Samsung Galaxy S20 Ultra: Εντυπωσιακά ανθεκτικό σύμφωνα με τον JerryRigEverything

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια παρουσίασε πριν καιρό το καλύτερο smartphone που έχει δημιουργήσει ποτέ. Ωστόσο, πόσο ανθεκτικό μπορεί να είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο που στην Ελλάδα τιμολογείται στα 1.399 ευρώ; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό έχει ο JerryRigEverything, ο οποίος πήρε στα χέρια του το Samsung Galaxy S20 Ultra και το υπέβαλε στα γνωστά βασανιστήρια.

Ένα από τα πιο ανθεκτικά smartphones

Το Samsung Galaxy S20 Ultra είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και η οθόνη του προστατεύεται από Gorilla Glass 6. Από μόνα τους, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά λένε πολλά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Gorilla Glass 6 άντεξε μέχρι το επίπεδο 6 της κλίμακας Mohs και παρουσίασε τα πρώτα σοβαρά σημάδια στο επίπεδο 7. Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι το module των καμερών εξέχει αρκετά, η Samsung έχει προστατεύσει τις κάμερες αρκετά καλά και οι φακοί δεν μπορούν να φθαρούν εύκολα.

Το αλουμινένιο σασί βοήθησε κατά πολύ το Samsung Galaxy S20 Ultra να αντέξει την αυξημένη πίεση που εφάρμοσε ο JerryRig κατά τη δοκιμή κάμψης του smartphone. Ενώ το ίδιο τεστ απέδειξε ότι η συγκόλληση της οθόνης και της πλάτης είναι πολύ ποιοτική.

Τέλος, ο JerryRig παρουσίασε και εν μέρει το εσωτερικό του Galaxy S20 Ultra, ανακαλύπτοντας τον χώρο που καταλαμβάνει η μπαταρία και ιδιαίτερα το τεράστιο module καμερών του smartphone.

Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20 Ultra: Εντυπωσιακά ανθεκτικό σύμφωνα με τον JerryRigEverything

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.