Samsung Galaxy S20+: Μπήκε στην 10άδα του DxOMark με βαθμολογία 118

, Samsung Galaxy S20+: Μπήκε στην 10άδα του DxOMark με βαθμολογία 118

Πέρασαν 3 περίπου μήνες από την κυκλοφορία των Galaxy S20, και το DxOMark δημοσίευσε τώρα το δικό του review για την κάμερα του Galaxy S20+. Το smartphone που βρίσκεται ενδιάμεσα από το S20 Ultra και S20 ενσωματώνει τετραπλή κάμερα η οποία έχει ορισμένες διαφορές με το κορυφαίο μοντέλο.

Κάμερες και βαθμολογία

Το S20+ ενσωματώνει κύρια κάμερα στα 12MP η οποία έχει διάφραγμα f/1.8, PDAF και OIS. Η κάμερα αυτή συνοδεύεται από 64MP telephoto με f/2.0, PDAF και OIS, ultrawide 12MP με f/2.2 και τέλος έναν 3D ToF αισθητήρα.

, Samsung Galaxy S20+: Μπήκε στην 10άδα του DxOMark με βαθμολογία 118

Συνολικά, το DxOMark βαθμολόγησε το S20+ με 118 πόντους σε αντίθεση με το S20 Ultra το οποίο βαθμολογήθηκε με 122 πόντους. Πιο συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες το S20+ πήρε 127 πόντους ενώ το βίντεο βαθμολογήθηκε με 100 πόντους.

Τέλος, το DxOMark θεωρεί ότι η κάμερα του S20+ μπορεί να συγκριθεί με αυτήν του S20 Ultra. Οι φωτογραφίες με την κάμερα ultrawide και το bokeh εφέ είναι εντυπωσιακές, ενώ εξαιρετικό χαρακτηρίστηκε το exposure καθώς τα χρώματα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Επιπλέον, σε αντίθεση με το S20 Ultra, το S20+ έχει αξιόπιστη και ακριβής αυτόματη εστίαση.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.