Samsung Galaxy S20 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11 από την Αμερική

Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11 από την Αμερική

Η Samsung ξεκίνησε την αναβάθμιση της σειράς Samsung Galaxy S20 στην έκδοση One UI 3.0, το οποίο βασίζεται στο Android 11. Τo update ξεκινάει από την έκδοση για το δίκτυο Verizon της Αμερικής, όμως αυτό σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ημέρες η νέα έκδοση θα έρθει και στην Ευρώπη.

Το One UI 3.0 φέρνει αρκετά νέα στοιχεία στη σειρά Galaxy S20, όπως νέα εμφάνιση στο UI, ειδικά στο notification panel, αλλά και αλλαγές στην εμφάνιση αρκετών εφαρμογών της Samsung. Μαζί, έρχονται και νέες λειτουργίες, όπως το διπλό πάτημα για απενεργοποίηση της οθόνης, επιπλέον φίλτρα στην κάμερα αλλά, βελτιωμένο πληκτρολόγιο αλλά και νέες λειτουργίες στο Samsung Dex.

Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11 από την Αμερική

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η αναβάθμιση στη χώρα μας, όμως αφού ήδη ξεκίνησε η σταδιακή διάθεση του Android 11 αναμένουμε. Πριν λίγες ώρες η Samsung έδωσε το χρονοδιάγραμμα του One UI 3.0 update για την Αίγυπτο, αλλά όπως περιμέναμε είναι το ίδιο παγκοσμίως, με απόκλιση κάποιων ημερών και μοντέλων. Αν λάβετε πάντως την ενημέρωση για κάποια συσκευή Galaxy S20 πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Μόλις το κατεβάζω Ιταλική έκδοση 2119,08 mb

Last edited 3 years πριν by ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Μετά από λίγη χρήση της συσκευής οι διαφορές που παρατήρησα σε σχέση με το Android 10 είναι οι εξής: 1) Γρηγορότερο και πιο ακριβές ξεκλείδωμα οθόνης, μου φαίνεται πιο σβέλτο το UI, διπλό χτύπημα και κλείσιμο οθόνης στα συν, κάμερα λίγο που την δούλεψα δεν είδα διαφορά, GPS το ίδιο και μπαταρία θα το δω σε μερικές μέρες

Τόνια

Αναβάθμισα σε 11 το Σάββατο σε Galaxy S20 Ultra. Camera ανοίγει πιο γρήγορα όντως, μικρές αλλαγές στο drop menu στην αρχική οθόνη…
Αυτά έχω δει προς το παρόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.