Samsung Galaxy S20 Lite: Περνάει από το Geekbench με Snapdragon 865

, Samsung Galaxy S20 Lite: Περνάει από το Geekbench με Snapdragon 865

Τον προηγούμενο μήνα είδαμε τις πρώτες αναφορές για την επερχόμενη Lite έκδοση της φετινής σειράς Galaxy S20 της Samsung, με πολύ λίγες πληροφορίες να μας γίνονται γνωστές, πέραν της κυκλοφορίας της συσκευής τον Οκτώβριο. Φαίνεται όμως ότι ίσως θα δούμε τη συσκευή αρκετά νωρίτερα από όσο περιμέναμε.

Το Samsung Galaxy S20 Lite πέρασε από το Geekbench, με την ονομασία μοντέλου SM-G781B, κάτι που σημαίνει ότι η συσκευή είναι σχεδόν έτοιμη για κυκλοφορία. Από το Geekbench μάθαμε ότι ο επεξεργαστής της συσκευής θα είναι ο οκταπύρηνος Snapdragon 865, όχι το Plus μοντέλο που θα δούμε στο Galaxy Z Flip, χρονισμένος στα 1.8GHz, συνοδευόμενος από 6GB μνήμης RAM.

, Samsung Galaxy S20 Lite: Περνάει από το Geekbench με Snapdragon 865

Βέβαια, όπως έγινε και με το προηγούμενο μοντέλο, η 6GB έκδοση θα γίνει διαθέσιμη σε μερικές αγορές, ενώ στις περισσότερες θα έρθει με 8GB RAM. Η συσκευή θα έρθει ως ο διάδοχος του Galaxy S10 Lite, αν και δημιουργεί μπέρδεμα η κυκλοφορία και των δύο την ίδια χρονιά. Όπως και να έχει, αναμένουμε τις ίδιες “εκπτώσεις” σε ποιότητα κατασκευής και οθόνη, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓιωργοS

Βάλτε του και το module καμερών του note 10+ και είμαστε κομπλέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.