Samsung Galaxy S20: Με 12GB μνήμη RAM οι μικρότερες εκδόσεις

Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20: Με 12GB μνήμη RAM οι μικρότερες εκδόσεις

Οι περισσότερες εταιρείες κυκλοφορούν πολλαπλές εκδόσεις των smartphones τους για να καλύπτουν μεγαλύτερο κοινό. Για παράδειγμα, αρκετοί θα ήθελαν ένα OnePlus 7, αλλά δεν ενδιαφέρονται όλοι για την έκδοση με τα 12GB RAM, ούτε να πληρώσουν αναγκαστικά τόσα λεφτά για μνήμη που δεν θα χρειαστούν. Ωστόσο, φαίνεται ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα εφοδιάσει τις μικρότερες εκδόσεις των Samsung Galaxy S20 με 12GB RAM.

Πώς καταλήγουμε σε αυτό το συμπέρασμα

Πέρυσι, τα Samsung Galaxy S10 και S10+ είχαν βασικές εκδόσεις με 8GB RAM. Επίσης, η εταιρεία κυκλοφόρησε μία έκδοση με 12GB μνήμη RAM και πολύ περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Φέτος, περιμένουμε η βασική έκδοση να έχει 12GB RAM και το μεγαλύτερο μοντέλο τον Samsung Galaxy S20 να είναι εφοδιασμένο με 16GB μνήμη RAM. Και αυτό διότι πέρασε από το Geekbench το Galaxy S20 5G με 12GB.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι τα πρώτα τεστ γίνονται πάντα με τη βασική έκδοση των smartphone. Οπότε, μάλλον η μικρότερη έκδοση των S20 θα έχει 12GB μνήμη RAM. Βέβαια, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα διαθέσει και δύο 4G LTE μοντέλα, τα οποία δεν αποκλείεται να διαθέτουν μόνο 8GB RAM.

Όπως είναι λογικό, η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από όσα έχουν διαρρεύσει σχετικά με τα Samsung Galaxy S20. Δεν γνωρίζουμε αν η εταιρεία θα προσθέσει όντως αυτά τα 4GB επιπλέον μνήμης RAM, αλλά το Unpacked Event 2020 δεν απέχει και πολύ. Υπομονή μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Το Samsung S20 ultra θα εχει 16 Gb ram , 5G . Ειχε κυκλοφορησει μια φημη οτι θα ειναι esim αλλα αυτο δεν ισχυει,τουλαχιστον για Ελλαδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.