα για όλους τους fans

Είναι γνωστό πως η Samsung είναι κάτι παραπάνω από ειδική στο να κατασκευάζει smartphones ναυαρχίδες που εντυπωσιάζουν τόσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και για την εμφάνισή τους με τα Galaxy S20 και Note 20 να είναι η τρανή απόδειξη του πως κατασκευάζονται οι premium συσκευές. Ωστόσο, όταν ακούει κάποιος λέξεις όπως premium και ναυαρχίδα, αυτόματα συνειδητοποιεί πως θα πρόκειται για μια συσκευή που ξεφεύγει οικονομικά μιας και ενσωματώνει τα κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά κάνοντάς την προσβάσιμη σε λίγους. Αυτό είναι το σημείο που η Samsung έρχεται με το Galaxy S20 FE να μας επισημάνει πως ένα smartphone μπορεί να διαθέτει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα να είναι προσιτό.

Αυτό που ανέκαθεν ζητούν οι fans κάθε εταιρείας smartphones, και όχι μόνο, είναι να τους “ακούει” και βάσει του feedback να διαμορφώνει και να προσαρμόζει τα “θέλω” τους σε ένα προϊόν που θα τους ικανοποιεί πλήρως και για αυτό το λόγο η Samsung δημιούργησε το Galaxy S20 Fan Edition, μια ναυαρχίδα σχεδιασμένη στα μέτρα των fans της εταιρείας με high end τεχνικά χαρακτηριστικά και ένα συνολικό πακέτο που απευθύνεται σε ακόμα περισσότερους χρήστες καθώς πρόκειται για μια προσιτή πρόταση στους fans της τεχνολογίας.

, Samsung Galaxy S20 FE: Η προσιτή ναυαρχίδα για όλους τους fans

Premium smartphone

Το Galaxy S20 FE αποτελεί ένα premium smartphone με μοντέρνα σχεδίαση και διαθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη σειρά των S20 να ξεχωρίζει όπως τις καινοτομίες στις κάμερες, τον επεξεργαστή, την υψηλής ποιότητας οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, την προστασία σε νερό και σκόνη βάσει της πιστοποίησης IP68 αλλά και τη μπαταρία που φορτίζει ασύρματα και μπορεί να παρέχει ενέργεια μιας ημέρας, χωρίς να έχει ο χρήστης το μυαλό του στο ότι πρέπει να φορτίσει τη συσκευή του.

Το πρώτο όμως χαρακτηριστικό που εντυπωσιάζει μόλις ο χρήστης πάει στα χέρια του το Galaxy S20 FE είναι η οθόνη του, καθώς έχουμε την Infinity-O Dynamic AMOLED οθόνη στις 6.5 ίντσες με ανάλυση Full HD+ στα 1080×2400 pixels και 405 ppi με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, κάτι που κάνει τη θέαση και χρήση της οθόνης της συσκευής μια εξαιρετικά ομαλή και διασκεδαστική εμπειρία.

Ένα από τα ατού του Galaxy S20 FE που βρίσκουμε σε όλη τη σειρά των S20, είναι το σετ των καμερών που η Samsung έχει εφοδιάσει τη συσκευή. Πιο συγκεκριμένα, στο πίσω μέρος του S20 FE θα βρούμε τριπλή κάμερα που αποτελείται από μια ultra-wide στα 12MP (f/2.2) και οπτικό εύρος 123 μοιρών, μια wide-angle στα 12MP (f/1.9) με τεχνολογία dual pixel auto focus, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, αλλά και έναν φακό telephoto στα 8MP (f/2.4), χωρίς βέβαια να λείπει η selfie κάμερα της Infinity-O οθόνης που διαθέτει φακό στα 32MP (f/2.2) για ακόμα πιο καθαρές selfie φωτογραφίες και video χάρη σε τεχνολογίες οι οποίες εξασφαλίζουν λεπτομερείς λήψεις σε περιβάλλον χαμηλής και υψηλής φωτεινότητας.

Η Samsung θέλει να δώσει στους fans της όσα περισσότερα μπορεί στον τομέα των καμερών καθώς ενσωματώνει AI τεχνολογία που αναγνωρίζει πότε χρειάζεται μια σκηνή περισσότερο φως και έτσι, ένα σκηνικό με χαμηλό φωτισμό γεμίζει αυτόματα με φως, δίνοντας στο χρήστη τα εφόδια για να απαθανατίσει τις αγαπημένες του στιγμές με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

, Samsung Galaxy S20 FE: Η προσιτή ναυαρχίδα για όλους τους fans

Galaxy S20 FE camera setup

Οι χρήστες του Galaxy S20 FE μπορούν να εκμεταλλευτούν ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά των καμερών της συσκευής τους καθώς υπάρχουν τα night mode για καθαρές και ζωντανές φωτογραφίες σε σκοτεινό περιβάλλον με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, το super steady mode για σταθερές λήψεις ακόμα και όταν βρισκόμαστε σε κίνηση αλλά και το space zoom που φτάνει μέχρι τα 30x για να φέρουμε κάθε τι που φωτογραφίζουμε ακόμα πιο κοντά μας, ενώ με το 3x οπτικό zoom, δεν υπάρχουν απώλειες στην ποιότητα της φωτογραφίας.

Προχωρώντας στο εσωτερικό του Galaxy S20 FE, θα βρούμε το λειτουργικό σύστημα Android 10, τον επεξεργαστή Exynos 990 για τη 4G έκδοση, ενώ για τη 5G έκδοση η Samsung έχει ενσωματώσει τον επεξεργαστή Snapdragon 865+. Και τα δύο μοντέλα διατίθενται σε 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, ή 8GB μνήμης RAM και 256GB μνήμη με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD μέχρι και χωρητικότητας 1TB.

Με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η Samsung δίνει στους fans της τη δυνατότητα να έχουν στα χέρια τους μια ναυαρχίδα σε προσιτή τιμή κάτι όμως που σημαίνει πως επειδή η τιμή της είναι ανταγωνιστική, δεν υστερεί σε ποιότητα, κάτι το οποίο φαίνεται και από τις τεχνολογίες αιχμής που έχουν ενσωματωθεί μέσα στο S20 FE. Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν πρόκειται επίσης να απογοητεύσουν τους gamers χρήστες της συσκευής, ενώ υπάρχει φυσικά η δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάσουν τα αγαπημένα τους video games από το Google Play, και σε περίπτωση που τα συνδυάσουν με τα Galaxy Buds Live, μπορούν να streamάρουν και να ακούν τη δράση των video games σαν να είναι μέρος του παιχνιδιού μέσω του Game Mode που είναι διαθέσιμο στο Galaxy Wearable app.

, Samsung Galaxy S20 FE: Η προσιτή ναυαρχίδα για όλους τους fans

Gaming

Δεν είναι μόνο ο gaming χαρακτήρας των χρηστών που η Samsung μπορεί να ανδείξει, αλλά και αυτός που αγαπάει τη μουσική, καθώς με τη χρήση των Galaxy Buds Live μπορεί να απολαύσει κάθε ρυθμό και ήχο σε υψηλή ποιότητα αλλά και τηλεφωνικές κλήσεις με μειωμένο θόρυβο κατά την επικοινωνία, ενώ σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί video call, η selfie κάμερα των 32MP κάνει τους χρήστες να ξεχάσουν πως συνομιλούν μέσω κάμερας, καθώς η υψηλή της ποιότητα φροντίζει να απεικονίσει αυτόν που καλεί με κάθε λεπτομέρεια.

Ο τομέας της υγείας μας είναι εξίσου σημαντικός καθώς δεν έχουμε μόνο τις στιγμές διασκέδασης με τη μουσική, τα video games, τη χρήση της συσκευής σαν εργαλείο για τη δουλειά μας, αλλά δε θα πρέπει να παραμελούμε την υγεία μας. Για αυτό το λόγο, υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής της καθημερινής μας δραστηριότητας έτσι ώστε να διατηρούμε ψυχή και σώμα σε φόρμα, με πάνω από 120 προγράμματα διαθέσιμα και προσβάσιμα οπουδήποτε θελήσουμε έτσι ώστε να μη χάνουμε λεπτό από τη σωματική μας άσκηση.

Πρέπει επίσης να τονίσουμε πως το επίπεδο ασφάλειας που παρέχεται από τη Samsung στους χρήστες είναι πολύ υψηλό καθώς το Galaxy S20 FE διαθέτει όχι μόνο το Samsung Knox που εξασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων της συσκευής, αλλά και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη, χωρίς βέβαια να απουσιάζει η δυνατότητα χρήσης κωδικού, pattern αλλά και αναγνώριση μέσω προσώπου και της selfie κάμερας που υπάρχει στην Infinity-O οθόνη της συσκευής.

, Samsung Galaxy S20 FE: Η προσιτή ναυαρχίδα για όλους τους fans

Μπαταρία

Όλα αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι τεχνολογίες που ενσωματώνει το Galaxy S20 FE, χρειάζονται ενέργεια για να αποδώσουν στο μέγιστο και η Samsung φρόντισε έτσι ώστε η μπαταρία των 4.5000 mAh να διαρκεί μια ολόκληρη μέρα. Η μπαταρία της συσκευής υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 25W και μπορεί να φορτίσει παραπάνω από το 50% του S20 FE μέσα σε 30 λεπτά, ενώ φυσικά δε λείπει και η ασύρματη φόρτιση αλλά και η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, όπου οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν άλλη συσκευή τοποθετώντας την στο πίσω μέρος του S20 FE.

Αυτό που καταφέρνει η Samsung να πετύχει με το Galaxy S20 FE, είναι να αποδείξει πως μια ναυαρχίδα δε χρειάζεται να είναι πολύ ακριβή για να φτάσει στα χέρια των καταναλωτών, οι οποίοι ό,τι ζητάνε θα το βρουν στο S20 FE, το οποίο συνδυάζει τεχνικά χαρακτηριστικά αιχμής μέσα από την τεχνογνωσία και εμπειρία της Samsung στον τομέα των smartphones, έτσι ώστε να προσφέρει μια εμπειρία χρήσης που είναι ικανή να θέσει νέα standards στον ανταγωνισμό.

Sponsored by Samsung

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aggelos

Μόλις 12 mp camera; Κρίμα να έχει μείνει τόσο πίσω αυτή η εταιρεία.
ΥΓ. Πρώην κάτοχος S9.

Nikos

Και τα iPhone 12, 12Megapixel έχουν. Κάτοχος iPhone 11.

Aggelos

Καλά η Apple εκτός από τον επεξεργαστή στα υπόλοιπα είναι 2-3 χρόνια πίσω.

doc

Βγαζει καλες φωτο απλα το μονο ανουσιο αρνητικο που βρισκω ειναι οτι η σελφι καμερα σε δειχνει καπως αρκετα κοντα και μεγαλο, κατα τ αλλα εχει αριστη ποιοτητα ομως και στις δυο καμερες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.